2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar oğlum gece ateşlendi.. 38.5 a kadar çıktı ateşi. . Birazdan doktora götürücem inş..

Boğazları iltihaplanmış.. bi gözünden de iltihap akıyodu soğuk almış. 3 tane iğne verdi doktor. .ayrıca antibiyotik şimdi iğnenin etkisinden uyuyor ama huzursuz bi şekilde..
Geçmiş olsun canım, uçağa inerken binerken üşümüş demekki. Bizede iğne verdiler vurmadık onun yerine buhar kullandık çok iyi geldi tavsiye ederim. Bir günde fark etti

Geçmiş olsun canım, uçağa inerken binerken üşümüş demekki. Bizede iğne verdiler vurmadık onun yerine buhar kullandık çok iyi geldi tavsiye ederim. Bir günde fark etti
Burda buhar makinesi yok. . Annemle re geldik. Hemen iyileşir inş

Canim iyi olmaniza cok cok sevindim buyuyor annesinin minik kahramani guclu kizimiz masallah onaaa  bizde iyiyiz sukurler olsun benim pasamda 5 buçuk aylik oldu teyzesi gercekten de zamanin nasil gecitigini anlamak mumkun olmuyor kuzularla

Benim kız ilk zamanlar kucakta sallandı sonra ayakta.şimdi beğişine koyup kollarını sarıyorum ve pışpışlıyorum.özel hiçbirşey yapmadım kucakta sallama olayı 1saati bulunca ayakta salladım mecbur.ondan 1hafta sonrada ayakta sallanması uzamaya başladı.gece de pışpış yaparak geri uykuya döndüğünü fark edince yavaş yavaş ilk uykuya geçişlerinide öyle yapmaya başladım.10dk da uyuyo.şuan misafirliğe gittiğimizde bir de uykusu çok geçtiği zaman ayakta sallıyorum.ama genelde misafirliğe gittiğimizde sallanıyo.birde bebek ne istiyorsa öyle oluyo ayakta uyumaya devam etseydi sallamaya devam ederdim

Ooo kimleri görüyoruumm :)
Tesekkur ederiz teyzesi :)
Nasilsin kucuk hanim nasil hersey yolundadir umarim
İşte geldim burdayım özledim kuzum nasılsın? Çok yoğun geçiyo :) bak yazmışım buraya geri bakmayı bile unuttum Yen'i aklıma geldi bakmak :) ediz kuzusu nasıl bakalım

İştahlı diyemicem ama uğraşıyoruz işte 1aydan fazla oldu başlayalı.7.ayımızı bitirdik kocaman olduk sizler nasılsınız

biz de 7 ayı bitirdik. Sömestr tatiline girdim evdeyim ben de 7/24 oglusumla ilgileniyorum. Bizim ek gıda serüvenimiz iyi gidiyor şükür sadece bal kabagini sevmedi oğlum biz bir de emeklemeye başladık ama hic ayarı yok. Kendini bir yerden aşağı atacak diye ödüm kopuyo yalnız bırakamıyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…