- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.141
Sen sinava giriyosun ben daha buraya ne yazdigimi takip edemiyrmFena geçmedi ama çok uykulu geçti nerdeyse sınavı bırakıp uyucaktım. Oğlum diş çıkartıyor galiba. . Kaç gündür uyku düzeni çok bozuldu. Uykusuz girdim sınava zor anladım soruları. .
Evet canım zaten baska bi ile gittik kontrole öyle canım baska hastane arastırcaz yine yakın bi ildeFarkli bi doktora gotursene canim bide gerci yanlis hatirlamiyosan doktor sıkntısı vardi orda ama en azindan icin rahat eder oyle
Çok hoş.halınız emeklemek için ozelmi canımkankilere selamlar
Hemen link paylasiyorum :)Çok hoş.halınız emeklemek için ozelmi canım
Insallah ters bi durum yoktur. Cok cok op yerime ertugrul beyi ♥Evet canım zaten baska bi ile gittik kontrole öyle canım baska hastane arastırcaz yine yakın bi ilde
muhallebide sutu pisirmis oluyorsun sanirim.o sekilde onerilmiyor.ben suyla yapiyorum yaparsam.pek muhallebi de yapmadim 2 kere belki:)evolvia mama kullaniyoruz bizMuhallebi falan yaparken bide evde bebek bisküvisi yaptım onu sulandırmak için.zaten sütüm cok yeterli degil sagmak icin.aptamil devam sütü aldırdım bugün
Canım benim teşekkür ederimSahihuban canimm nasilsin ertugrul nasil
corbasina kattim 2 dal benBen bugun elma ve irmikle muhallebi yaptim icine ceviz ve pekmezde koydum oglum severek yedi afiyet sifa olsun dun havuc yedi diger sebzeleride yer insallah ispanak veren oldu mu ?
bal kabagini haslayip uzerine pekmez ve ince cekilmis ceviz koyabilirsin:)Ben oğluma çorba yaptım. Sebzeleri çok sulu yapmadım. Midesi bulandı yedikçe kustu. Bugün daha sulu çorba şeklinde yaptım beğendi yedi. Zamanla su miktarını azaltırım.
Bu arada anladığım kadarıyla bal kabağını diğer sebzeler ile birlikte mi vericem. Havuç patates gibi. .
bebek tarhanasi,brokoli corbasi,yogurt corbasi,degisik irmikli muhallebiler verebilirsin.nette cesit cesit tarifler cikiyor@Eslemak bebe büsküvi tarifini sen mi vermistin canim
@Gybkc Ben kabak havuc yoğurt patates elma armut verdim simdi napcam sanki bitti gibi geliyor yiyebilecekleri. Sebze corbasi yapacagim o aklimda muhallebi yapabilirmisim ama nasil yapacagim bilmiyorum bir sürü farkli tarif var kimi diyor pirinc unu bebek büsküvisi zararli kullanmayin kimi diyor et suyu değil et kullanin
Offff napcam kizlar yardim edin tarif verin lütfen
Aleykümselam canımcımkankilere selamlar
Masallah ediz bey bu ne yakisiklilikkankilere selamlar
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınız?meleq47 canım kontrole gittik cok kötüydü pipisi yapısmıs eliyle geriye dogru yırttı resmen o yag bezeleri biriken salgılarmıs cok kötüydü agladı yavrum ben öyle görünce tansiyonum düştü bayılıyodum nerdeyse offf içim yandı yaa valla
Doktora gittinizmi bugunmu gideceksiniz.Canım benim teşekkür ederim
Ertuğrul şükür iyi idi ancak bugün üç kez çok fazla olarak fışkırtarak kustu
Yavrum
Neden bilmiyorum dr getirin bakalım dedi
Kışı hiç sevmedim ben
Siz nasılsınız yavrumuz nasıl
Ebebekten aldim. Internetten aldim bende o yuzden nasil biseyle karsilasacagimi bilemedigimden 1tane aldim ama ilk firsatta sayili olanini da alicam.Masallah ediz bey bu ne yakisiklilik
Aylincim oyun matini nereden aldin e bebekten baktim ama netten olunca boyutunu canlandiramadim kafamda sen nerden aldin güzelmiş gule gule kullansın ediz paşa
Yavrum az önce gittik doktoraDoktora gittinizmi bugunmu gideceksiniz.
Cok cok gecmis olsun canm.
Iyiyiz ediz beyin huysuzlugu memnuniyetsizligi disinda hersey yolunda cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?