- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.241
Maşallah bizim mama sandalyemizden bu aradaNeymis efendim kendi yiyecekmis kaşığı elinden alamadım. sonuc bu Eki Görüntüle 1942089
Önce cok sevmemiştim cok büyük geldi uygar küçücük kaldi icinde ama zamanla alıştık galiba idare eder minderi falan güzel yumusak bir de boyu ayarlaniyor da en uygunu bu özellikte buydu. 150ye aldik siz ne kadara aldiniz canimMaşallah bizim mama sandalyemizden bu arada
Evet benim kızım da minicik kaldı içinde bende 150 ye aldım.gorunusu güzel kalitesinde.bizim arabamız ve pusetimizde bu markaÖnce cok sevmemiştim cok büyük geldi uygar küçücük kaldi icinde ama zamanla alıştık galiba idare eder minderi falan güzel yumusak bir de boyu ayarlaniyor da en uygunu bu özellikte buydu. 150ye aldik siz ne kadara aldiniz canim
Bir iki kilo almıştım ama yine vermişim.50lere bir insem süper olacak :) ortalama 4 saate yakın gündüz uykusu uyuyo canım.sabah öğle akşamüstü şekerlemesi şeklinde.şimdi şekerlemeyi yavaş yavaş kaldırıp 2uykuya düşmeye başlıyoruz.akşamda 19.30-20.00 arası uyuyo sabah 7.00 gibi uyanıyoduk ama bu ara 7.30 8.30 gibi uyanmaya başladık.gece ço sık uyandığı için.çok uyanmazsa 7 sularında güne başlıyoruzNiye kilomu aldın yoksaa çok iyi başlamıştın oysa.. kızın saat kacta uyanıyor canım gündüz kaç saat uyuyor
Dikkat et kuzum benimki bugun yataktan düştübiz de 7 ayı bitirdik. Sömestr tatiline girdim evdeyim ben de 7/24 oglusumla ilgileniyorum. Bizim ek gıda serüvenimiz iyi gidiyor şükür sadece bal kabagini sevmedi oğlumbiz bir de emeklemeye başladık ama hic ayarı yok. Kendini bir yerden aşağı atacak diye ödüm kopuyo yalnız bırakamıyorum hic
Biz
Bizimde yarın çok tedirgin ve heyecwnlıyım ateş oluyor mu acaba
Hemen link paylasiyorum :)
https://www.e-bebek.com/eva-hayvanlar-10-parca-puzzle-oyun-mati-p-stt-1005b3/
Matlar emeklemeye yardimci diyolar sert oldugu icin ama bakalim zaman gostercek.
Internetten aldigim ve daha once inceleme firsatim olmadigi icin sadece hayvanli olani aldim ama sayili olani da almayi dusunuyorum.
Ilk basta korktu ama alisti simdi birlikte birlestiriyoruz parcalari.tavsiye ederim
Dikkat et kuzum benimki bugun yataktan düştü
Hosgeldin :))İşte geldim burdayımözledim kuzum nasılsın? Çok yoğun geçiyo :) bak yazmışım buraya geri bakmayı bile unuttum Yen'i aklıma geldi bakmak :) ediz kuzusu nasıl bakalım
Ilk actigimda kokusu vardi ama cok degildi hani paketli olusundan kaynakli biseydi bence. Sabunlu suyla sildim camin onunde kuruttum bisey kalmadi.Super_anne1411 aylincim oyun matimuz geldi canim cok güzel beğendim ama uygar dakika bir gol bir her yanina kustu ne tarafa döndürdüysem kustu sonra baktim sanki bi kokusu var yikayacagim ins geçer seninkinde var miydi koku
Bugun corapsiz oynayalim madem bunu bilmiyodum :) onerebilecegin baska seylerde varsa beklemedeyim :)Bende bunu kullaniyorum 5.aydan beri öğretmenimiz önermişti. Anne bebek uygulamali egzersiz okuluna gidiyoruz bizde. Hergün sabah aksam oyun mati uzerinde egzersiz yapiyoruz.ciplak ayakla ozellikle emeklemesi için harika bir uyaran.
Gunaydin coook cok gecmis olsun2 yıldır hasta olmayan ben faranjit oldumeşim de hasta üstelik. 3 gündür maskeyle dolaşıyorum. Nefes zor alıyorum maskeyle daha da zor
Gündüz kucağımdan inmemeye başladı. Her an mızırdanıyor. Gece saat başı ağlıyor kucağa aldığım an susuyor. Sürekli kaldır yatır modundayım. 2. Saat doktora gittim ortalığı ayağa kaldırmış ağlamaktan bitap düşüp. Uyumuştu. İşe nasıl başlayacaksam hal böyleyken.
Ne kadar yorulursam yorulayım sağlığına şükrediyorum. Ek gıdaya başlamadık biz. Haftaya kontrolümüz var. Taşımlara başlarız artık. Şimdiden hepinize günaydın anneler
Dikkat et kuzum benimki bugun yataktan düştü
İyi canım çok küşür Japon yataktı.odaya girdiğimde yerdeydi birazcık ağlamış sanırım yaş vardı gözünde ama susmuştu.kucağa aldım gıkı çıkmadı.(( iyi dimi kuzu biseyi yoktur umarm
Yok canım çok şükür ben kötü oldum sadece :)Ayyy tüh kotu olmuş ya birseyi yoktur inşallah? Çok geçmiş olsun canım. Cocuklar düşe kalka buyur de iste anne yuregi...
Yok canım çok şükür ben kötü oldum sadece :)
Canım çok haklısın karışıklıkta aklıma gelmedi hiç iyiki söyledin :)tahmin edebiliyorum... Hemen sadaka verseydiniz canım Rabbim hepimizin evladını korusun. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama iste görünmez kazalar olabiliyor
7 ayi bitirince 8 aylik oluyo siz 8 aylik mi oldunuz masallah zaman nasilda geciyor gecen yil gun ay sayiyoduk degil mi buayda tedbirleri artirmak gerekiyor heran bir yere gordugu birseye uzanmak isteyebilirmis benimki cok tembel oldu yuzustu yere birakinca feryat figan usur diye kucakta tuttuk yada oturttuk yere hep yorgan serip uzerine koydum cesur bir anne olamadim hastalanir diye dusundum yerde gercekten soguk buyuzden bizim gelisimimiz gec ilerliyo yalniz elinden tutunca kalkiyo ayaga yerede saglam basiyo belki cabuk yurur :)biz de 7 ayı bitirdik. Sömestr tatiline girdim evdeyim ben de 7/24 oglusumla ilgileniyorum. Bizim ek gıda serüvenimiz iyi gidiyor şükür sadece bal kabagini sevmedi oğlumbiz bir de emeklemeye başladık ama hic ayarı yok. Kendini bir yerden aşağı atacak diye ödüm kopuyo yalnız bırakamıyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?