2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok sukur bisey olmamis cok sevindim annesi. Artik koydugumuz yerde bulamiyoruz kuzulari sabit duramiyolar bi turlu :)

Günaydın kızlar nasılsınız? Çok uzak kaldım ben ya oku oku sayfaları bitiremedim :) hasta olanlara geçmiş olsun S sssn bebişin yataktan düşmesine çok üzüldüm umarım tekrarı olmaz, geçmiş olsun.
Voiice çok güzel şeyler anlatmışsın, Herkesten birşeyler öğreniyoruz ne hoş :)))
@kayacans ertuğrul nasıl oldu canım daha iyi mi?

Biz de diş çıkarma sürecinde çok zorlanıyoruz. Zayıf olan Oğlum iyice zayıfladı. Hiçbir şey yemiyor. Önceden gece emerdi şimdi artık gece de emmiyor yani emme neredeyse bitti. Mamayı da bir gün içinde toplam 100-200 ml ya yiyor ya yemiyor düşünebiliyor musunuz mahvoldum gerçekten. Bir de aşı geldi üstüne düşünün şuan 68 cm, 7 kilo. Bir deri bir kemik yani. Bir de uykuda dahil olmak üzere çok hareketli durduramıyorum. Allah tan henüz emeklemiyor. Ek gıda desen hak getire. Tek yediği sabah 1 yemek kaşığı labne + yarım çay bardağı meyve suyu ile ıslanmış bebek ekmeği ertesi sabaha kadar başka da bir şey yediremiyorum of çok dertliyim ya niye böyle oldu bu çocuk

Bu arada biz daha 6 aylık olmadık ya Emira SY siz nasıl 7 ay 2 gün oldunuz :) benim minnoşum 24 temmuz doğumlu :)) mehmet salih bu durumda haziranda mı doğdu :)))

Kızlar, uyku tulumu kullanan var mı? Ben ara katmanı elyaf olmayan tulum arıyorum

Melda canım benim seni de rana bebeği de çok özledim ve merak ettim.iyi olmanıza sevindim.bizde iyiyiz şükür aryam büyüyor teyzesi.ben göreve başladım 1 hafta gittim tatile girdik:)ARYA'mın şansına evime çok yakın bi okula çıktı tayinim şükür.bizde durumlar böyle:)iletişimi kesmeyelim meldacım

msf2407 canım sen daha iyi bilirsin ama ben ilk çocuğumda meme reddi yaşadığım zamanlar başka bir şey vermez tekrar meme emmesini sağlardım. Bir kaç defa yaşadık ve her seferinde tekrar memeye döndü 2 yaşına kadar emdi. Buarada çokşükür kilosuna üzülmene gerek yok bence bizde 70cm 7.800gr çıktk hemde emiyoruz bir problem olmamasına rağmen. Hemşiremiz gayet iyi dedi

Bu arada biz daha 6 aylık olmadık ya Emira SY siz nasıl 7 ay 2 gün oldunuz :) benim minnoşum 24 temmuz doğumlu :)) mehmet salih bu durumda haziranda mı doğdu :)))
Salih gec bile geldi yanlis hatirlamiyosam bizi korkutan bebislerdendi. Emira SY bizi niye keke borege cagirmiyosun rejimdeyim nasil aseriyorum bi bilsen :)))

bizim minnoş 37 haftalık doğdu canım. 19 haziran doğumluyuz :)

Emira SY mehmet salih in emeklemesini ne zaman kutluyoruz insan şöyle bir pasta börek yapar çağırır, yok nerde arkadaşlık bitmiş artık

aaa ayıpsın pasta börek sana feda olsun buyrun gelin başım gözüm üstüne

Emira SY mehmet salih in emeklemesini ne zaman kutluyoruz insan şöyle bir pasta börek yapar çağırır, yok nerde arkadaşlık bitmiş artık
Bu diyetisyende bizden o sagliksiz onu yemeyin bu sagliksiz bunu yemeyin demiyo pasta borek diyo ya( buraya hayret eden emoji koymak isterdim ama benim telefon bituhaf paragrafin basina koyuyo )❤

Salih gec bile geldi yanlis hatirlamiyosam bizi korkutan bebislerdendi. Emira SY bizi niye keke borege cagirmiyosun rejimdeyim nasil aseriyorum bi bilsen :)))

aynen canım neredeyse mayıs annesi olacaktım ama çok şükür oğlum annesini dinledi de en azından haziranı gördük

Valla şuan sömestr tatilindeyim dileyin benden ne dilerseniz ben size şişmanlamayan kek börek bile yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…