- 11 Nisan 2014
- 1.869
- 1.779
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.941
okadar uğraşıyoruzki uyandırmak için yokk uyku çok tatlı geliyo uyanmıyo yavrum geriliyo geriliyo geri yatıyo karnı toksa uyusunda işte acaba açmı diye endişeleniyorum ama aç olsa uyanırdı demi:)uyanir canim buyumus artik. gece uykusu gunduze kaymis gunduz uyutmamaya calis dicem ama o da mumkun olmuyor degisir insallah
Hmm gazını çıkarıyorum yine aynı ben şöyle düşünüyorum karnı tok ama emmek istiyor:)emzik vermeyi bile düşündümGazdan da olabilir. Yada cok sut gelmesinden rahatsiz oluyo olabilir
1 haftadır hic yapmadi canımcanım bebeğin hiç mi kaka yapmıyor?
bizim de 4 yıl bitiyor. allah ağız tadıyla nice 4 yıllar göstersin inşallah9 eylulde bizim evlilik yildonumumuz.Ayni zamanlardayiz nerdeyse topikce4.yili geride birakiyoruz biz
CanlaaarrBebişlerinizle avm gezmelerine falan ne zaman başladınız ben zor duruyorum evde
Kızlar sormak istediğim birşey var. Oğlum her akşam 10-11 gibi emmek istediğinde memede ıkınarak kızararak ağlıyo. Kaldırıp sırtına vurup gezdirince sorun yok. Ikınma kızarma kesiliyo. Akşam o saatlerde başlayıp 1,5-2 ye kadar çırpınıyoruz resmen. Nerdeyse rutine bindi her akşam aynı durum.
Karnı aç yiyip ytması lazım ama emerken ağlamaya ıkınmaya başlıyo kaldırınca susuyo ama sonra açlıktan tekrar aranmaya başlıyo tekrar memeyi veriyorum yine aynı şey.
Bu nedir? Böyle bişey yaşayan varmı? Birde çok zor uykuya dalar olduk. Derin uykuya bir türlü geçemiyo. Kendi hareketlerine uyanmaya başladı.
Huymu değiştiriyo acaba? Bilen var mıdır?
Günaydın herkese.. Gazlı olan bebeklere selam olsun Neyse ki bu geceyi düne göre biraz daha iyi geçirdik ama dün gece tam bir kabustu Babamız artık geceyarısı nöbetçi eczaneden sab simplex gaz damlası aldı. Aslında rezene-kimyon karışımı veriyordum ama hep ihtiyaç olduğunda veriyordum. Şimdi bu gaz damlası kullananlara soruyorum. Bu damlayı düzenli mi kullanmak gerek yoksa yine ihtiyaç halinde mi? #uykusuzanne
Sagol canim bicdan azabi ceekmeyim o zaman darda kaldikca vereyim :)
Valla doğru dedin canım bugün burdan aldığım gazla çıkıverdim oyle iyi geldi ki kimse tutamaz artık beniat kendini gezmelere :) biz 15. günden beri sokaklardayız :)) hiç birşey olmasa evin etrafında dönüyoruz :) hem çocuklar bahçede oynuyor hemde ben hava alıyorum azıcık. ya gecelikten başka birşey giymek bile insana kendini iyi hissettiriyor :))
Canım peki hiçç ağrı sızı hissettin mi benimde 16.günüm dikişlerim düşmüş ama felaket bir sancı var dikiş yerimdecanlar normal doğum mağdurlarından biri de ben oldum, 41.günüm kontrole gittim dikişimde açık bir kısım kalmış, her seferinde kanıyordu antibiyotikli krem verdi iyileşmezse yeni dikiş atılacak. Çok afedersiniz ıkınmadan dolayı makatımda çatlama olmuş genel cerraha gitmem gerekiyormuş duruma göre tedavi uygulayacakmış oda ayrı bir dert
Bu durumu yaşayan varmı?
Kızlar yaaa çıldırıcam artıkoğluşum saatlerdir mememde bugün defalarca emzirdim sayısını hatırlamıyorum yani ama çok ağlıyor bi mama deneyeyim açlıktan mı dedim biberonu yiyecekti neredeyse neden boyle oluyor doymuyor oğlum
Yok canım benim ağrı sızı olmadı hiç, sadece az kanama oluyordu aradaCanım peki hiçç ağrı sızı hissettin mi benimde 16.günüm dikişlerim düşmüş ama felaket bir sancı var dikiş yerimde
Evet canim bende 40 sonrasi kontrolumde test verdim.aslinda duzenli yaptirmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?