- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.081
Ooohh gozunuz aydınnYapti biraz once cok mutluyummmm güzel bir kakaydi haha :) kayisi elma dayandim bende
Aaa nekadar güzel, bu cesaret isteyen yöntemin üstesinden geleceğine eminim canım tecrübelerini paylaşırmısın bizimle arada fırsat buldukça, özletme kendini. Öpüyoruz sizicanım iyiyiz biz BLW çabalarındayız :)
ben corbalarda su kullaniyorum.zaten anne sutunu direk isiya maruz birakmayin diyorlr.corba harici birseye koyma ihtiyaci duymadim acikcasiEk gıdaya geçenler yaptığınız mamalara kendi sütünüzü mü koyuyorsunuz yoksa devam sütü mü ben kıvam vermek için hep su kullandım.devam sütü olarak ne önerirsiniz
Muhallebi falan yaparken bide evde bebek bisküvisi yaptım onu sulandırmak için.zaten sütüm cok yeterli degil sagmak icin.aptamil devam sütü aldırdım bugünben corbalarda su kullaniyorum.zaten anne sutunu direk isiya maruz birakmayin diyorlr.corba harici birseye koyma ihtiyaci duymadim acikcasi
Hosgeldiinn :) umarm guzel gecmistir sinavlarKızlar sınavım bitti burdayım artık..
Fena geçmedi ama çok uykulu geçti nerdeyse sınavı bırakıp uyucaktım. Oğlum diş çıkartıyor galiba. . Kaç gündür uyku düzeni çok bozuldu. Uykusuz girdim sınava zor anladım soruları. .Hosgeldiinn :) umarm guzel gecmistir sinavlar
Cok sevindim canim gunluk ver elma yada armut ozellikle kayisiYapti biraz once cok mutluyummmm güzel bir kakaydi haha :) kayisi elma dayandim bende
Devam sutu yada su kullaniyorum canim benEk gıdaya geçenler yaptığınız mamalara kendi sütünüzü mü koyuyorsunuz yoksa devam sütü mü ben kıvam vermek için hep su kullandım.devam sütü olarak ne önerirsiniz
Bu ara topikce bebeklerde huzursuzluklar başladı ins cabuk geçerAy çıldırmama çok az kaldı yok uyutamiyorum çocuğa bisey oldu ağlayıp duruyor gözünden uyku akıyor nasıl ağlıyor uyuturken ya mahvoldum kaç gundur birşeyler oldu buna
Ben bugun elma ve irmikle muhallebi yaptim icine ceviz ve pekmezde koydum oglum severek yedi afiyet sifa olsun dun havuc yedi diger sebzeleride yer insallah ispanak veren oldu mu ?
Ooohh gozunuz aydınn
Cok sevindim canim gunluk ver elma yada armut ozellikle kayisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?