2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ek gıda konusunda bebişlerde seçici :) nette güzel tarifler var.kızıma yaptığım şeyler genelde sabit
Kahvaltıda labne yumurta sarısı az buğday ekmeği
Yoğurt
Sebze çorbası
Elmalı sütlaç
Yulaflı Elmalı muhallebi
İrmikli muzlu muhallebi
Muz-avakado ya da yoğurt-avakado avakadoyu tek yemiyo çünkü :)
Yoğurt çorbası
Tarhana

Muhallebilerin meyvelerini kafama göre koyuyorum.bazrn güzel yiyoruz bazende hiç yemiyoruz dün pekmezli muzlu muhallebi yaptım çok sevdi ilk kez o tabak bitti

Selam kızlar bebeğim ek besine başladı sonunda doktorum herseyi 3 gun tek tek tattir iki cesit karıştırıp vermek yasak havuc yogurt elma tuzsuz peynir yumurta muz bunlari yedir dedi bunlar yedirdimten sonra siz nelerle devam ettiniz

Benim oglum mandalina hastasi babasi yalatmisti simdi biz yerken agliyo bidilim veriyorum yine yine istiyo versem bisey olur mu cok seviyo

Önce neye alerjisi olduğunu tespit edersin. Yoksa bu sefer meyve, havuç patatesli sebze çorbası, balkabağı, pirinç unu içine doğal pekmez.. bu şekilde devam et. Her anne anlar bence. .

Benim oglum mandalina hastasi babasi yalatmisti simdi biz yerken agliyo bidilim veriyorum yine yine istiyo versem bisey olur mu cok seviyo
Onları 8. Ayda vermek lazım diye biliyorum. . Hazımsızlık ve gaz yapabilir. Ama rahatsız olmuyorsa bilemedim. .

S.a 2016 temmuz bebişlerinin anneleri :)

Ne kadar olmuş ben yazmayalı şaştım kaldım. Zaman nasıl geçiyor anlamak güç. Son birkaç sayfaya baktım yeni katılımlar çokça sanki. Eskiler kaçmış mı nolmuş

Benim minik mucizemi soracak olursanız hamdolsun iyi. Büyütmeye çalışıyorum. Artık eskisi gibi rahat rahat nette gezinemiyorum. Hizmeti çok bu bebişlerin yahu :) Ufaktan ek gıdaya da başladık tam oldu :) Elma, armut püresi, sebze püresi (patates, havuç, kabak, ıspanak, kemik suyu ve zeytinyağı ile ) ve yoğurt verdim. Şimdilik 3 öğünümüz var. Kahvaltıya geçeyim diyorum haftaya inş. Daha sonra da muhallebi demişti doktorumuz. Lakin pirinç unundan korkuyorum. Bir kere sebzesine pirinç kattım kabız oldu. Hala da tam manasıyla geçmiş değil. Kahvaltı ve muhallebi önerilerinize açığım.

matsiyahoje ,@Aryadeniz38 , denizbatiekin , HejaR12 , insanbuL , misam , @Studentmom nasılsınız kızlar? Bebişleriniz iyi mi, herşey yolundadır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…