- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.981
Yaaa yerim yaa.sipaya bak nasil cozumler bulduruyo annesine :)))
İlk evlilik yıl dönümümde lohusa kıllı tuylu ve kusmuk kokulu olmak çok romantik değil mii
Selam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
Aa ciddi mi kontrol olsun gidin benceKilo alımını bilmiyorum ki 16 günlüğüz daha doktora hiç gitmedik
Kimi yerde zararlı diye okudum alerji yapabiliyormuş diye korktum vermedim kızına maşaallah fayd vermiş ne güzelben veriyorum nerdeyse dogdugundan beri.naneyi demleyip suzup veriyoruz.bi de humananin kimyonlu rezene cayindan demleyip veriyorum.kizimi cok rahatlatiyor
Can'ım şükür uyudu hatta annem uyuttu ben uyurkencanim uyumadiysa bi yikasana rahatlar uyur belki
Slm kızlar size birşey danışmak istiyorum bebeğimim kilo alımı iyi hatta biraz üzerinde ama ben sütüm yetmiyormuş gibi hissediyorum gece uyuyup uyanınca bi sütüm oluyor sonra öğlene kadar biraz biraz azalıyor akşam akşam üstü hiç kalmıyor benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Bi de ne gibi aralıklarla besleniyorsunuz, öğünlerde neler yiyorsunuz, süt olması için neler yapabilirim ( çok soru sordum biraz uzun oldu kusura bakmayın)
Kizlar biz kontrolden ciktik.5 kilo 58 cm olmus bebegim :) doktorumuz hicbir sikintisi yok dedi.olmasi gereken kiloyu gecmissiniz bile cok iyi dedi.biraz kucuk dogmustuk ya.
Emme saati konusunu da sordum bugun.2 gecedir alarm kurmayi birakmistim.uyandikca emzireyim diye.dun aksam uykusuna yatordiktan 4 bucuk saat sonra uyandi.emdi yatti.birde 4 saat sonra uyandi.bebegime birakmaliyim gece emzirme saatlerini dedim.3 saati gecirmeyelim daha 2 aylik kucuk sonucta.biraz daha buyusun dedi.3 saatte bir emzirmeye tekrae donuyoruz yani.cok sukur hersey yolunda..
Kizlar biz kontrolden ciktik.5 kilo 58 cm olmus bebegim :) doktorumuz hicbir sikintisi yok dedi.olmasi gereken kiloyu gecmissiniz bile cok iyi dedi.biraz kucuk dogmustuk ya.
Emme saati konusunu da sordum bugun.2 gecedir alarm kurmayi birakmistim.uyandikca emzireyim diye.dun aksam uykusuna yatordiktan 4 bucuk saat sonra uyandi.emdi yatti.birde 4 saat sonra uyandi.bebegime birakmaliyim gece emzirme saatlerini dedim.3 saati gecirmeyelim daha 2 aylik kucuk sonucta.biraz daha buyusun dedi.3 saatte bir emzirmeye tekrae donuyoruz yani.cok sukur hersey yolunda..
Kimi yerde zararlı diye okudum alerji yapabiliyormuş diye korktum vermedim kızına maşaallah fayd vermiş ne güzel
Inşallah birsey çıkmayacak da bu 1 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum :)
kuzum, bende de aynı durum vardı ama bugün dışarıda olacağım için ekine mama verdim ( o sırada emziremedim) maşallah güzel uyudu. sonraki seansta da emzirip üstüne mama verdim. yine güzel uyudu. benim sütüm çok azaldı da yinebizim kızı doyurmuyor meme, belki 1 haftadır kuzucum boşuna vıkvıklıyormuş
Sen sıkıntı yapma cnm bebişle ilgilen bizede müjdeli haberlerini ver inşallah.
bende senin gibiyim ama benim yapısal bir sıkıntım olduğuna karar verdim. ilk iki bebeğimde de 1.5 ay sonra sütüm kesildi ve gelmedi bir daha. burada bulamadığım için kullanamadım ama yarın humana still-tee gelecek bana ve kullanmaya başlayacağım. inşallah işe yarar.
eğer kullanmıyorsan tavsiye ederim, eczanelerde, marketlerde bulabilirsin :)
bende senin gibiyim ama benim yapısal bir sıkıntım olduğuna karar verdim. ilk iki bebeğimde de 1.5 ay sonra sütüm kesildi ve gelmedi bir daha. burada bulamadığım için kullanamadım ama yarın humana still-tee gelecek bana ve kullanmaya başlayacağım. inşallah işe yarar.
eğer kullanmıyorsan tavsiye ederim, eczanelerde, marketlerde bulabilirsin :)
Ben de altını aldım doyurdum gazını aldım şimi yatıyorum canım, sana kolay gelegece kuslari nerdesizzz uykucu kuslarrr benim ki emmeye kalkti emdi uyudu yatirayim derkenn coooortttt sesiyle irkildim simdi popo temizlemece :)
ohh gorevi tamamladin devrettin gidiyorsun iyi uykular cnmBen de altını aldım doyurdum gazını aldım şimi yatıyorum canım, sana kolay gele
Cesur anneben bildiğin kimyon yutturuyordum ekine :)) birşey olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?