- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.101
Eslemak bebe büsküvi tarifini sen mi vermistin canim
msf2407 Ben kabak havuc yoğurt patates elma armut verdim simdi napcam sanki bitti gibi geliyor yiyebilecekleri. Sebze corbasi yapacagim o aklimda muhallebi yapabilirmisim ama nasil yapacagim bilmiyorum bir sürü farkli tarif var kimi diyor pirinc unu bebek büsküvisi zararli kullanmayin kimi diyor et suyu değil et kullanin
Offff napcam kizlar yardim edin tarif verin lütfen
Evet canımEslemak bebe büsküvi tarifini sen mi vermistin canim
msf2407 Ben kabak havuc yoğurt patates elma armut verdim simdi napcam sanki bitti gibi geliyor yiyebilecekleri. Sebze corbasi yapacagim o aklimda muhallebi yapabilirmisim ama nasil yapacagim bilmiyorum bir sürü farkli tarif var kimi diyor pirinc unu bebek büsküvisi zararli kullanmayin kimi diyor et suyu değil et kullanin
Canim cici bebe tarifini bi daha ekler misin bulamadimKızlar meraba ben ek gıdaya 5 aylıkken başladım 1bucuk ay geçti birkaç gün bişeyler vermeye ara vermiştim egzama var diye onun dışında düzeni oturttuk doktorumuz yok ben sayfalardan netten okuduklarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum belki yardımcı olur diye yazayım dedim, tadimlara 3 gün denemesiyle bir meyve bir sebze şeklinde devam ettim elma armut muz ( muza kabizliga göre sonra da başlanabilir ben kabız olduğunda kayısı haşlayıp verdim 1 hafta muhallebilerine kattim düzeldi) havuç patates balkabağı brokoli (gaz yapabilir dikkat) buharda pişirerek verdim diğer sebzeler için erken diye başlamadım sırada enginar var 7.aya girince pirasa pazı kereviz 8de ıspanak bu şekilde ilerleyecegim sebzede tek tek deneyip sonra karıştırmaya başladım çok fazla karıştırmayın ama tatlarını unutmasınlar tadımlar bitince sebzelere pirinç ve zeytinyağı eklemeye başladım bugün de irmik ekledim buarada ben çorba değil de püre şeklinde veriyorum midesi küçük zaten suyla dolmasın püreye azıcık su ekliyorum sebzeleri haşladığım suyu ekliyorum bir defa yoğurt çorbası verdim onun dışında püre verdim biraz daha büyüsün çorbalara başlarım, meyve sebze dışında şimdiye kadar birkaç gün dışında hergun yoğurt vermeye çalıştım önce 1ck birkaç gün sonra 1tk şimdi 1 çb yakın veriyorum daha fazla yer ama egzamadan dolayı temkinli davranıyorum, muhallebi olarak da tam yulaf unu aldım akşam devam sütü ve meyve katarak veriyordum sevmedi birkaç gündür kendi yaptığım cicibebeden veriyorum akşam, bazen aksasa da genel olarak sabah yoğurt veriyorum normalde ikindi verilmesi daha iyi diyorlar ama bize ilk başlarda dokunuyordu gece uykusuna yansımasın diye sabah verdim öğlen sebze ikindi meyve (bazen) akşam ise cicibebeye devam sütü katıp veriyorum, 1 hafta sonra kahvaltıya başlayacağım o zaman da neler verdiğimi yazarım inşallah, haftaya sebzelerine kemik suyu katmaya başlayacağım daha sonra kıyma, buarada kuru dut aldım kendim pekmez yapacam inşallah, benim oğluma uyguladığım program bu kızlar
Pirinç unu ile meyve suyu, sebze suyu veya su kullanarak veya meyve sebzenin kendini katip su ile muhallebiler yapıp verebilirsin. Veya yulaf unu ile yapabilirsin. Nasıl bir zararı varmış pirincin çok Merak ettim :) eti şuan sindiremeyebilir, et suyu daha uygun 7. Ayına kadar.Eslemak bebe büsküvi tarifini sen mi vermistin canim
Canim cici bebe tarifini bi daha ekler misin bulamadim
Canım aynı benim kızım hicbirseyden mutlu olmuyor uyutamiyorum emmekte istemiyor çoğu zaman ne oldu anlayamıyorum inşallah geçer hemen yakızlar günaydın
birkaç gecedir artık kafayı yemek üzereyim ,defne hep memede kalmak istiyo memeden ağzı ayrılınca uyanıp ağlamaya başlıyo emzik veriyorum onuda atıyo ciyaklıyo, artık hiç uyuyamıyorum yattığım taraf uyuşuyo ,sabah kalk zombi gibi işe gitkucağa alıyoruz olmuyo, seviyoruz olmuyo bir sinir krizlerine giriyo.
memeyi tekrar verince susuyo ama huzursuz kuş uykusu gibi her an uyanabilir vaziyette
ne yapacağımı bilmiyorum
Bizim bebişte uykusuz.. bence diş çıkarıyorlar. Düzenimiz bozuldu. 12 den önce uyumuyor. Sonra da huzursuz sürekli uyanıyor. Çok yoruldum..kızlar günaydın
birkaç gecedir artık kafayı yemek üzereyim ,defne hep memede kalmak istiyo memeden ağzı ayrılınca uyanıp ağlamaya başlıyo emzik veriyorum onuda atıyo ciyaklıyo, artık hiç uyuyamıyorum yattığım taraf uyuşuyo ,sabah kalk zombi gibi işe gitkucağa alıyoruz olmuyo, seviyoruz olmuyo bir sinir krizlerine giriyo.
memeyi tekrar verince susuyo ama huzursuz kuş uykusu gibi her an uyanabilir vaziyette
ne yapacağımı bilmiyorum
Coookk tesekkur ederim
Rica ederim canımCoookk tesekkur ederim
Ben verdim canım ama yemediBen bugun elma ve irmikle muhallebi yaptim icine ceviz ve pekmezde koydum oglum severek yedi afiyet sifa olsun dun havuc yedi diger sebzeleride yer insallah ispanak veren oldu mu ?
nekadar zor yat kalk yapıp duruyorum bu gece yanımda uyudu çok tehlikeli ama enerji kalmadı kaç gündürBizim bebişte uykusuz.. bence diş çıkarıyorlar. Düzenimiz bozuldu. 12 den önce uyumuyor. Sonra da huzursuz sürekli uyanıyor. Çok yoruldum..
nekadar zor yat kalk yapıp duruyorum bu gece yanımda uyudu çok tehlikeli ama enerji kalmadı kaç gündürBizim bebişte uykusuz.. bence diş çıkarıyorlar. Düzenimiz bozuldu. 12 den önce uyumuyor. Sonra da huzursuz sürekli uyanıyor. Çok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?