2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Annecikler yakşamlar, bebişim nerdeyse 6 aylık olacak ama ayakta sallamak veya battaniyeyle sallanmak ile uyutabiliyorum, uyku eğitimi hak getire, yorgunluktan bayılıyorum dayanamıyorum yine sallamak çaresine başvuruyorum. Bebeğini yataklarına koyup uyutanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz sırrı nedir

Ilk gece ninni açıp hadi oğlum ninni uyucaz diye üstünü örtüp yanına yatacaksın..ilk gün 1.5 saat sürüyomuş zamanla kısalıyomuş.. bi üye yazmıştı.. ben daha başlamadım o ayrı. . Bu ara biraz yoğunum inşallah rahatlayınca başlıcam.

Kızıma onu denedim ben hep yanına yatıp hafif pış pışlayıp ninni söylerim her seferinde olacak mı diye ama yok top böceği gibi kıvranıp durur, en sonunda yine ayağımda bayık bir şekilde biter. Hayranım bir de her ortamda gürültüde uyuyan bebeklere de maşallah onlara.

Bende daha denenedim ama 1.5 saat falan sürüyormuş.

Arkadaşlar yumurta sarısı 6. Aydan itibaren verilir. Mutlaka 3 gün kuralı ile verilmelidir. 1/4 ile başlanır, 7 ayın sonuna kadar tam yumurta sarısı verilmiş olur. Yumurtanın beyazı için yasak olan çalışmalar az. Alerjik bir bünye ise vermemekte fayda var. Ama normalde ben 8. Aydan sonra tam yumurta veriyorum bebeklerimize. Kendi oğlum için örnek verecek olursam, yumurta sarısına başladım 1/4 miktarda verdim ve 2. Gün alerji yaptı. Bıraktım 7. Aya kadar vermeyeceğim. Ayrıca tam haşlanmış yumurtayı tüketemezler ağızlarına yapışır. İğrenirler. En güzeli alakok vermek. Yani beyazı tam, sarısı kayısı kıvamı. Onu çok güzel yiyorlar. Oğlum da çok sevdi ama maalesef alerji yaptı.

Gunaydinnn herkeseee. Kaç kere kalkiyorum artık gece sayamiyorum.ayakta uyuyorum şuan. Okdar çok degistiki uykularimiz hergun bir başka saatte uyuyor uyanıyor.....

Gunaydinnn herkeseee. Kaç kere kalkiyorum artık gece sayamiyorum.ayakta uyuyorum şuan. Okdar çok degistiki uykularimiz hergun bir başka saatte uyuyor uyanıyor.....
Son bir haftadır başım yastık görmedi, biz de çok kötüyüz nasıl olacak bilmiyorum

Allerji pisik falan yapmadi degilmi bende suyunu vermek istiyorum
Mandalina, portakal gibi meyveler 6. Ayda verilmez canım. Şu doktorlar neye göre konuşuyor anlamış değilim. Sıkıp suyunu verme ama sen bir dilimi fileye koyarak veya elinde tutarak tattırabilirsin. Fazla verirsen dediğin gibi pişik olur, ayrıca görünürde etkilenmemiş gibi dursa da bağırsakları ve midesi çok zorlanır.

Biz de 20 temmuzda doğduk daha bsşlsmadık ek gıdaya bu ayki kontrole göre başlicaz

Dedigin gibi canim kimi dr oneriyormus ama ben tattirayim fazlasi zararli olabilir

Son bir haftadır başım yastık görmedi, biz de çok kötüyüz nasıl olacak bilmiyorum
Allah yardimcin olsun donem donem oluyo boyle 1 yasindaki 2 yasindaki bebekleri olan annelerde sikayet ediyo canim buyuyene kadar devam ediyo bitakim skintilar malesef buyuyuncede bebekliklerini bugunleri ozleriz eminim

Canımm bugun nasilsiniz.basladinizmi antibiyotige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…