- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.021
Bnde mide ultrasonu cektirmeyi dusundum de sonra doktor kilo alimini takip edin doyince yaptirmadim. Bazi bebeklerde midede tukaniklik olabiliyomus cunkuBizimde kilo alımı iyi hatta dr mide ultrasonu çekcekti vazgeçti şimdilik gerek yok dedi inş şu kusmalar en yakın zamanda geçer cnm:)
Karni tok olunca sancidan emmek isteyince bn emzik veriyorum. Cunku emzik vermezsem elini emmeye basliyoHmm gazını çıkarıyorum yine aynı ben şöyle düşünüyorum karnı tok ama emmek istiyor:)emzik vermeyi bile düşündüm
I'm here
Buradayım kiz netim yoktu yoksa ben bırakır miyim siziBu arada beni de unutmuşsunuz sanki bana öyle geldi.neyse sevyrm ben sizi yine de hayırlı olsun yeni topiğimiz sizleri tanıdığım için çok mutluyum. 1cicek3bocek hiç yazmadı mı baba mı öyle geldi.
Bnde mide ultrasonu cektirmeyi dusundum de sonra doktor kilo alimini takip edin doyince yaptirmadim. Bazi bebeklerde midede tukaniklik olabiliyomus cunku
Peki senin vebegin ilk gunden beri mi kusuyor yoksa sonradan mi kusmaya basladi?
Ay allah mi yazdırdı neSelam olsun herkese canlarim netim yoktu bir süredir özledim sözleri inşallah yavru kuşlar iyidir biz 24 günlük oldum çok şükür bir sorunumuz yok yuvarlanıp gidiyorum 3 veletle :)
HejaR12 iyiyiz gülüm valla netim yoktu buraya giremiyorum malum maddi kriz geçirdik coktuk ama ciktik içinden çok şükür. Paşalar iyi büyüğü sorun birazcık bize hırçın oldu ama bebekle arası iyi allahtan onun harici sorun yok siz iyi misiniz sorun yasadin mi sende oglanla
Benimkininde sütü hep akar akar gidermişAynen vallahi.benimki diyo benim şöyle sutum vardi boyle sutum vardi ove ove bitiremiyo onlarinki hic basta olmadi kussmadi zaten
Maşallah kuzum akillidir o zaten bakar kardeşine. Bende dahil ediyorum hep doguyu bırakıyorum bir başlarına çünkü sakinmakta iyi değil bence psikolojik olarak etkileniyordu. Yatak odasına giderken arkasına bakıyordu hep kim geliyor diye. Şimdi anakucagina koyup mutfağa gidiyorum tabi uzun süreli değil hep kontrol ediyorum trenlerini gösteriyor emzigi düşünce ağzına koyuyor zoru bizimle babasıyla bilhassa. Adam doruğu ancak akşam sevebiliyor bu günler de geçecek inşallah canım. Ben 1 haftalikken parkta idim valla kiyamiyordum doguya. 1 parça ekmek koyup bebeğin basucuna çıktım hep napayimSeni gördüğüme sevindim canım ❤merak ediyordum bende.sikintilarinizin geçmesine sevindim rabbim sağlık versin hersey hallolur Allahın izniyle.canım oğlunun yaşadıkları normal şeyler benim oğlan bana karşı aynı hep, bir ara amaçları anane babane gelince bunların bebekle ilgilendiğini görünce dikkat çekmeye çalışıyordu şimdi yavaş yavaş geçiyor oda onun dışında çok korumacı dışarıda kimseye göstermiyor elletmiyor kardeşini :) ama evde gayet iyiyiz Allaha Şükürherşeye dahil ediyorum banyosuna, altını temizlerken uyuturken.geçen gün oğluma dedim ki Eymencim benim biraz işim var kardeşine ilgilenir misin,tamam anneçim dedi,neyse ben bunları yalnız bıraktım ve gizlice baktım ne yapacak diye önce güzel güzel konuştu :) sonra gitti odasından oyuncak müzik altını aldı başladı şarkı söylemeye kardeşine ufaklik ta nasıl gülüyor :) böyle işte geçiyor kuzulara. ... Sen hiç endiselenme zamanla oturacak hersey sonuçta onlarda daha çocuk,zamanla alisiyor lar bizim 53.günümüz bugün :) bizde ilk zamanlar oğlum cok dışarı çıkmak istiyordu bende cikaramiyodrum oyüzden çok uzulup ağladım ama şimdi duzenimizi oturttuk sayılır her gün parka gidiyoruz beraber :)
Sağol cnm rabbim cumlemizin yavrularina uzun ömürler nasip etsin
Maşallah 2 aylık olmuş nerdeyse :) serum fizyolojige devam et yapma oyle şeyler geçen 1 yerde okudum çok zararlı imis. Nolur nolmaz. Hele göze damlatmis biri kor olmuş cocuk. Gerek yok canım banyo ettir yumusasin burnu oyle otribebe ile temizle yan uyut birde o şekilde rahat eder. Alerjiktir bence bende de var bu durum çünkü grip oldum sanıyorum hepSelam hanimlarYunus Emre'm 53 günlük oldu bizim de burun tıkanıklığı sorunumuz var, serum fizyolojik,burun aspiratoriyle çekme denedik ama nafile.sizin bu konuda öneriniz var mı acaba
Komsum anne sütünü burnuna damla diuor hiç duyan var mı,geçenlerde yengem kulağı ağrıDigi için azıcık sütümü alıp kulağına damlatti ve geçmiş
Benimkininde sütü hep akar akar gidermiş
Maşallah 2 aylık olmuş nerdeyse :) serum fizyolojige devam et yapma oyle şeyler geçen 1 yerde okudum çok zararlı imis. Nolur nolmaz. Hele göze damlatmis biri kor olmuş cocuk. Gerek yok canım banyo ettir yumusasin burnu oyle otribebe ile temizle yan uyut birde o şekilde rahat eder. Alerjiktir bence bende de var bu durum çünkü grip oldum sanıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?