- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.221
Gecmis olsun canimKızlar oğlum gece ateşlendi.. 38.5 a kadar çıktı ateşi. . Birazdan doktora götürücem inş..
Geçmiş olsun canım, ne dedi doktor?Kızlar oğlum gece ateşlendi.. 38.5 a kadar çıktı ateşi. . Birazdan doktora götürücem inş..
Boğazları iltihaplanmış.. bi gözünden de iltihap akıyodu soğuk almış. 3 tane iğne verdi doktor. .ayrıca antibiyotikGeçmiş olsun canım, ne dedi doktor?
Ay ciddimisin bizde pazartesi ucakla seyahat edicez. Bende korkuyorum sen boyle deyince tirstimİlk defa bebişim uçağa bindi. .ağlamaktan helak oldu
Allah allah daha once varmiydi huzursuzluk yada durgunluk falan yoksa ucaktan miKızlar oğlum gece ateşlendi.. 38.5 a kadar çıktı ateşi. . Birazdan doktora götürücem inş..
Bilmiyorum kii..vardı sanki. . Ama uçak kapalı alan.. öksüren hapşuran.. ne bilim ya.. geldiğimden bişi anlamadım daha..Allah allah daha once varmiydi huzursuzluk yada durgunluk falan yoksa ucaktan mi
Geçmiş olsun canım, uçağa inerken binerken üşümüş demekki. Bizede iğne verdiler vurmadık onun yerine buhar kullandık çok iyi geldi tavsiye ederim. Bir günde fark ettiBoğazları iltihaplanmış.. bi gözünden de iltihap akıyodu soğuk almış. 3 tane iğne verdi doktor. .ayrıca antibiyotikşimdi iğnenin etkisinden uyuyor ama huzursuz bi şekilde..
Burda buhar makinesi yok. . Annemle re geldik. Hemen iyileşir inşGeçmiş olsun canım, uçağa inerken binerken üşümüş demekki. Bizede iğne verdiler vurmadık onun yerine buhar kullandık çok iyi geldi tavsiye ederim. Bir günde fark etti
Eczanelerde var canım, 60tl ye aldım ilaçlarınıda doktor yazdıBurda buhar makinesi yok. . Annemle re geldik. Hemen iyileşir inş
Canim iyi olmaniza cok cok sevindim buyuyor annesinin minik kahramani guclu kizimiz masallah onaaa  bizde iyiyiz sukurler olsun benim pasamda 5 buçuk aylik oldu teyzesi gercekten de zamanin nasil gecitigini anlamak mumkun olmuyor kuzularlaS.a 2016 temmuz bebişlerinin anneleri :)
Ne kadar olmuş ben yazmayalı şaştım kaldım. Zaman nasıl geçiyor anlamak güç. Son birkaç sayfaya baktım yeni katılımlar çokça sanki. Eskiler kaçmış mı nolmuş
Benim minik mucizemi soracak olursanız hamdolsun iyi. Büyütmeye çalışıyorum. Artık eskisi gibi rahat rahat nette gezinemiyorum. Hizmeti çok bu bebişlerin yahu :) Ufaktan ek gıdaya da başladık tam oldu :) Elma, armut püresi, sebze püresi (patates, havuç, kabak, ıspanak, kemik suyu ve zeytinyağı ile ) ve yoğurt verdim. Şimdilik 3 öğünümüz var. Kahvaltıya geçeyim diyorum haftaya inş. Daha sonra da muhallebi demişti doktorumuz. Lakin pirinç unundan korkuyorum. Bir kere sebzesine pirinç kattım kabız oldu. Hala da tam manasıyla geçmiş değil. Kahvaltı ve muhallebi önerilerinize açığım.
matsiyahoje ,@Aryadeniz38 , @denizbatiekin , @HejaR12 , @insanbuL , @misam, interiorarchitect nasılsınız kızlar? Bebişleriniz iyi mi, herşey yolundadır inş.
Evimizde var buhar makinesi.. 15 günlüğüme annemlere geldim ondan burda yok dedim.Eczanelerde var canım, 60tl ye aldım ilaçlarınıda doktor yazdı
İştahlı diyemicemteşekkür ederiz teyzesi :) senin prensesin ne yapıyor? Mamalarını iştahla yiyor mu ? Yarasın kuzuma inşallah :)
Canım yoğun bir tempoda ilerliyoruz nasıl akşam oluyo hiç anlamıyorum.az önce uyuttum bir oh çektim :) bebişe yemek hazırla yedir uyut ev yemeği işler derken hoop akşam oluyoNe zamandır yoktun canım bebisin nasıl sen nasılsın ?
Benim kız ilk zamanlar kucakta sallandı sonra ayakta.şimdi beğişine koyup kollarını sarıyorum ve pışpışlıyorum.özel hiçbirşey yapmadım kucakta sallama olayı 1saati bulunca ayakta salladım mecbur.ondan 1hafta sonrada ayakta sallanması uzamaya başladı.gece de pışpış yaparak geri uykuya döndüğünü fark edince yavaş yavaş ilk uykuya geçişlerinide öyle yapmaya başladım.10dk da uyuyo.şuan misafirliğe gittiğimizde bir de uykusu çok geçtiği zaman ayakta sallıyorum.ama genelde misafirliğe gittiğimizde sallanıyo.birde bebek ne istiyorsa öyle oluyo ayakta uyumaya devam etseydi sallamaya devam ederdimAnnecikler yakşamlar, bebişim nerdeyse 6 aylık olacak ama ayakta sallamak veya battaniyeyle sallanmak ile uyutabiliyorum, uyku eğitimi hak getire, yorgunluktan bayılıyorum dayanamıyorum yine sallamak çaresine başvuruyorum. Bebeğini yataklarına koyup uyutanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz sırrı nedir
İşte geldim burdayımOoo kimleri görüyoruumm:)
Tesekkur ederiz teyzesi :)
Nasilsin kucuk hanim nasil hersey yolundadir umarim
Maşallah erkenci kızımız.zayıflama topigini kurdun gittin kaldı kilolarından sen gidinceCanım yoğun bir tempoda ilerliyoruz nasıl akşam oluyo hiç anlamıyorum.az önce uyuttum bir oh çektim :) bebişe yemek hazırla yedir uyut ev yemeği işler derken hoop akşam oluyo
Zayıflamak mı ? Kız topiğe girmeye utanıyorumMaşallah erkenci kızımız.zayıflama topigini kurdun gittin kaldı kilolarından sen gidince
Niye kilomu aldın yoksaa çok iyi başlamıştın oysa.. kızın saat kacta uyanıyor canım gündüz kaç saat uyuyorZayıflamak mı ? Kız topiğe girmeye utanıyorum
İştahlı diyemicemama uğraşıyoruz işte 1aydan fazla oldu başlayalı.7.ayımızı bitirdik kocaman olduk sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?