- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.961
Ay ne guzel ya 1 gun arayla evlenmisiz :)nice yıllarınız sağlıkla mutlulukla huzurla birlikte olsun canım, bizim ki de 8 eylül bizim de 4 bitiyor inşallah☺
Kilo alımını bilmiyorum ki 16 günlüğüz daha doktora hiç gitmedikAh Can'ım kilo alımı iyi ise doyuyordur
Gazı felan mı var yoksa
Anlattığının aynısını yaşıyorum gazı var
Ağlıyor emmeden ayrılmadı somunda bıraktı almıyor
ben veriyorum nerdeyse dogdugundan beri.naneyi demleyip suzup veriyoruz.bi de humananin kimyonlu rezene cayindan demleyip veriyorum.kizimi cok rahatlatiyorKızlar bebeğine nane suyu veren var mı ya da kimyon vs?
Alerji vs yapar diye vermiyorum ben
Annem ısrar ediyor ama ben yok diyorum ilk altı ay anne sütü diye
Aslinda 7 bucuk kilo fazlam var :) heryerimden orantili aldigim icin cok goze batmiyo ama cogu kiyafetimde olmuyo maalesefAmanin bu ne zayiflik hic dogurmamis gibi
kiskandim
Canim ogun atladigim cok oluyo benim ister istemez.ama bol sivi alimi+uyku.uyuyamiyosanda dinlenmektw etki ederSlm kızlar size birşey danışmak istiyorum bebeğimim kilo alımı iyi hatta biraz üzerinde ama ben sütüm yetmiyormuş gibi hissediyorum gece uyuyup uyanınca bi sütüm oluyor sonra öğlene kadar biraz biraz azalıyor akşam akşam üstü hiç kalmıyor benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Bi de ne gibi aralıklarla besleniyorsunuz, öğünlerde neler yiyorsunuz, süt olması için neler yapabilirim ( çok soru sordum biraz uzun oldu kusura bakmayın)
Çok teşekkürler☺Canim ogun atladigim cok oluyo benim ister istemez.ama bol sivi alimi+uyku.uyuyamiyosanda dinlenmektw etki eder
Anladım canım, Allah kolaylıklar versin benim bebeğim de gazdan ötürü yapamıyor gazdan dolayı olsaydı bi ilaç önerecektim çok geçmiş olsun canım Bebişimiz de rahatlar inşallah1 haftadır hic yapmadi canım
los ortamda bebegin sakinken emzirmeye calis.biberon vermeseydin keske.aliskanlik yapmasinKizlar bebegim 37 günlük. bugun sabahtan beri bebegime meme verdikce once birkac saniye ciglik atiyo kafasini geri çekiyor. Ememiyor. Sutumu sagip biberonla verince iciyor. Acaba emdikce gaz mi sıkıştıriyo anlamadim nolur yardim edin
canım benim kötü düşünme allahın izniyle sıkıntı çıkmayacak inşallah. enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek bu dönemdeKızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
Kizlar bebegim 37 günlük. bugun sabahtan beri bebegime meme verdikce once birkac saniye ciglik atiyo kafasini geri çekiyor. Ememiyor. Sutumu sagip biberonla verince iciyor. Acaba emdikce gaz mi sıkıştıriyo anlamadim nolur yardim edin
canım benim kötü düşünme allahın izniyle sıkıntı çıkmayacak inşallah. enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek bu dönemde
los ortamda bebegin sakinken emzirmeye calis.biberon vermeseydin keske.aliskanlik yapmasin
Dogdugu ilk gunden beri verdik biberon. Hic boyle bi problem yasamamistik. Calismaya basliycam o yüzden biberon verdik yoksa butun sütü kasikla dokuyodu
Benim bebeğim de ayni şeyi yapıyor. Burnu tıkalı olabilir. Pozisyonu rahat olmayabilir. Bezi kirli olabilir. Bunların olmadığına eminsen sakin sakin konuş bebeginle, önce kendini sakinleştir. göğsünü biraz sık sut gelsin. Kokusunu alsın bi damla tadını alsın öyle ver göğsünü. Çok fazla çırpınıyorsa suratına puf diye hızla üfle bir anda şok etkisiyle duracaktir. O durunca da göğsünü ağzına dayarsın. Zaten emmeye başlayınca sakinlesiyorlar. Sen yeterki sabret. Gazi olan bebek biberondan da emmezdi. Bebegin çok ac olduğu için sabırsızlanıyor hemen sut gelsin istiyor bence :)
los ortamda bebegin sakinken emzirmeye calis.biberon vermeseydin keske.aliskanlik yapmasin
canim uyumadiysa bi yikasana rahatlar uyur belkiKızlar yavrum çok huzursuz gazı var snacılanıyor
Meme de almıyor
Okuyorum bakıyorum normal süreçmiş gazlı beneklerde ama insan kıyamıyor dayanamıyor
Bunu da takıp strese girmek ve gazımızın artmasına sebep olmak istemiyorum
Allah ım yardım et inşaallah
canim her zaman boyle degilse arada olur belki ne bileyim yoruldun dinlenemedinse falan bizimki de iki firt cekio hmn uykuya dalio 5 dk ya uyaniyo aksamdan beriKızlar yaaa çıldırıcam artıkoğluşum saatlerdir mememde bugün defalarca emzirdim sayısını hatırlamıyorum yani ama çok ağlıyor bi mama deneyeyim açlıktan mı dedim biberonu yiyecekti neredeyse neden boyle oluyor doymuyor oğlum
Canim bebeğim kol eklem yerleri ciğer gibi isilik olmuştu geçer mi acaba dedim hatta doktorum bi ilacı verdi çok iyi geldiYaz bebeklerinin ortak derdi isilik sanirimbebegim kipkirmizi oluyor sicaktan yuzu kollari hep isilij ne yapsam ki (
Normal ateş o kadar olur zaten canım 37.5 geçmesi önemliSelam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?