2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sizin de bebisleriniz uyumamak için çığlık atıyor mu.buda yeni çıktı nasıl bağırıyor sanki etlerini sıkıyorsun offf offfff

Canım benim de geçen hafta oldu uyutuyorum 1 saat sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Bana diş çıkartıyorsa olur dediler ama 2 gün sürdü sesi kısıldı oğluşumun sonra geçti.

Ilk defa bugunmu oldu. Eger ilkse cok ustune gitmesen zorladikca daha cok sinir olur daha cok iter gibi dusundum bi an ama tabi bilmiyorum. Uyumasini bekleyip oyle dene gece.
İlk defa değil. . Zaten zor emiyordu. Ben ayakta hoplatarak emziriyordum yada uyku sersemi iken. . Şimdi uyku sersemi bile emmek istemiyor. Kucağımda uyuttum göğsümü açıp ağzına değdikçe ağlıyor. Muhallebi, muz ezdim yemiyo. Kendini kusturuyo. Hani sadece hastalıktan emmiyo desem zaten çok istekli emmiyodu. Bu da tuz biber oldu. Çok canım sıkkın. Diğer oğlumda bu şekilde 10 ay zorla emdi.

Canım sakin ol, sen hasta olup 3 iğne yediğinde lambur lumbur yemek yiyebilir misin, hayır. İştahın kesilir. O da şuan hasta zorlama ama bırakma da. Sen ver istemiyorsa bırak. İlla ki acıkacak ve yiyecek. Sakın tekrar kusturacak kadar ısrarcı olma. Bunu öğrenip devam ettirir. Sadece bekle ve sabret. Benim oğlum da aynı. Hasta değil ama emmiyor yemiyor. Bazen 1 ölçek yiyor. Sen de ısrar etme. Yediği kadar artık.

Canım çok şükür ertuğrul daha iyi
Takılıyoruz birlikte
Ek gıda serüveni Her gün ne yapayım diye düşünüyorum falan sen ne yapıyorsun nasılsın yavrum nasıl

Dün gece sabaha kadar ağladı ama emmedi. En son sabaha karşı annemle şarkı türkü söyleyerek zıplayarak emzirdik. Normal zamanda da çok emmediği için panik yapıyorum. Büyük oğlum da aynı böyleydi. 10 ay zorr emdi. Emmemek için ağlamaktan sesi kısıldı.

Ay kiyamam kuzuma hasta olduğu için geçici olur diye düşünüyorum. Rahatlatici soguk yogurt meyve versen önce sonra emzirmeyi denesen. Eminim ki neler denemissindir annesi geçer insallah

Canım çok şükür ertuğrul daha iyi
Takılıyoruz birlikte
Ek gıda serüveni Her gün ne yapayım diye düşünüyorum falan sen ne yapıyorsun nasılsın yavrum nasıl
İyi ya sevindim sizin adınıza :) biz de iyi olmaya çalışıyoruz işte. Diş çıkarma süreci biraz zorluyor bizi. Onun dışında iyiyiz hamdolsun :))

Kızlar hasta bebişlere gecmiş olsun allah saglık sifa versin iştahsız olabilirler hastayken tabi ki ana yüreği bizde bugün asımızı olduk 2 ayda bi kilo bile almamıs 9500 kilo olmus bi sorun yok dedi doktor idilduam tahanın kilosuyla aynıydı sanırım kilo alımı durdumu sizdede H haticekk de sanırım bebiş aynı kiloydu

Canım bizde bugün gittik sağlık ocağına 6. Ay aşılarını oldu. Kilosu 9800 100-200 Gr gibi birşey almış çok değil yani boyu 72 olmuş. Artık fazla kilo almazlar boya giderler. Kilosu gayet iyi bebeğinin. Kilo aldiysada hareketleri arttığı için vermiştir. Zaten 1 yaşında 10-12 kilo olmaları gerekir.

Masallah canımm öyle hatta 10 12 cok bile :)) sagol canım cevabın için bebiş nasıl sen nasılsın

Kizlar bebisi kabiz olan vardi nasil çözüm buldunuz. Uygar ek gıdadan beri kabiz ıkına ıkına bi hal oldu yavrum.afedersiniz findik ceviz gibi tas tas yapiyo. Sadece elma armut kabak havuc yogurt veriyorum 3 kez de azicik patates püresi vermistim ama 1 haftadır patates de vermiyorum. Zeytinyagi da katiyorum yediklerine.
Napcam bilemedim

Masallah canımm öyle hatta 10 12 cok bile :)) sagol canım cevabın için bebiş nasıl sen nasılsın
İyiyiz canım salgın yakamızı birakmadi bir türlü. Abimiz okuldan eve hastalık taşıyor sürekli. Bebiste yeni atlattı bir burun tıkanıklığı kaldı. Siz nasılsınız

İyiyiz canım salgın yakamızı birakmadi bir türlü. Abimiz okuldan eve hastalık taşıyor sürekli. Bebiste yeni atlattı bir burun tıkanıklığı kaldı. Siz nasılsınız
Geçmiş olsun canımm benim yaz bi gelse insallah toparlanırlar iyice bizde iyiyiz hamd olsun sünnetten sonra bi sıkıntı yasadık pipisi yapışmış yavrumun o canımı sıkıyo cok öpüyoruz kayrayı da kayraydı ismi degil mi :)

Bizimki de 2 aydır kabızdı. Antibiyotik kullanıyoruz şimdi de ishal oldu.

Canim 1 hafta cektik biz . Ek gida kabızlığı normal dedi doktorumuz. Duphalac şurup kullaniyoruz sabah aksam 1 cay kaşığı.

Yogurt,muz,pirinç,patates su an yasak. Ayrica 1 tatli kasigi zeytinyagi sabah aksam yine yemeklerine koyuyorum.

Suan duzenli yapiyor kurtulduk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…