2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bebeğine nane suyu veren var mı ya da kimyon vs?
Alerji vs yapar diye vermiyorum ben
Annem ısrar ediyor ama ben yok diyorum ilk altı ay anne sütü diye
ben veriyorum nerdeyse dogdugundan beri.naneyi demleyip suzup veriyoruz.bi de humananin kimyonlu rezene cayindan demleyip veriyorum.kizimi cok rahatlatiyor

Canim ogun atladigim cok oluyo benim ister istemez.ama bol sivi alimi+uyku.uyuyamiyosanda dinlenmektw etki eder

Kizlar bebegim 37 günlük. bugun sabahtan beri bebegime meme verdikce once birkac saniye ciglik atiyo kafasini geri çekiyor. Ememiyor. Sutumu sagip biberonla verince iciyor. Acaba emdikce gaz mi sıkıştıriyo anlamadim nolur yardim edin

los ortamda bebegin sakinken emzirmeye calis.biberon vermeseydin keske.aliskanlik yapmasin

canım benim kötü düşünme allahın izniyle sıkıntı çıkmayacak inşallah. enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek bu dönemde

Benim bebeğim de ayni şeyi yapıyor. Burnu tıkalı olabilir. Pozisyonu rahat olmayabilir. Bezi kirli olabilir. Bunların olmadığına eminsen sakin sakin konuş bebeginle, önce kendini sakinleştir. göğsünü biraz sık sut gelsin. Kokusunu alsın bi damla tadını alsın öyle ver göğsünü. Çok fazla çırpınıyorsa suratına puf diye hızla üfle bir anda şok etkisiyle duracaktir. O durunca da göğsünü ağzına dayarsın. Zaten emmeye başlayınca sakinlesiyorlar. Sen yeterki sabret. Gazi olan bebek biberondan da emmezdi. Bebegin çok ac olduğu için sabırsızlanıyor hemen sut gelsin istiyor bence :)

Aslinda bizimki emmeye basliyo yaklasik 10 saniye emiyo sonra bagirmaya basliyo. Süt geldigine de eminim her cekisinde yutkunuyo. Emmeye sakin baslayip aglayarak bitiriyo inşallah birakmaz memeyi cok uzulurum

canim uyumadiysa bi yikasana rahatlar uyur belki

canim her zaman boyle degilse arada olur belki ne bileyim yoruldun dinlenemedinse falan bizimki de iki firt cekio hmn uykuya dalio 5 dk ya uyaniyo aksamdan beri

kizlar ya ben surekli en son hangi gogsumu emzirdigimi unutuyorum dogumdan sonra bi unutkanlik basladi bende sanirim yine
b 12 im dustu

Yaz bebeklerinin ortak derdi isilik sanirim bebegim kipkirmizi oluyor sicaktan yuzu kollari hep isilij ne yapsam ki (
Canim bebeğim kol eklem yerleri ciğer gibi isilik olmuştu geçer mi acaba dedim hatta doktorum bi ilacı verdi çok iyi geldi

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-02-12-26-21.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…