- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.161
Çok hoş inceliyorum hemenHemen link paylasiyorum :)
https://www.e-bebek.com/eva-hayvanlar-10-parca-puzzle-oyun-mati-p-stt-1005b3/
Matlar emeklemeye yardimci diyolar sert oldugu icin ama bakalim zaman gostercek.
Internetten aldigim ve daha once inceleme firsatim olmadigi icin sadece hayvanli olani aldim ama sayili olani da almayi dusunuyorum.
Ilk basta korktu ama alisti simdi birlikte birlestiriyoruz parcalari.tavsiye ederim
Tipini yediğim ya maşallahkankilere selamlar
Önce neye alerjisi olduğunu tespit edersin. Yoksa bu sefer meyve, havuç patatesli sebze çorbası, balkabağı, pirinç unu içine doğal pekmez.. bu şekilde devam et. Her anne anlar bence. .Selam kızlar bebeğim ek besine başladı sonunda doktorum herseyi 3 gun tek tek tattir iki cesit karıştırıp vermek yasak havuc yogurt elma tuzsuz peynir yumurta muz bunlari yedir dedi bunlar yedirdimten sonra siz nelerle devam ettiniz
Onları 8. Ayda vermek lazım diye biliyorum. . Hazımsızlık ve gaz yapabilir. Ama rahatsız olmuyorsa bilemedim. .Benim oglum mandalina hastasi babasi yalatmisti simdi biz yerken agliyo bidilim veriyorum yine yine istiyo versem bisey olur mu cok seviyo
ben suyunu veriyorum.doktorum verebilecegimi soylediBenim oglum mandalina hastasi babasi yalatmisti simdi biz yerken agliyo bidilim veriyorum yine yine istiyo versem bisey olur mu cok seviyo
Yakışıklı kuzum kankinin de sana selamı var :))kankilere selamlar
iyiz canım sağolasın yara simdi pipisi en basa döndük yaniOyyy kıyamam çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınız?
iyiz canım sağolasın yara simdi pipisi en basa döndük yani
Sagol canım sende tekrardan Hos geldin :)Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin inş.
6. Ayda sarısı veriliyor canım ben veriyorumYumurta 8. Aydan sonra verilmiyor mu
İyi olacak canım hiç merak etmeiyiz canım sağolasın yara simdi pipisi en basa döndük yani
Katı haslayarak mi ? Ne sıklıkla veriyosun canım6. Ayda sarısı veriliyor canım ben veriyorum
Katı haslayarak canım minnacık yiyo zaten cok vermiyorum bugün yoğurtla omlet yaptım yumuşacık oldu sadece sarısı veriliyor ama 1 yasına kadar yasak beyazıKatı haslayarak mi ? Ne sıklıkla veriyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?