- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.281
Olsun canim tum bu cabalarin ilerde mutlu kendiyle barisik ozguvenli basarili bir birey bir evlat yetistirmenin gururunu yasatacak
:)) sagol canım valla insallah bakalım emeklemiyceği kesin ama :))O zaman direkt yürüyecek demek ki annesi :)) illa emeklemesi gerekmiyor ki masallah ona
Cok sukur bisey olmamis cok sevindim annesi. Artik koydugumuz yerde bulamiyoruz kuzulari sabit duramiyolar bi turlu :)İyi canım çok küşür Japon yataktı.odaya girdiğimde yerdeydi birazcık ağlamış sanırım yaş vardı gözünde ama susmuştu.kucağa aldım gıkı çıkmadı.
Çok sevindim edizin uyumasına maşallah ona.sende rahat etmişsindir.akıllı kuzu o annesi :)
Melda canım benim seni de rana bebeği de çok özledim ve merak ettim.iyi olmanıza sevindim.bizde iyiyiz şükür aryam büyüyor teyzesi.ben göreve başladım 1 hafta gittim tatile girdik:)ARYA'mın şansına evime çok yakın bi okula çıktı tayinim şükür.bizde durumlar böyle:)iletişimi kesmeyelim meldacımS.a 2016 temmuz bebişlerinin anneleri :)
Ne kadar olmuş ben yazmayalı şaştım kaldım. Zaman nasıl geçiyor anlamak güç. Son birkaç sayfaya baktım yeni katılımlar çokça sanki. Eskiler kaçmış mı nolmuş
Benim minik mucizemi soracak olursanız hamdolsun iyi. Büyütmeye çalışıyorum. Artık eskisi gibi rahat rahat nette gezinemiyorum. Hizmeti çok bu bebişlerin yahu :) Ufaktan ek gıdaya da başladık tam oldu :) Elma, armut püresi, sebze püresi (patates, havuç, kabak, ıspanak, kemik suyu ve zeytinyağı ile ) ve yoğurt verdim. Şimdilik 3 öğünümüz var. Kahvaltıya geçeyim diyorum haftaya inş. Daha sonra da muhallebi demişti doktorumuz. Lakin pirinç unundan korkuyorum. Bir kere sebzesine pirinç kattım kabız oldu. Hala da tam manasıyla geçmiş değil. Kahvaltı ve muhallebi önerilerinize açığım.
matsiyahoje , L Light Of God , @denizbatiekin , @HejaR12 , @insanbuL , @misam, @Studentmom nasılsınız kızlar? Bebişleriniz iyi mi, herşey yolundadır inş.
Salih gec bile geldiBu arada biz daha 6 aylık olmadık yaEmira SY siz nasıl 7 ay 2 gün oldunuz :) benim minnoşum 24 temmuz doğumlu :)) mehmet salih bu durumda haziranda mı doğdu :)))
bizim minnoş 37 haftalık doğdu canım. 19 haziran doğumluyuz :)Bu arada biz daha 6 aylık olmadık yaEmira SY siz nasıl 7 ay 2 gün oldunuz :) benim minnoşum 24 temmuz doğumlu :)) mehmet salih bu durumda haziranda mı doğdu :)))
Emira SY mehmet salih in emeklemesini ne zaman kutluyoruz insan şöyle bir pasta börek yapar çağırır, yok nerde arkadaşlık bitmiş artık
Ben kullanıyorum canım dediğin gibi ama ben bimden almıştım geldi ve bitti çok sıcak tutuyorKızlar, uyku tulumu kullanan var mı? Ben ara katmanı elyaf olmayan tulum arıyorum
Amin insallah once hayirli evlat hayirli insan olmalari temennimizİnşallah canim birde hayirli evlat olsunlar bize .
Ben elyafsiz bulamadim o yuzden kat kat giydirip yatiriyodum simdi arasi elyafli olandan aldim mecbur banyodan sonra sabaha karsi usuyogaliba yuzu soguk geliyoKızlar, uyku tulumu kullanan var mı? Ben ara katmanı elyaf olmayan tulum arıyorum
Bu diyetisyende bizden o sagliksiz onu yemeyin bu sagliksiz bunu yemeyin demiyo pasta borek diyo ya( buraya hayret eden emoji koymak isterdim ama benim telefon bituhaf paragrafin basina koyuyo )❤Emira SY mehmet salih in emeklemesini ne zaman kutluyoruz insan şöyle bir pasta börek yapar çağırır, yok nerde arkadaşlık bitmiş artık
Salih gec bile geldiyanlis hatirlamiyosam bizi korkutan bebislerdendi. Emira SY bizi niye keke borege cagirmiyosun rejimdeyim nasil aseriyorum bi bilsen :)))
Kızlar, uyku tulumu kullanan var mı? Ben ara katmanı elyaf olmayan tulum arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?