2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba biz 6 ay kontrolüne 3 gün erken gittik aşılarımızıda olduk Ek gıdaya sebzeyle başlayabilirsiniz dedi ilk hafta sebze ikinci hafta meyve 3.haftada muhallebi ekleyerek tamamlıycaz bu ayı Yarın ilk sebze çorbamızı yapıcam ama Nasıl yapacağımı bilmiyorum bana bi tarif verir misiniz

Canim corbadan ziyade buharda yada haslayarak pisir catalla ez pure yap kati gelirse biraz sulandir

Canim gecmis olsun nazar mi oldu acaba Ertugrul pasam

Arkadaşlar su veriyor musunuz bebişlere? Ben meyve, pirinç unu
Ve günlük yoğurt veriyorum. 14ünde 6 ay biticek çorbaya başlıcam inşallah. . Belki kakası düzene girer o zaman. .
Evet veriyorum saydıklatını veriyorsan suda vermelisin bence ben hazır suyu kaynatıp ılıtıp veriyorum

Kızlar iyi akşamlar herkese
Huzurlu geceler

Pazartesi den beri annemlere kalıyoruz
Odun sobası sıcacık ev içimiz ısındı valla
Oğlumda kalabalık sevdalısı
Yeğenlerime alıştı gözünü onlardan alamıyor çok mutlu
Annem saolsun oğluma bakıyor
El üstündeyiz biin şükür
Yarın ya da hafta sonu evimize döneceğiz o zaman nasıl olacak bilmiyorum

Herkese huzurlu geceler anneler ve yavruları çok iyi olsun

İnsallah canımm ama bezini acarken bile korkuyo yavrum
Canım birkaç günde geçecek hepsi unutulacak inşallah, Allah kolaylık versin bende fırsat kolluyorum en kısa zamanda daha iyi bir doktora götürüp tekrar bir operasyonla etrafını aldıracağım inşallah.

Canım birkaç günde geçecek hepsi unutulacak inşallah, Allah kolaylık versin bende fırsat kolluyorum en kısa zamanda daha iyi bir doktora götürüp tekrar bir operasyonla etrafını aldıracağım inşallah.
İnşallah canım Allah yardımcınız olsun sizinde keske bi sorun olmasaydı ama işte Allah baska dert vermesin

Biz rakamlı olanı kullanıyoruz bizimki sayıları yiyor. Dün en son 8 i çıkarmış dişini kaşıyordu İlerde sek sek oynar belki rakamlı olanla diye düşündüm. 2,5 yaşında yeğenim var o da sayıları sevdi. Güle güle kullanın.

Tesekkurler.
Kuzenimin cocuguda hep kemirerek parcalamis :)
Pek uzun omurlu olmayacak gibi bu matlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…