- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.361
Benimkide blw ile yiyemiyo henuz denedim ama daha erken sanirimgunaydin herkese
@kayacans blw de eline alip kendisi yiyormu su an?benim kizim agzina goturmuyor daha.goturse hem blw hem klasik yontem beraber yapicam.sadece blw de kilo alimi bu aylarda yavas oluyor cevremde gordugum kadaryla
Cok tatli gorunuyo ama yiyebildiyse boyle devam et canim kendileri yemeye baslayinca daha neler yapacaklar neler heryerde yemek artiklari elimizde bezle gezebilirizEki Görüntüle 1943693 Günaydın arkadaşlar tatlı anneler yorgun anneler bu gece ben de bir çoğunuz gibi uykusuz bir gece geçirdim oğlum sürekli uyandı durdu ama olsun alamazsınız hasta olmasında uyanmaya razıyız bu arada kim çıkardı bu blw yöntemini bakın şu Ertuğrul'a bir hele
Ek gidaya gecince oluyormus su ver canim mutlakaCanim benim de dondurucuda kayisi var veriyorum ama onda bile kati yapiyo
merhaba yeni gördüm haziran 2016 topiğinde beraberdik bende geldimmmm
atıyor tabii kuzum gece 15 kere gözler kapalı ağlayıp uyanıp uyanıyor sersem gibiyimSizin de bebisleriniz uyumamak için çığlık atıyor mu.buda yeni çıktı nasıl bağırıyor sanki etlerini sıkıyorsun offf offfff
canımm blw denedin mi fileyle versen haslayıp belki kendi yemesi hosuna gider. Zaten kilolu bebek demek saglıklı bebek demek degilBenim oğluşum da 24 temmuz doğumlu, bugün tam 6 aylık oldu minnoşum :)
Mehmet Asaf sabah 5 te uyanıyor kakasını yapıyor ve 6-6.30 gibi yatıp en geç 7.30 da kalkıyor. 8-8.30 gibi, kalkışına bağlı olarak, yatıyor 100 -120 ml devam sütü içerek. Uyandığında kahvaltıya 1 yemek kaşığı labne, meyve suyu ile ıslatılmış bebek ekmeği hazırlıyorum en fazla 1 yemek kaşığı yiyip bırakıyor. 11 gibi tekrar uyuyor 60 ml devam sütü ile. Öğle için et suyu ile sebze püresi/çorbası yapıyorum. Pirinç kabız oluyor diye vermiyorum, irmik yüksek gluten içerdiği için vermiyorum. Sadece sebze ile yapılmış püre. Yemiyor, en iyi ihtimalle 1 tatlı kaşığı. İkindi de yoğurt veya muhallebi vermek istiyorum, yemiyor. Uyurken 60 ml devam sütü. Akşam 7 buçukta uyuyor, hipp in iyi geceler mamasını bazen veriyorum maksimum 2 yemek kaşığı yiyor. Ama genelde 100 ml devam sütü içerek uyuyor. Çok nadir emiyor gündüz. Yaptığım hiçbir şeyi yemiyor, reddediyor. Biz 4. Ayda ek gıdaya başladık. Dişleri 5. Ayda çıktı ve dişlerinden beri hiçbir şey yemiyor.
8 de en kötü 8 buçukta tamamen dalmış oluyor. 22.30-23.00 gibi kalkıp emip yatıyor. Sonrası her 40-45 dk da bir uyanıyor, en iyi ihtimalle 1 buçuk saatte bir uyanıyor. Ve tekrar uyuması 20 dk yı buluyor. Zombi gibi dolaşıyorum etrafta. Oğluşum da hiçbir şey yemediği için şuan 7 kg. Hatta bugün tarttım 100-150 daha eksilmiş 6.800 falan yani. Ama nörolojik gelişimi çok iyi. Çok duyarlı ve çok hareketli bir bebek.
