- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.301
Bakyim canım teşekkür ederim. Ya ben soobe den almıştım. Dış kısmı pamuklu çok güzel yumuşak ama içindeki malzeme elyaf olduğu için çok terletiyor. Bizim beynimizde uyurken bi takla atmadığı kalıyor. Yani üstü başı hep açık. İstediğim gibi bulamadım da buna bakayım şimdi hemenCanim lcw da var internet sitesinde indirime girmis ben 45 tl ye almistim simdi 29 lira
%50 Pamuk %50 Polyester
Sicacik yumuşak istersen bak
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Uyku-Tulumu/2557463/509215
Canım diyetisyenin dediğini yap yaptığını yapmaBu diyetisyende bizden o sagliksiz onu yemeyin bu sagliksiz bunu yemeyin demiyo pasta borek diyo ya( buraya hayret eden emoji koymak isterdim ama benim telefon bituhaf paragrafin basina koyuyo )❤
Mehmet salih içeride duramadığı gibi dışarıda da duramıyor demek ki :))) topiğin ilk emekleyeni :))) maşallah minnağıma :)))bizim minnoş 37 haftalık doğdu canım. 19 haziran doğumluyuz :)
aaa ayıpsın pasta börek sana feda olsun buyrun gelin başım gözüm üstüne
Ya bizim aylık bazda kilo alışımız çok düşük kaldı 3. Aydan sonra, 3. Ayda 5.7 di , 3 ayda 1.3 aldı sadece. Bir de percentillere baktığımızda 50 olması gerekirken 20 de şuan. Ya yese kilo almasa sıkıntı etmeyeceğim ama bütün günü aç geçirdiği için canım sıkılıyormsf2407 canım sen daha iyi bilirsin ama ben ilk çocuğumda meme reddi yaşadığım zamanlar başka bir şey vermez tekrar meme emmesini sağlardım. Bir kaç defa yaşadık ve her seferinde tekrar memeye döndü 2 yaşına kadar emdi. Buarada çokşükür kilosuna üzülmene gerek yok bence bizde 70cm 7.800gr çıktk hemde emiyoruz bir problem olmamasına rağmen. Hemşiremiz gayet iyi dedi
Mehmet salih içeride duramadığı gibi dışarıda da duramıyor demek ki :))) topiğin ilk emekleyeni :))) maşallah minnağıma :)))
Evet haklısın ama ben, benden biraz bağımsızlaşsın istiyorum ya bitişik yaşıyoruz. Gerçi emekleyince de peşinde koşmaktan birşey yapamayacağız sanırım :))))cidden karnımda da 13 haftalıkken oynamıştı belki de doktorum haftami yanlış hesaplıyor diye düşünüyordum meğer bizim oğlan fırlama olduğundan böyleymişama emeklemeye o kadar da heveslenmeyin çok da güzel birsey değilmiş. 1 saniye gözümü ayıramıyorum şuan resmen
Evet haklısın ama ben, benden biraz bağımsızlaşsın istiyorum ya bitişik yaşıyoruz. Gerçi emekleyince de peşinde koşmaktan birşey yapamayacağız sanırım :))))
Sismanlatmayan dedin ya baglasan durmam artk burdaaynen canım neredeyse mayıs annesi olacaktım ama çok şükür oğlum annesini dinledi de en azından haziranı gördük
Valla şuan sömestr tatilindeyim dileyin benden ne dilersenizben size şişmanlamayan kek börek bile yaparım
Aylinim yaa olur mu hiç öyle şey.kkya girip meldanın mesajını görünce hemen yazıp çıktım yoksa aklımdasın tatlım özledim seni de.hiç vaktim olmuyor kuzum şimdi tatildeyiz şükür yine girebiliyorum okul açıldığında hiç giremiyorum.uyumaya bile vaktim olmuyor Akşama kadar pert oluyorum.bende durumlar böyle:))sen nasılsın Ediz kuzusu napıyo
Ben evde oldugum halde aksam pilim bitmis oluyo Allah kolaylik versin kuzum.Aylinim yaa olur mu hiç öyle şey.kkya girip meldanın mesajını görünce hemen yazıp çıktım yoksa aklımdasın tatlım özledim seni de.hiç vaktim olmuyor kuzum şimdi tatildeyiz şükür yine girebiliyorum okul açıldığında hiç giremiyorum.uyumaya bile vaktim olmuyor Akşama kadar pert oluyorum.bende durumlar böyle:))sen nasılsın Ediz kuzusu napıyo
Benim pasam da yatinca öyle ciglik cigliga ama 10 dkya da uykuya daliyo nasil is anlamadimSizin de bebisleriniz uyumamak için çığlık atıyor mu.buda yeni çıktı nasıl bağırıyor sanki etlerini sıkıyorsun offf offfff
Evet canım bir ara öyleydi ama şimdi değil şükür. O kadar bağırıyordu ki sesi kısılacak diyordum :))))Sizin de bebisleriniz uyumamak için çığlık atıyor mu.buda yeni çıktı nasıl bağırıyor sanki etlerini sıkıyorsun offf offfff
Sismanlatmayan dedin ya baglasan durmam artk burda
Benim ki sürekli bi cıglık halinde mutlu cıglık sinirli cıglık valla sesi kısılacak :)Sizin de bebisleriniz uyumamak için çığlık atıyor mu.buda yeni çıktı nasıl bağırıyor sanki etlerini sıkıyorsun offf offfff
az daha kilo versen Edizle kardeş gibi olacaksınız zaten
Canim oncelikle sakin ol suan hasta bogaz enfeksiyonu varsa belki yutkunurken agri oluyodur yada agzinda yara olabilir meyve yogurt muhallebi falan ver ne istiyosa kasikla bir iki kasik ne verirsen kardir onuda istemezse yutamiyo olabilir ihlamur ver cay kasigiyla azar azar bebisin su anki durumunu bilemiyorum zorlama duzelince alir memeyide canini skmaKızlar acil... oğlum bugün nerdeyse hiç emmedi.. toplasan 3 kere kısa kısa.. memeyi açıyorum ağlamaya başlıyor. Sesi kısıldı. Kaç gündür hasta zaten 3 tane iğne olduk. Mama da yemiyo. Midesini bulandırıyo yerken.. napacapımı şaşırdım .memeyi bırakmasını istemiyorum.
Ilk defa bugunmu oldu. Eger ilkse cok ustune gitmesen zorladikca daha cok sinir olur daha cok iter gibi dusundum bi an ama tabi bilmiyorum. Uyumasini bekleyip oyle dene gece.Kızlar acil... oğlum bugün nerdeyse hiç emmedi.. toplasan 3 kere kısa kısa.. memeyi açıyorum ağlamaya başlıyor. Sesi kısıldı. Kaç gündür hasta zaten 3 tane iğne olduk. Mama da yemiyo. Midesini bulandırıyo yerken.. napacapımı şaşırdım .memeyi bırakmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?