2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla 37.5 u geçerse endiselenebilirsin. Normal vücut ateşi zaten 36.5 ile 37.5 arası diyor nette.
canım o ateş sayılmaz sıcaklamış bebişin soy üstünü aç serin bi yerde tut
cavaplariniz için çok sağolun Ama ben kucagima alınca ateşi olduğunu anlıyordum en son 38 çıktı bide ishal olmus hastaneye götürdük kan tahlili tuttular ne alakaysa röntgen çektiler Simdi kendimi çok kötü hissediyorum bebegime zarar vermişim sanki
Can'ım 37 yüksek mi
Bizimki hep 37 derce

Oh maşaallah Canımcım
Gözünüz aydın

Allah korusun kuzum
İnşaallah enfeksiyon dur geçer korkma kuzum Rabb im şifa versin cumlemize

Yok kuzum bebeğinin ateşi telaş yapma bebeklerde 37.5 a kadar normal demişti doktorumuz

Normal ateş o kadar olur zaten canım 37.5 geçmesi önemli

canımcım, 37.8 e kadar normal .

Kızlar bebegim ishal olmuş ama kabiz olmuş gibi tuvaletini yapamıyor kendini sıkıyor ağlıyor ama olmuyor kimyon çayı yaptım biraz verdim hayla rahatlanmadi kucağıma alınca rahatlıyor yatıyor beşigine koyunca çığlık atarak ağlıyor tecrübeli anneler bana bir akıl verin saat birden biri uyanigim halim kalmadı

Kızlar, bir ay sonunda bebekleriniz ne kadar kilo almıştı acaba?
Bebişim 3300 doğmuştu, 4 gün sonra kilosu 3130 a düşmüştü. Sabah doktor randevumuz var, bir aylık randevumuz ama gerçi 29.günümüzde gitmiş olacağız.
Demin önce tartıya kendim çıktım, sonra bebişle çıktım Üstünde kıyafetiyle aradaki fark 4300 geldi. Bakalım sabah kaç diyecek doktor ama merak ettim sizinkileri çünkü diyelim 4000 gram, az yani en başa göre sanki de :/

Bu arada humana still tea kullanıyorsanız e bebekte kampanya var 4 al 3 öde 75 tl. Normalde 30 tl ye satılıyor eczanelerde ya , 4 taneye göre 45 tl kar demek içenler değerlendirsin derim :)

1.350 gr almisti benim kizim.Ama ben ilk haftalar deli gibi besliyodum kizimi.saat basi nerdeyse :) sariligimiz vardi cunku.doktorumuzda ilk 2 ay ayda 700 gr beklentimiz var dedi.canini sikma yani hic

ben düzenli kullanıyorum. doktorumuz da düzenli kullan dedi :)
Ben de düzenli kullanmaya başladım bakalım, sanki etkili olacak gibi :) ama uykularımız çok hafif bizim. Şöyle 3 saat uyuyan bebişlere hayranım. Benim oğlanın hiçbir sıkıntısı olmasa bile en fazla 1.5 saate uyanıyor benim daha çok çekeceğim var :)

Yuz ustu kendi dizine yatır sırtını ov gazi varsa çıkarır inşallah. Bir de bebegin karnını ince bir tülbentle sar. Sıcak iyi gelir. İnternette bebegin karnına masaj yapma videoları var, oradaki egzersizleri yaptir. Özellikle de bacak hareketlerini...

Kızlar iyi nöbetlerrr bir sorum olacak. Ben bebeğimin karnı açken asla alt değiştiremiyorum ağlamaktan öksürmeye nerdeyse kusmaya geliyo okadar yırtıyo kendini önce emziriyorum memede uyuyo sonra altını temizleyince uyanıyo başa sarıyoruz. Buna nasıl çözüm bulabilirim? Hemşireler bana tokken altını değişirsen reflü olur demişti. Hem ondan korkuyorum hemde uyku filan kaçıyo uyutana kdr cnm çıkıyo

Bizim dogum kilomuz 3120 gr idi. 4000 oldu bi ay sonra doktor 900 gr almasini bekliyoruz bi ayda yeni dogsnin demisti. Masallah seinki de cok guzel almis

Canim sen de emzirdikten yarim saat sonra gilan altii alsan hem cok acikmamis olur aglamaz

Sizin bebeginiz de ikininca kusuyo mu. Yedikten sonra gaz cikarmak icin dilini cikarip isirarak ikiniyo ve hepsini kusuyo . midesine sigmiyo herhalde ikininca zotluyo yukari basinc yapiyo

cok gecmis olsin kuzicuguma kiyamam ben ona rabbim sifa versin sana da sabir v3 dayanma gucu versin ins

o sekil de yaniltiyor canim tartilar bebislerin ki hassas tarti

1.250gr almıştı ilk ay,bizim evdeki tartıyla bende senin yöntemle tartiyorum ama hassas olduğu için çok da iyi sonuç vermedi mesela hastanede 300gr dahs fazla çıktı kuzum.kılo alımı gayet iyiymiş canım bakalım dr da kaç kilo çıkacak

Canim normalde ne kadarda bir emiyo.en fazla kac saatte acikiyo? Onu iyi gozlemlersen eger ondan once altini acarsin.bizede bebek hemsiremiz emmeden once acin altini demisti.emdikten sonra kusabilir demisti

Insallah bisey yoktur. Idrar testinden anlasilmaz mi acaba. Smear testine gerek var mi ki?
Doktor bana da enfeksiyon bu donemde kapabilirsun demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…