- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.121
Öncelikle hosgeldin :)Merhaba anneler ben ağustos annesi olmasını beklerken 31 temmuz gibi komik bir tarihte sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.. Ağustos annelerini zaman zaman takip ediyordum ama bizim kızın gelişiminin sanki bu topiktekilere daha yakın olduğunu farkettim gibi.
Önceden çok güzel uykusu vardı kızımın, gece bir kez emmek için saat 2-3 gibi kalkar sabah 6:30 gibi uyanırdı. Şimdilerde saatte bir kalkıyor hem de çığlık çığlığa, belim kopuyor kalkır kaldır gezdir, sakinleştir, yatır, ek gıdaya geçiş sinyali mi bu acaba sütüm mü yetmiyor? Annem ben size biberona bisküvi koyup yoğurtla içirirdim tüm gece uyurdunuz diyince daha da panikledim sütüm konusunda. Benim durumumda olan var mı(((
Emerek uyumaya alismis olabilir. Sabredebildigin kadar sabret emzirmemek icin o sekilde geri uyumayi ogrensin benceBizde de var bu aralar sık uyanma ve emmeden uyumuyor malesef.eskiden biraz sallayıp pışpışlayınca uyurdu.gece muhallebisi için erken midir acaba?ben sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak veriyorum ek gıda,çorba falan.günde 3 öğün çok mu olur sizce?
Yalnız değilsin...Oh rahatladım biraz herkeste varmış uyku ağlama olayı.inşallah çabuk gecer tek olmamak guzel bu topik beni mutlu ediyor
Evet öyle yapmak lazım da işte insan dayanamıyoEmerek uyumaya alismis olabilir. Sabredebildigin kadar sabret emzirmemek icin o sekilde geri uyumayi ogrensin bence
Dayan annesi dayan eger daha cok alışırsa ilerde daha zor olur bırakmasıEvet öyle yapmak lazım da işte insan dayanamıyo
Kuzummmmeleq47 canım kontrole gittik cok kötüydü pipisi yapısmıs eliyle geriye dogru yırttı resmen o yag bezeleri biriken salgılarmıs cok kötüydü agladı yavrum ben öyle görünce tansiyonum düştü bayılıyodum nerdeyse offf içim yandı yaa valla
Halloldu gibi canım kilolu oldugu için olmus felan dedi normalde sünnette ayırırdık felan dedi cünkü sünnet oldugundan beri böyleydi bi terslik oldugu belliydi sanırım doktorun hatası bilmiyorum sagol sorduğun için canımKuzummm
Nasil simdi bi sorun varmi yoksa oyle yapinca halloldumu
Ay canim ya cok gecmis olsun bidigima da sanada sunnetten sonra mi yapistimeleq47 canım kontrole gittik cok kötüydü pipisi yapısmıs eliyle geriye dogru yırttı resmen o yag bezeleri biriken salgılarmıs cok kötüydü agladı yavrum ben öyle görünce tansiyonum düştü bayılıyodum nerdeyse offf içim yandı yaa valla
Sagol canım sünnetten sonra olmuş canımAy canim ya cok gecmis olsun bidigima da sanada sunnetten sonra mi yapisti
Farkli bi doktora gotursene canim bide gerci yanlis hatirlamiyosan doktor sıkntısı vardi orda ama en azindan icin rahat eder oyleHalloldu gibi canım kilolu oldugu için olmus felan dedi normalde sünnette ayırırdık felan dedi cünkü sünnet oldugundan beri böyleydi bi terslik oldugu belliydi sanırım doktorun hatası bilmiyorum sagol sorduğun için canım
Oohh ellerine saglik :) ve de afiyet bal seker olsun :)Eki Görüntüle 1941089 cici bebe biskuvilerimizde hazir bugun yaptim yarisini ben yedim:))
Tesekkur ederim❤❤Oohh ellerine saglik :) ve de afiyet bal seker olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?