- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.201
Canim corbadan ziyade buharda yada haslayarak pisir catalla ez pure yap kati gelirse biraz sulandirMerhaba biz 6 ay kontrolüne 3 gün erken gittik aşılarımızıda olduk Ek gıdaya sebzeyle başlayabilirsiniz dedi ilk hafta sebze ikinci hafta meyve 3.haftada muhallebi ekleyerek tamamlıycaz bu ayı Yarın ilk sebze çorbamızı yapıcam ama Nasıl yapacağımı bilmiyorum bana bi tarif verir misiniz
Canim gecmis olsun nazar mi oldu acaba Ertugrul pasamYavrum az önce gittik doktora
Dedim sürekli hasta oluyoruz artık bakamıyor muyuz diye düşümüyoruz dedim
Annesi bebekler böyle büyür kendisi kötü hissetmeyin lütfen dedi
Antibiyotik verdi yan olarak atsın rahatlasın dedi devam ederse bazı tetkik alırız dedi bakalım başlıycaz müze nuru kullanıcaz Rabbim şuan versin bütün yavrulara
Yerim ben teyzemin yazıklarını ah yavrular büyüyor ama biz de büyüyoruz onlardan daha zor
Evet veriyorum saydıklatını veriyorsan suda vermelisin bence ben hazır suyu kaynatıp ılıtıp veriyorumArkadaşlar su veriyor musunuz bebişlere? Ben meyve, pirinç unu
Ve günlük yoğurt veriyorum. 14ünde 6 ay biticek çorbaya başlıcam inşallah. . Belki kakası düzene girer o zaman. .
bir sorun olmadi cok sukurAllerji pisik falan yapmadi degilmi bende suyunu vermek istiyorum
İnsallah canımm ama bezini acarken bile korkuyo yavrumİyi olacak canım hiç merak etme
İlk defa bebişim uçağa bindi. .ağlamaktan helak oldu
Canımm bugun nasilsiniz.basladinizmi antibiyotige
Bol okuyoruz dua ediyoruz bilmiyorum nazar mıCanim gecmis olsun nazar mi oldu acaba Ertugrul pasam
Canım birkaç günde geçecek hepsi unutulacak inşallah, Allah kolaylık versin bende fırsat kolluyorum en kısa zamanda daha iyi bir doktora götürüp tekrar bir operasyonla etrafını aldıracağım inşallah.İnsallah canımm ama bezini acarken bile korkuyo yavrum
Bencede kulağı ağrıdı. Bide uçak inmek bilmedi.1 saat havada döndü yoğunlukta n..Ahh kuzum kıyamamkulağı mı tıkandı acaba? Ya da korktu mu?
Bencede kulağı ağrıdı. Bide uçak inmek bilmedi.1 saat havada döndü yoğunlukta n..
Maşallah onaNeymis efendim kendi yiyecekmis kaşığı elinden alamadım. sonuc bu Eki Görüntüle 1942089
İnşallah canım Allah yardımcınız olsun sizinde keske bi sorun olmasaydı ama işte Allah baska dert vermesinCanım birkaç günde geçecek hepsi unutulacak inşallah, Allah kolaylık versin bende fırsat kolluyorum en kısa zamanda daha iyi bir doktora götürüp tekrar bir operasyonla etrafını aldıracağım inşallah.
Ay ben bunu yerim maşallah maşallahNeymis efendim kendi yiyecekmis kaşığı elinden alamadım. sonuc bu Eki Görüntüle 1942089
Biz rakamlı olanı kullanıyoruz bizimki sayıları yiyor. Dün en son 8 i çıkarmış dişini kaşıyordu İlerde sek sek oynar belki rakamlı olanla diye düşündüm. 2,5 yaşında yeğenim var o da sayıları sevdi. Güle güle kullanın.Hemen link paylasiyorum :)
https://www.e-bebek.com/eva-hayvanlar-10-parca-puzzle-oyun-mati-p-stt-1005b3/
Matlar emeklemeye yardimci diyolar sert oldugu icin ama bakalim zaman gostercek.
Internetten aldigim ve daha once inceleme firsatim olmadigi icin sadece hayvanli olani aldim ama sayili olani da almayi dusunuyorum.
Ilk basta korktu ama alisti simdi birlikte birlestiriyoruz parcalari.tavsiye ederim
:))) bende onu yerim kimse alamaz elimden ♥ :)Neymis efendim kendi yiyecekmis kaşığı elinden alamadım. sonuc bu Eki Görüntüle 1942089
Tesekkurler.Biz rakamlı olanı kullanıyoruz bizimki sayıları yiyor. Dün en son 8 i çıkarmış dişini kaşıyordu İlerde sek sek oynar belki rakamlı olanla diye düşündüm. 2,5 yaşında yeğenim var o da sayıları sevdi. Güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?