2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizimde kilo alımı iyi hatta dr mide ultrasonu çekcekti vazgeçti şimdilik gerek yok dedi inş şu kusmalar en yakın zamanda geçer cnm:)
Bnde mide ultrasonu cektirmeyi dusundum de sonra doktor kilo alimini takip edin doyince yaptirmadim. Bazi bebeklerde midede tukaniklik olabiliyomus cunku
Peki senin vebegin ilk gunden beri mi kusuyor yoksa sonradan mi kusmaya basladi?

Gunaydin kizlar..
Hepimizin ortak sorunu galiba. Benim de oglum bu aralar cok ikiniyor. Cok sıkıyor kendini. Bugun dogru duzgun uyuyamadi.
Ishal yada kabiz da degil. Ne yapcagimi bilmiyorum

Bnde mide ultrasonu cektirmeyi dusundum de sonra doktor kilo alimini takip edin doyince yaptirmadim. Bazi bebeklerde midede tukaniklik olabiliyomus cunku
Peki senin vebegin ilk gunden beri mi kusuyor yoksa sonradan mi kusmaya basladi?

Benim bebeğimde ilk günden beri çok kusuyor canım kilo alımı iyi dr normal diyor

HejaR12 iyiyiz gülüm valla netim yoktu buraya giremiyorum malum maddi kriz geçirdik coktuk ama ciktik içinden çok şükür. Paşalar iyi büyüğü sorun birazcık bize hırçın oldu ama bebekle arası iyi allahtan onun harici sorun yok siz iyi misiniz sorun yasadin mi sende oglanla

Seni gördüğüme sevindim canım ❤merak ediyordum bende.sikintilarinizin geçmesine sevindim rabbim sağlık versin hersey hallolur Allahın izniyle.canım oğlunun yaşadıkları normal şeyler benim oğlan bana karşı aynı hep, bir ara amaçları anane babane gelince bunların bebekle ilgilendiğini görünce dikkat çekmeye çalışıyordu şimdi yavaş yavaş geçiyor oda onun dışında çok korumacı dışarıda kimseye göstermiyor elletmiyor kardeşini :) ama evde gayet iyiyiz Allaha Şükür herşeye dahil ediyorum banyosuna, altını temizlerken uyuturken.geçen gün oğluma dedim ki Eymencim benim biraz işim var kardeşine ilgilenir misin,tamam anneçim dedi,neyse ben bunları yalnız bıraktım ve gizlice baktım ne yapacak diye önce güzel güzel konuştu :) sonra gitti odasından oyuncak müzik altını aldı başladı şarkı söylemeye kardeşine ufaklik ta nasıl gülüyor :) böyle işte geçiyor kuzulara. ... Sen hiç endiselenme zamanla oturacak hersey sonuçta onlarda daha çocuk,zamanla alisiyor lar bizim 53.günümüz bugün :) bizde ilk zamanlar oğlum cok dışarı çıkmak istiyordu bende cikaramiyodrum oyüzden çok uzulup ağladım ama şimdi duzenimizi oturttuk sayılır her gün parka gidiyoruz beraber :)

Selam hanimlarYunus Emre'm 53 günlük oldu bizim de burun tıkanıklığı sorunumuz var, serum fizyolojik,burun aspiratoriyle çekme denedik ama nafile.sizin bu konuda öneriniz var mı acaba
Komsum anne sütünü burnuna damla diuor hiç duyan var mı,geçenlerde yengem kulağı ağrıDigi için azıcık sütümü alıp kulağına damlatti ve geçmiş

Maşallah kuzum akillidir o zaten bakar kardeşine. Bende dahil ediyorum hep doguyu bırakıyorum bir başlarına çünkü sakinmakta iyi değil bence psikolojik olarak etkileniyordu. Yatak odasına giderken arkasına bakıyordu hep kim geliyor diye. Şimdi anakucagina koyup mutfağa gidiyorum tabi uzun süreli değil hep kontrol ediyorum trenlerini gösteriyor emzigi düşünce ağzına koyuyor zoru bizimle babasıyla bilhassa. Adam doruğu ancak akşam sevebiliyor bu günler de geçecek inşallah canım. Ben 1 haftalikken parkta idim valla kiyamiyordum doguya. 1 parça ekmek koyup bebeğin basucuna çıktım hep napayim

Maşallah 2 aylık olmuş nerdeyse :) serum fizyolojige devam et yapma oyle şeyler geçen 1 yerde okudum çok zararlı imis. Nolur nolmaz. Hele göze damlatmis biri kor olmuş cocuk. Gerek yok canım banyo ettir yumusasin burnu oyle otribebe ile temizle yan uyut birde o şekilde rahat eder. Alerjiktir bence bende de var bu durum çünkü grip oldum sanıyorum hep

Canım Aslında bende alerji den supheleniyorum çünkü ben ve büyük oğlanda da var 2. Ay kontrolünde daha detaylı sorarım artık dra.dediklerini hep yapıyorum inan canım. O zaman süt olayını unuttum ben Allah muhafaza

Kızlar gunaydin bu carlson baby kids meselesini dr uma sordum 4 10 yaş olayını fln dediki önemli olan günde 400 u d vit alması o yüzden 1 damla kullanabilirsin sıkıntı olmaz. Eczanelerde var artık kids olani ben iade etmiştim alıp ona devam edeceğim şimdi sizide bilgilendirmek istedim bi de bi resim buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…