2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim lcw da var internet sitesinde indirime girmis ben 45 tl ye almistim simdi 29 lira

%50 Pamuk %50 Polyester

Sicacik yumuşak istersen bak

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Uyku-Tulumu/2557463/509215
Bakyim canım teşekkür ederim. Ya ben soobe den almıştım. Dış kısmı pamuklu çok güzel yumuşak ama içindeki malzeme elyaf olduğu için çok terletiyor. Bizim beynimizde uyurken bi takla atmadığı kalıyor. Yani üstü başı hep açık. İstediğim gibi bulamadım da buna bakayım şimdi hemen

bizim minnoş 37 haftalık doğdu canım. 19 haziran doğumluyuz :)

aaa ayıpsın pasta börek sana feda olsun buyrun gelin başım gözüm üstüne
Mehmet salih içeride duramadığı gibi dışarıda da duramıyor demek ki :))) topiğin ilk emekleyeni :))) maşallah minnağıma :)))

Ya bizim aylık bazda kilo alışımız çok düşük kaldı 3. Aydan sonra, 3. Ayda 5.7 di , 3 ayda 1.3 aldı sadece. Bir de percentillere baktığımızda 50 olması gerekirken 20 de şuan. Ya yese kilo almasa sıkıntı etmeyeceğim ama bütün günü aç geçirdiği için canım sıkılıyor

Mehmet salih içeride duramadığı gibi dışarıda da duramıyor demek ki :))) topiğin ilk emekleyeni :))) maşallah minnağıma :)))

cidden karnımda da 13 haftalıkken oynamıştı belki de doktorum haftami yanlış hesaplıyor diye düşünüyordum meğer bizim oğlan fırlama olduğundan böyleymiş ama emeklemeye o kadar da heveslenmeyin çok da güzel birsey değilmiş. 1 saniye gözümü ayıramıyorum şuan resmen

Evet haklısın ama ben, benden biraz bağımsızlaşsın istiyorum ya bitişik yaşıyoruz. Gerçi emekleyince de peşinde koşmaktan birşey yapamayacağız sanırım :))))

Evet haklısın ama ben, benden biraz bağımsızlaşsın istiyorum ya bitişik yaşıyoruz. Gerçi emekleyince de peşinde koşmaktan birşey yapamayacağız sanırım :))))

korkmayı bilmiyor ya o yuzden hiç ayarı yok canım ya... Senin minnoş da yakında emekler annesi merak etme şimdi çevreyle daha çok ilgilenmeye başlayacak. Az da olsa senle bağını koparır.

Topige ugrayip bana yazmadan gitmek haa vay be gozden irak gonulden irak L Light Of God
Aylinim yaa olur mu hiç öyle şey.kkya girip meldanın mesajını görünce hemen yazıp çıktım yoksa aklımdasın tatlım özledim seni de.hiç vaktim olmuyor kuzum şimdi tatildeyiz şükür yine girebiliyorum okul açıldığında hiç giremiyorum.uyumaya bile vaktim olmuyor Akşama kadar pert oluyorum.bende durumlar böyle:))sen nasılsın Ediz kuzusu napıyo

Ben evde oldugum halde aksam pilim bitmis oluyo Allah kolaylik versin kuzum.
Bizde napalim kucakta gezmeler yerde yuvarlanmacalar vs derken gunler gecip gidiyo oyle.
Coook coook op aryayi yerime

Sizin de bebisleriniz uyumamak için çığlık atıyor mu.buda yeni çıktı nasıl bağırıyor sanki etlerini sıkıyorsun offf offfff
Evet canım bir ara öyleydi ama şimdi değil şükür. O kadar bağırıyordu ki sesi kısılacak diyordum :))))

Kızlar acil... oğlum bugün nerdeyse hiç emmedi.. toplasan 3 kere kısa kısa.. memeyi açıyorum ağlamaya başlıyor. Sesi kısıldı. Kaç gündür hasta zaten 3 tane iğne olduk. Mama da yemiyo. Midesini bulandırıyo yerken.. napacapımı şaşırdım .memeyi bırakmasını istemiyorum.

Canim oncelikle sakin ol suan hasta bogaz enfeksiyonu varsa belki yutkunurken agri oluyodur yada agzinda yara olabilir meyve yogurt muhallebi falan ver ne istiyosa kasikla bir iki kasik ne verirsen kardir onuda istemezse yutamiyo olabilir ihlamur ver cay kasigiyla azar azar bebisin su anki durumunu bilemiyorum zorlama duzelince alir memeyide canini skma

Ilk defa bugunmu oldu. Eger ilkse cok ustune gitmesen zorladikca daha cok sinir olur daha cok iter gibi dusundum bi an ama tabi bilmiyorum. Uyumasini bekleyip oyle dene gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…