2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba anneler ben ağustos annesi olmasını beklerken 31 temmuz gibi komik bir tarihte sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.. Ağustos annelerini zaman zaman takip ediyordum ama bizim kızın gelişiminin sanki bu topiktekilere daha yakın olduğunu farkettim gibi.

Önceden çok güzel uykusu vardı kızımın, gece bir kez emmek için saat 2-3 gibi kalkar sabah 6:30 gibi uyanırdı. Şimdilerde saatte bir kalkıyor hem de çığlık çığlığa, belim kopuyor kalkır kaldır gezdir, sakinleştir, yatır, ek gıdaya geçiş sinyali mi bu acaba sütüm mü yetmiyor? Annem ben size biberona bisküvi koyup yoğurtla içirirdim tüm gece uyurdunuz diyince daha da panikledim sütüm konusunda. Benim durumumda olan var mı (((

Öncelikle hosgeldin :)
Diş olabilir, büyüme atağı olabilir.. bu aralar hepimizde aynı sorun var ve sebep bulamıyoruz.
Ben oglumun gece sürekli uyanmasını acıkmaya baglamıyorum çünkü bi sıkıntısı yoksa 5-6saati buluyo benim oglumun acıkması ki bende emziriyorum.ek gıdaya baslayalı 5-6gün oldu. Hazırladgm püreden en fazla 2corba kasıgı yemistir.
Havuc veya balkabagi puresiyle basladik cogumuz.sanırm baslayabilirsin sende

Bizde de var bu aralar sık uyanma ve emmeden uyumuyor malesef.eskiden biraz sallayıp pışpışlayınca uyurdu.gece muhallebisi için erken midir acaba?ben sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak veriyorum ek gıda,çorba falan.günde 3 öğün çok mu olur sizce?

Emerek uyumaya alismis olabilir. Sabredebildigin kadar sabret emzirmemek icin o sekilde geri uyumayi ogrensin bence

meleq47 canım kontrole gittik cok kötüydü pipisi yapısmıs eliyle geriye dogru yırttı resmen o yag bezeleri biriken salgılarmıs cok kötüydü agladı yavrum ben öyle görünce tansiyonum düştü bayılıyodum nerdeyse offf içim yandı yaa valla

Kuzummm
Nasil simdi bi sorun varmi yoksa oyle yapinca halloldumu

Kuzummm
Nasil simdi bi sorun varmi yoksa oyle yapinca halloldumu
Halloldu gibi canım kilolu oldugu için olmus felan dedi normalde sünnette ayırırdık felan dedi cünkü sünnet oldugundan beri böyleydi bi terslik oldugu belliydi sanırım doktorun hatası bilmiyorum sagol sorduğun için canım

Ay canim ya cok gecmis olsun bidigima da sanada sunnetten sonra mi yapisti

Benim oglumda huzursuz gecede 2 saat olmadan uyaniyo doymuyo sutum az galiba sadece gece emdigi icin de mama vermiyorum gunduz surekli biseyleri agzina alma telasinda benim oglumda aglayarak uyaniyo uykusundan ozellikle gece uykusuna ilk yatirdikdan 10 15 dk sonra aglayarak uyaniyo 1 saat sakinlestirip oyle tekrar uyutuyorum

Farkli bi doktora gotursene canim bide gerci yanlis hatirlamiyosan doktor sıkntısı vardi orda ama en azindan icin rahat eder oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…