2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ek gıdaya geçenler yaptığınız mamalara kendi sütünüzü mü koyuyorsunuz yoksa devam sütü mü ben kıvam vermek için hep su kullandım.devam sütü olarak ne önerirsiniz
ben corbalarda su kullaniyorum.zaten anne sutunu direk isiya maruz birakmayin diyorlr.corba harici birseye koyma ihtiyaci duymadim acikcasi

ben corbalarda su kullaniyorum.zaten anne sutunu direk isiya maruz birakmayin diyorlr.corba harici birseye koyma ihtiyaci duymadim acikcasi
Muhallebi falan yaparken bide evde bebek bisküvisi yaptım onu sulandırmak için.zaten sütüm cok yeterli degil sagmak icin.aptamil devam sütü aldırdım bugün

Hosgeldiinn :) umarm guzel gecmistir sinavlar
Fena geçmedi ama çok uykulu geçti nerdeyse sınavı bırakıp uyucaktım. Oğlum diş çıkartıyor galiba. . Kaç gündür uyku düzeni çok bozuldu. Uykusuz girdim sınava zor anladım soruları. .

hippotalamus Buharda haşlayıp o sudan çok az koyarak ezip veriyorum bazen patates bazen havuçla karıştırıyorum az pirinç ve zeytinyağı ekleyip püre şeklinde veriyorum

Ben oğluma çorba yaptım. Sebzeleri çok sulu yapmadım. Midesi bulandı yedikçe kustu. Bugün daha sulu çorba şeklinde yaptım beğendi yedi. Zamanla su miktarını azaltırım.

Bu arada anladığım kadarıyla bal kabağını diğer sebzeler ile birlikte mi vericem. Havuç patates gibi. .

Ben bugun elma ve irmikle muhallebi yaptim icine ceviz ve pekmezde koydum oglum severek yedi afiyet sifa olsun dun havuc yedi diger sebzeleride yer insallah ispanak veren oldu mu ?

Ay çıldırmama çok az kaldı yok uyutamiyorum çocuğa bisey oldu ağlayıp duruyor gözünden uyku akıyor nasıl ağlıyor uyuturken ya mahvoldum kaç gundur birşeyler oldu buna

Eslemak bebe büsküvi tarifini sen mi vermistin canim
@Gybkc Ben kabak havuc yoğurt patates elma armut verdim simdi napcam sanki bitti gibi geliyor yiyebilecekleri. Sebze corbasi yapacagim o aklimda muhallebi yapabilirmisim ama nasil yapacagim bilmiyorum bir sürü farkli tarif var kimi diyor pirinc unu bebek büsküvisi zararli kullanmayin kimi diyor et suyu değil et kullanin
Offff napcam kizlar yardim edin tarif verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…