- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.181
Evet onu biliyorum nette sarisida 8. Aydan sonra yazıyor ondan merak ettimKatı haslayarak canım minnacık yiyo zaten cok vermiyorum bugün yoğurtla omlet yaptım yumuşacık oldu sadece sarısı veriliyor ama 1 yasına kadar yasak beyazı
Ilk gece ninni açıp hadi oğlum ninni uyucaz diye üstünü örtüp yanına yatacaksın..ilk gün 1.5 saat sürüyomuş zamanla kısalıyomuş.. bi üye yazmıştı.. ben daha başlamadım o ayrı. . Bu ara biraz yoğunum inşallah rahatlayınca başlıcam.Annecikler yakşamlar, bebişim nerdeyse 6 aylık olacak ama ayakta sallamak veya battaniyeyle sallanmak ile uyutabiliyorum, uyku eğitimi hak getire, yorgunluktan bayılıyorum dayanamıyorum yine sallamak çaresine başvuruyorum. Bebeğini yataklarına koyup uyutanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz sırrı nedir
Kızıma onu denedim ben hep yanına yatıp hafif pış pışlayıp ninni söylerim her seferinde olacak mı diye ama yok top böceği gibi kıvranıp durur, en sonunda yine ayağımda bayık bir şekilde biter. Hayranım bir de her ortamda gürültüde uyuyan bebeklere de maşallah onlara.Ilk gece ninni açıp hadi oğlum ninni uyucaz diye üstünü örtüp yanına yatacaksın..ilk gün 1.5 saat sürüyomuş zamanla kısalıyomuş.. bi üye yazmıştı.. ben daha başlamadım o ayrı. . Bu ara biraz yoğunum inşallah rahatlayınca başlıcam.
Bende daha denenedim ama 1.5 saat falan sürüyormuş.Kızıma onu denedim ben hep yanına yatıp hafif pış pışlayıp ninni söylerim her seferinde olacak mı diye ama yok top böceği gibi kıvranıp durur, en sonunda yine ayağımda bayık bir şekilde biter. Hayranım bir de her ortamda gürültüde uyuyan bebeklere de maşallah onlara.
Son bir haftadır başım yastık görmedi, biz de çok kötüyüzGunaydinnn herkeseee. Kaç kere kalkiyorum artık gece sayamiyorum.ayakta uyuyorum şuan. Okdar çok degistiki uykularimiz hergun bir başka saatte uyuyor uyanıyor.....
Allerji pisik falan yapmadi degilmi bende suyunu vermek istiyorumben suyunu veriyorum.doktorum verebilecegimi soyledi
Mandalina, portakal gibi meyveler 6. Ayda verilmez canım. Şu doktorlar neye göre konuşuyor anlamış değilim. Sıkıp suyunu verme ama sen bir dilimi fileye koyarak veya elinde tutarak tattırabilirsin. Fazla verirsen dediğin gibi pişik olur, ayrıca görünürde etkilenmemiş gibi dursa da bağırsakları ve midesi çok zorlanır.Allerji pisik falan yapmadi degilmi bende suyunu vermek istiyorum
Bizimde yarın çok tedirgin ve heyecwnlıyım ateş oluyor mu acaba6.ay Asi olduk huysuz bugün:)
Biz de 20 temmuzda doğduk daha bsşlsmadık ek gıdaya bu ayki kontrole göre başlicazİyi geceler kızlar benim kızım 22 temmuz doğumlu En son 5 ay kontrolüne gittiğimizde 8055 gram 66 cm di. Doktor 6 ay olana kadar ek gıda yok dedi ben hiç bişey vermedim henüz ama artık meleğim biz bişey yerken bakıp yutkunuyo ay çok kötü oluyorum
Doktoru dinlemeyip ufaktan versem bişeyler ne dersiniz olmaz mı Sadece anne sütü aldı şimdiye kadar...
Dedigin gibi canim kimi dr oneriyormus ama ben tattirayim fazlasi zararli olabilirMandalina, portakal gibi meyveler 6. Ayda verilmez canım. Şu doktorlar neye göre konuşuyor anlamış değilim. Sıkıp suyunu verme ama sen bir dilimi fileye koyarak veya elinde tutarak tattırabilirsin. Fazla verirsen dediğin gibi pişik olur, ayrıca görünürde etkilenmemiş gibi dursa da bağırsakları ve midesi çok zorlanır.
Allah yardimcin olsun donem donem oluyo boyle 1 yasindaki 2 yasindaki bebekleri olan annelerde sikayet ediyo canim buyuyene kadar devam ediyo bitakim skintilar malesef buyuyuncede bebekliklerini bugunleri ozleriz eminimSon bir haftadır başım yastık görmedi, biz de çok kötüyüznasıl olacak bilmiyorum
Canımm bugun nasilsiniz.basladinizmi antibiyotigeYavrum az önce gittik doktora
Dedim sürekli hasta oluyoruz artık bakamıyor muyuz diye düşümüyoruz dedim
Annesi bebekler böyle büyür kendisi kötü hissetmeyin lütfen dedi
Antibiyotik verdi yan olarak atsın rahatlasın dedi devam ederse bazı tetkik alırız dedi bakalım başlıycaz müze nuru kullanıcaz Rabbim şuan versin bütün yavrulara
Yerim ben teyzemin yazıklarını ah yavrular büyüyor ama biz de büyüyoruz onlardan daha zor
Ooo kimleri görüyoruummSelam kızlargüzel anneler ve bebişler öpüyorum hepinizi. Super_anne1411 @EmiraSalih kızlar maşallah bebişlerinize saçlara bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?