2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sağol canım gerçekten bir yaz gelse de rahatlasak. Size de geçmiş olsun büyüdükçe geçer inşallah sıkma canını. Evet canım adı Kayra. Bizde sizi çok öpüyoruz :)

Geçmiş olsun canım.bunlari yemiyorsa ne yediriyorsun

Geçmiş olsun canım.bunlari yemiyorsa ne yediriyorsun

Yesil yaprakli yediriyorum. İrmik ve yulaf unu. Tahil unu.Kuru kayisi. Lor peyniri.yumurta sarisi

Siramiz su sekilde

Sabah lor peyniri ve yumurta sarisi

1 saat sonra devam mamasi

Kayisi veya mevsim meyvesi elma,armut

1 saat sonra devam mamasi

Ispanak semiz otu avakado.tarhana vb. Çorba

Sonra devam mamasi

Gece hipp iyi geceler veriyorum

Sağol canım ayrıntılı yazmisssin.ispanak semiz otu tarhana vermedim ben.tarhanayi kendinmi yaptın.lor kendim yaptım yemedi yoğurt neden vermiyorsun

Sağol canım ayrıntılı yazmisssin.ispanak semiz otu tarhana vermedim ben.tarhanayi kendinmi yaptın.lor kendim yaptım yemedi yoğurt neden vermiyorsun

Kabizligi duzelene kadar verme dedi doktor

Tarhana kayinvalidem yapti bebege uygun olarak

Loru ben yapiyorum

Cay bardağı kadar yalniz fazla olmamali ölçüsü tarhana ve diger sebze yemekleri .

Bebeğim 1 haftadır uyurken yan dönüyordu, 2 gecedir yüzüstü dönüyor çok korkuyorum ben uyurken bişey olurmu diye

Bizimki yapmiyodu dr duphalac verdi ben vermedim kuru kayisiyi az suda pisirip pure yapip veriyorum o gun yada ertesi gun yapiyo

Bizimki yapmiyodu dr duphalac verdi ben vermedim kuru kayisiyi az suda pisirip pure yapip veriyorum o gun yada ertesi gun yapiyo

Aslında 10 güne kadar bile normalmis fakat biz cok aglama krizi ve kipkirmizi oluyorduk.1 gun ikiniyordu yavrum cok zorlaniyordu.catlak olcak diye mecbur kaldim suruba kayisi da veriyorum ama surubu verdikten sonraki 1 saat de yapiyor.

Sen en iyisini yapmışsın ne guzel keske bende mecbur kalmasaydim cnm

Bebeğim 1 haftadır uyurken yan dönüyordu, 2 gecedir yüzüstü dönüyor çok korkuyorum ben uyurken bişey olurmu diye

Allah yavrularımızı korusun, benim de çok korktuğum bir husus.
Bebişinin etrafında yastık, örtü veya ağzına girebilecek başka birsey bulundurma canım. Uyku tulumuyla yatır. Yatağının sert olmasına dikkat et, kafası gömülmesin.

Benim oğlum doğduğundan beri yüzüstü yatıyor. Önceden korkuyordum ama şuan aktif bir şekilde döndüğü için pek korkmuyorum. Ama tabi ki sürekli kontrol ediyorum. Yastıksız yatıyor. Yanında kafasının gömüleceği hiçbir şey olmuyor. Bunlara dikkat edersen problem olmaz

gunaydin herkese

Sahihuban blw de eline alip kendisi yiyormu su an?benim kizim agzina goturmuyor daha.goturse hem blw hem klasik yontem beraber yapicam.sadece blw de kilo alimi bu aylarda yavas oluyor cevremde gordugum kadaryla

Bizim oğlan blv falan sevmiyor. Midesi bulanıyor. Daha sıvı seviyor çorbayı, yedikleri. .bende bi öyle bi böyle alıştırmaya çalışıcam.

Masallah kuzuma. Ben cesaret edemedim benim ki atliyor ama vermedim eline daha. 7.ayda baslamayi düşünüyorum. Sizi de tebrik ediyorum :)

Canim senin durumun farkli hatirladigim kadariyla kati yapiyodu senin bebisbende zorda kalirsam veririm cocuguma eziyet edemem tabiki bende ek gidaya gecmeden once fitil yapiyodum mecbur kalmasak niye ilac verelim hangi anne ister ilac vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…