- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.341
Sağol canım gerçekten bir yaz gelse de rahatlasak. Size de geçmiş olsun büyüdükçe geçer inşallah sıkma canını. Evet canım adı Kayra. Bizde sizi çok öpüyoruz :)Geçmiş olsun canımm benim yaz bi gelse insallah toparlanırlar iyice bizde iyiyiz hamd olsun sünnetten sonra bi sıkıntı yasadık pipisi yapışmış yavrumun o canımı sıkıyo cok öpüyoruz kayrayı da kayraydı ismi degil mi :)
Geçmiş olsun canım.bunlari yemiyorsa ne yediriyorsunCanim 1 hafta cektik biz . Ek gida kabızlığı normal dedi doktorumuz. Duphalac şurup kullaniyoruz sabah aksam 1 cay kaşığı.
Yogurt,muz,pirinç,patates su an yasak. Ayrica 1 tatli kasigi zeytinyagi sabah aksam yine yemeklerine koyuyorum.
Suan duzenli yapiyor kurtulduk gibi.
Geçmiş olsun canım.bunlari yemiyorsa ne yediriyorsun
Sağol canım ayrıntılı yazmisssin.ispanak semiz otu tarhana vermedim ben.tarhanayi kendinmi yaptın.lor kendim yaptım yemedi yoğurt neden vermiyorsunYesil yaprakli yediriyorum. İrmik ve yulaf unu. Tahil unu.Kuru kayisi. Lor peyniri.yumurta sarisi
Siramiz su sekilde
Sabah lor peyniri ve yumurta sarisi
1 saat sonra devam mamasi
Kayisi veya mevsim meyvesi elma,armut
1 saat sonra devam mamasi
Ispanak semiz otu avakado.tarhana vb. Çorba
Sonra devam mamasi
Gece hipp iyi geceler veriyorum
Sağol canım ayrıntılı yazmisssin.ispanak semiz otu tarhana vermedim ben.tarhanayi kendinmi yaptın.lor kendim yaptım yemedi yoğurt neden vermiyorsun
Bizimki yapmiyodu dr duphalac verdi ben vermedim kuru kayisiyi az suda pisirip pure yapip veriyorum o gun yada ertesi gun yapiyoKizlar bebisi kabiz olan vardi nasil çözüm buldunuz. Uygar ek gıdadan beri kabiz ıkına ıkına bi hal oldu yavrum.afedersiniz findik ceviz gibi tas tas yapiyo. Sadece elma armut kabak havuc yogurt veriyorum 3 kez de azicik patates püresi vermistim ama 1 haftadır patates de vermiyorum. Zeytinyagi da katiyorum yediklerine.
Napcam bilemedim
Bizimki yapmiyodu dr duphalac verdi ben vermedim kuru kayisiyi az suda pisirip pure yapip veriyorum o gun yada ertesi gun yapiyo
Bebeğim 1 haftadır uyurken yan dönüyordu, 2 gecedir yüzüstü dönüyor çok korkuyorum ben uyurken bişey olurmu diye
Benim oğlum doğduğundan beri yüzüstü yatıyor. Önceden korkuyordum ama şuan aktif bir şekilde döndüğü için pek korkmuyorum. Ama tabi ki sürekli kontrol ediyorum. Yastıksız yatıyor. Yanında kafasının gömüleceği hiçbir şey olmuyor. Bunlara dikkat edersen problem olmazBebeğim 1 haftadır uyurken yan dönüyordu, 2 gecedir yüzüstü dönüyor çok korkuyorum ben uyurken bişey olurmu diye
Geçmiş olsun canımOlmadi fakat agri yapti herhalde gun icinde aglama krizi yasadik calpol verdim rahatlamasi için
Canim benim de dondurucuda kayisi var veriyorum ama onda bile kati yapiyoBizimki yapmiyodu dr duphalac verdi ben vermedim kuru kayisiyi az suda pisirip pure yapip veriyorum o gun yada ertesi gun yapiyo
Bizim oğlan blv falan sevmiyor. Midesi bulanıyor. Daha sıvı seviyor çorbayı, yedikleri. .bende bi öyle bi böyle alıştırmaya çalışıcam.Eki Görüntüle 1943693 Günaydın arkadaşlar tatlı anneler yorgun anneler bu gece ben de bir çoğunuz gibi uykusuz bir gece geçirdim oğlum sürekli uyandı durdu ama olsun alamazsınız hasta olmasında uyanmaya razıyız bu arada kim çıkardı bu blw yöntemini bakın şu Ertuğrul'a bir hele
Eki Görüntüle 1943693 Günaydın arkadaşlar tatlı anneler yorgun anneler bu gece ben de bir çoğunuz gibi uykusuz bir gece geçirdim oğlum sürekli uyandı durdu ama olsun alamazsınız hasta olmasında uyanmaya razıyız bu arada kim çıkardı bu blw yöntemini bakın şu Ertuğrul'a bir hele
Canim senin durumun farkli hatirladigim kadariyla kati yapiyodu senin bebisbende zorda kalirsam veririm cocuguma eziyet edemem tabiki bende ek gidaya gecmeden once fitil yapiyodum mecbur kalmasak niye ilac verelim hangi anne ister ilac vermeyiAslında 10 güne kadar bile normalmis fakat biz cok aglama krizi ve kipkirmizi oluyorduk.1 gun ikiniyordu yavrum cok zorlaniyordu.catlak olcak diye mecbur kaldim suruba kayisi da veriyorum ama surubu verdikten sonraki 1 saat de yapiyor.
Sen en iyisini yapmışsın ne guzel keske bende mecbur kalmasaydim cnm
Hosgeldin canim.merhaba anneler ben de geldim. sanırım altı ay oldu görüş(e)meyeli. fırsat buldukça buralarda olacağım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?