2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Fena geçmedi ama çok uykulu geçti nerdeyse sınavı bırakıp uyucaktım. Oğlum diş çıkartıyor galiba. . Kaç gündür uyku düzeni çok bozuldu. Uykusuz girdim sınava zor anladım soruları. .
Sen sinava giriyosun ben daha buraya ne yazdigimi takip edemiyrm
Yazmayi unutmusum
Insallah sonuclar guzel gelir okumak basli basina sıkntı bide cocuk olunca daha da zorluyo tabi ama ustesinden gelirsin sen

Kızlar oğlum ağlama krizine girdi. 2 saat nerdeyse hiç susmadı. En son çarşafta salladım sakinleşir gibi oldu. Hemen Calpol verdim.şu an tetikte her an ağlayacak gibi.. benimde başım çatlıyor. Dua edin kızlar. . Ya diş yada kabız karnı ağrıyor. Masaj yaptım karnına kakasını yaptı ama çok zorlandı acaba ondan mı?

Muhallebi falan yaparken bide evde bebek bisküvisi yaptım onu sulandırmak için.zaten sütüm cok yeterli degil sagmak icin.aptamil devam sütü aldırdım bugün
muhallebide sutu pisirmis oluyorsun sanirim.o sekilde onerilmiyor.ben suyla yapiyorum yaparsam.pek muhallebi de yapmadim 2 kere belki:)evolvia mama kullaniyoruz biz

bal kabagini haslayip uzerine pekmez ve ince cekilmis ceviz koyabilirsin:)

bebek tarhanasi,brokoli corbasi,yogurt corbasi,degisik irmikli muhallebiler verebilirsin.nette cesit cesit tarifler cikiyor

iyi geceler kizlAr

ben ise baslayali 3.haftadayiz.duzenimiz oturdu cok sukur.

sabah emziriyorum birakiyorum.uyaninca kahvalti.2 3 saat sonra sut sonra uyku sonra yogurt veya corba sonrasina ben geliyorum zaten.aksam emiyor.az da meyve veriyorum ferrimixin katip.

ben cok temkinli davranmadim tadimlar sonrasinda.arastirdim verebileceklerimi doktorumun tavsiyesiyle toparlayip netten tarifler alip yaparak verdim veriyorum.ozellikle uyarilan yiyecekler haricinde genellikle ayimizla uyumlu(doktorumuzun dediklerine gore)herseyi kafama gore veriyorum.

Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınız?

Doktora gittinizmi bugunmu gideceksiniz.
Cok cok gecmis olsun canm.
Iyiyiz ediz beyin huysuzlugu memnuniyetsizligi disinda hersey yolunda cok sukur

Masallah ediz bey bu ne yakisiklilik
Aylincim oyun matini nereden aldin e bebekten baktim ama netten olunca boyutunu canlandiramadim kafamda sen nerden aldin güzelmiş gule gule kullansın ediz paşa
Ebebekten aldim. Internetten aldim bende o yuzden nasil biseyle karsilasacagimi bilemedigimden 1tane aldim ama ilk firsatta sayili olanini da alicam.
Icinde 10tane var.
3*3dizdim yaklasik 1metrekare. Tavsiye ederim

Doktora gittinizmi bugunmu gideceksiniz.
Cok cok gecmis olsun canm.
Iyiyiz ediz beyin huysuzlugu memnuniyetsizligi disinda hersey yolunda cok sukur
Yavrum az önce gittik doktora
Dedim sürekli hasta oluyoruz artık bakamıyor muyuz diye düşümüyoruz dedim
Annesi bebekler böyle büyür kendisi kötü hissetmeyin lütfen dedi
Antibiyotik verdi yan olarak atsın rahatlasın dedi devam ederse bazı tetkik alırız dedi bakalım başlıycaz müze nuru kullanıcaz Rabbim şuan versin bütün yavrulara
Yerim ben teyzemin yazıklarını ah yavrular büyüyor ama biz de büyüyoruz onlardan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…