Genel anlamda gündüz uykumuz da 2 tam uyku 1 şekerleme şeklinde
Kizlar bebisi kabiz olan vardi nasil çözüm buldunuz. Uygar ek gıdadan beri kabiz ıkına ıkına bi hal oldu yavrum.afedersiniz findik ceviz gibi tas tas yapiyo. Sadece elma armut kabak havuc yogurt veriyorum 3 kez de azicik patates püresi vermistim ama 1 haftadır patates de vermiyorum. Zeytinyagi da katiyorum yediklerine.
Napcam bilemedim
Sağol canım ayrıntılı yazmisssin.ispanak semiz otu tarhana vermedim ben.tarhanayi kendinmi yaptın.lor kendim yaptım yemedi yoğurt neden vermiyorsun
Canim senin durumun farkli hatirladigim kadariyla kati yapiyodu senin bebisbende zorda kalirsam veririm cocuguma eziyet edemem tabiki bende ek gidaya gecmeden once fitil yapiyodum mecbur kalmasak niye ilac verelim hangi anne ister ilac vermeyi
Fileyle meyve veriyordum onu da artık yemiyorcanımm blw denedin mi fileyle versen haslayıp belki kendi yemesi hosuna gider. Zaten kilolu bebek demek saglıklı bebek demek degil
Allah yavrularımızı korusun, benim de çok korktuğum bir husus.
Bebişinin etrafında yastık, örtü veya ağzına girebilecek başka birsey bulundurma canım. Uyku tulumuyla yatır. Yatağının sert olmasına dikkat et, kafası gömülmesin.
Teşekkür ederim cevaplarınız için, yastıksız yatırıyorum zaten birde yatağı çokta yumuşak değil kafası gömülmüyor, üstüne battaniye örtüyorum o tehlikeli olabilir alışık değilim yüzüstü uyumasına korkuyorum istemeden, acaba kulağı mı ağrıyor da yan dönüyor diye düşünüyorumBenim oğlum doğduğundan beri yüzüstü yatıyor. Önceden korkuyordum ama şuan aktif bir şekilde döndüğü için pek korkmuyorum. Ama tabi ki sürekli kontrol ediyorum. Yastıksız yatıyor. Yanında kafasının gömüleceği hiçbir şey olmuyor. Bunlara dikkat edersen problem olmaz
Nasılsınız canım emiyor mu ben duş aldıktan sonra emmiyor geneldeİlk defa değil. . Zaten zor emiyordu. Ben ayakta hoplatarak emziriyordum yada uyku sersemi iken. . Şimdi uyku sersemi bile emmek istemiyor. Kucağımda uyuttum göğsümü açıp ağzına değdikçe ağlıyor. Muhallebi, muz ezdim yemiyo. Kendini kusturuyo. Hani sadece hastalıktan emmiyo desem zaten çok istekli emmiyodu. Bu da tuz biber oldu. Çok canım sıkkın. Diğer oğlumda bu şekilde 10 ay zorla emdi.
Hala çok rahat emmiyo maalesef. .. aksiyon istiyor.. annemle müzik açıp oynuyoruz karşısında hep.. bende zoplıyorum.. öle. . O da canı isterse..Nasılsınız canım emiyor mu ben duş aldıktan sonra emmiyor genelde
Canım inşallah dönemsel bişeydir hep iştahlı olsun seni üzmesin insallahFileyle meyve veriyordum onu da artık yemiyorkendi yiyebileceği şeyleri eline veriyorum, yiyor ama doyumluk değil tabi :))
Veriyorum canim günde 1 cay bardagiEk gidaya gecince oluyormus su ver canim mutlaka
Canim veriyorum suyunu günlük 1 cay bardagi kayisiyi da denedim 3 gün bi sorun olmadi şükür. Yarin da yeşil fasulye deneyecegim bakalim sever insCanım biz de yaşadık sıkıntı ama şimdi düzeldi. Ben artık hergün su vermeyi ihmal eymiyotum çok zorlanırsa hipp kayısı püresi veriyorum geçiyor. Ama tabi kayısı püresi verebilmek için 3 gün denemeyi yapmış olman gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?