2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

O k
uyanir canim buyumus artik. gece uykusu gunduze kaymis gunduz uyutmamaya calis dicem ama o da mumkun olmuyor degisir insallah
okadar uğraşıyoruzki uyandırmak için yokk uyku çok tatlı geliyo uyanmıyo yavrum geriliyo geriliyo geri yatıyo karnı toksa uyusunda işte acaba açmı diye endişeleniyorum ama aç olsa uyanırdı demi:)

canlar normal doğum mağdurlarından biri de ben oldum, 41.günüm kontrole gittim dikişimde açık bir kısım kalmış, her seferinde kanıyordu antibiyotikli krem verdi iyileşmezse yeni dikiş atılacak. Çok afedersiniz ıkınmadan dolayı makatımda çatlama olmuş genel cerraha gitmem gerekiyormuş duruma göre tedavi uygulayacakmış oda ayrı bir dert
Bu durumu yaşayan varmı?

Kızlar yavrum çok huzursuz gazı var snacılanıyor
Meme de almıyor
Okuyorum bakıyorum normal süreçmiş gazlı beneklerde ama insan kıyamıyor dayanamıyor
Bunu da takıp strese girmek ve gazımızın artmasına sebep olmak istemiyorum
Allah ım yardım et inşaallah

Canlaaarr Bebişlerinizle avm gezmelerine falan ne zaman başladınız ben zor duruyorum evde

at kendini gezmelere :) biz 15. günden beri sokaklardayız :)) hiç birşey olmasa evin etrafında dönüyoruz :) hem çocuklar bahçede oynuyor hemde ben hava alıyorum azıcık. ya gecelikten başka birşey giymek bile insana kendini iyi hissettiriyor :))

kuzum, bende de aynı durum vardı ama bugün dışarıda olacağım için ekine mama verdim ( o sırada emziremedim) maşallah güzel uyudu. sonraki seansta da emzirip üstüne mama verdim. yine güzel uyudu. benim sütüm çok azaldı da yine bizim kızı doyurmuyor meme, belki 1 haftadır kuzucum boşuna vıkvıklıyormuş

ben düzenli kullanıyorum. doktorumuz da düzenli kullan dedi :)

Valla doğru dedin canım bugün burdan aldığım gazla çıkıverdim oyle iyi geldi ki kimse tutamaz artık beni

Kızlar yaaa çıldırıcam artık oğluşum saatlerdir mememde bugün defalarca emzirdim sayısını hatırlamıyorum yani ama çok ağlıyor bi mama deneyeyim açlıktan mı dedim biberonu yiyecekti neredeyse neden boyle oluyor doymuyor oğlum

Canım peki hiçç ağrı sızı hissettin mi benimde 16.günüm dikişlerim düşmüş ama felaket bir sancı var dikiş yerimde

Ah Can'ım kilo alımı iyi ise doyuyordur
Gazı felan mı var yoksa
Anlattığının aynısını yaşıyorum gazı var
Ağlıyor emmeden ayrılmadı somunda bıraktı almıyor

Kızlar bebeğine nane suyu veren var mı ya da kimyon vs?
Alerji vs yapar diye vermiyorum ben
Annem ısrar ediyor ama ben yok diyorum ilk altı ay anne sütü diye

Evet canim bende 40 sonrasi kontrolumde test verdim.aslinda duzenli yaptirmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…