2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım suyu yalnız vermen şart değil sevdiği şeylerin içine karıştırarak ver yada suyun içine 1 çay kaşığı pekmez koy ver birde

gunaydin herkese

Sahihuban blw de eline alip kendisi yiyormu su an?benim kizim agzina goturmuyor daha.goturse hem blw hem klasik yontem beraber yapicam.sadece blw de kilo alimi bu aylarda yavas oluyor cevremde gordugum kadaryla

Eline aldığı her şeyi ağzına götürüyor
Tabi 5inden 3ü ağzına güzel şekilde giriyor gerisi hüsran
Bn de klasik ve blw birlikte götürüyorum mesela çorbalarını ben içiriyorum bazı zamanlarda kaşığı eline verip kendinin götürmesini sağlıyorum
Kilo değişimini bilmiyorum blw de mi oluyor imiş
Bizim oğlan blv falan sevmiyor. Midesi bulanıyor. Daha sıvı seviyor çorbayı, yedikleri. .bende bi öyle bi böyle alıştırmaya çalışıcam.

Zamanla deneyerek alışacaklar inşaallah

Masallah kuzuma. Ben cesaret edemedim benim ki atliyor ama vermedim eline daha. 7.ayda baslamayi düşünüyorum. Sizi de tebrik ediyorum :)
Teşekkür ederim efenim
Anneler çocukları için her şeyin en iyisini bilirler tabi ki
Uygun zamanı da bilirsin annesi

Cok tatli gorunuyo ama yiyebildiyse boyle devam et canim kendileri yemeye baslayinca daha neler yapacaklar neler heryerde yemek artiklari elimizde bezle gezebiliriz

En büyük kaygım gezerek yemek yemesi
İnşaallah oturarak yemeye alıştırbİltim
Yoksa halimiz harap
Her yer ekmek olması vs de sakıncalı

Y Yasnira şu an o dediğin çığlık atmalı uyanmalı ağlamalı gecedeyim
Nöbette
Sebep ne olabilir ki
Canım büyük ihtimalle uyandığı için sinirlenip ağlıyor benim kızım öyleydi yani.nedeniyse ya karın ağrısıdır ya gunduz az uyumustur dalamiyor çocuk ondan dediğini yap bence meme istiyorsa yada sallanmak yoksa sürekli aynı yapiyor

Bizim bebiş hiç bir türlü yemiyor. Güldürüyorum ağzına mama vermek için dilini çıkartıyor ağzına yemek girmesin diye.. en son şırınga ile yedirdim yoğurdu. .

Yine kabizli yaptik o kadar dikkat ediyorum yine hüsran.surubu devam edip edemeyeceğimizi ogrenelim yarin bakalım(( 1 hafta doluyor yarin 1 hafta kullan dedi doktor

Kayisiya abansam mi ? Zeytinyagi ispanak,kabak,armut,elma cikcak çocuğun içinden

Canım balkabağı denedin mı o da düzeltiyor

Günaydın Kızlar çok kötü bir gün ve gece geçirdik gece oğlumun ateşi 39 a yükseldi biz de hastalıktan nasibimizi aldık. Babasından bulaştı muhtemelen. Üst solunum yolu enf gibi gözüküyor ama bakalım doktor ne diycek

Canim bayadir giremedim bakici basladi ben de bifiil ise baslayana kadar evden calismaya basladim bazi evraklar hazirliyordum isyerim icin onlar acil olmaya basladi 6ayda bes taneyi zor hazirlayan ben yilbasindan beri haril haril yirmi tane bitirdim daha cok var malesef ugrasip duruyorum.
Ben tracy hogg yatir kaldir yaptim bide pis pis yapiyorum. Cok sukur gunduz uykulari duzene girdi ama aksam 20 de uykusu geliyor uyutuyorum 20:45 de uyaniyor sonra gece uykusuna ancak 23 de yatiyor o beni baya yoruyor. Saatlercr emzirip salliyordum.bizim durumda uyku egitimi mecburiydi. Ilk seferinde 45 dk ugrastim ama sonralari daha kolay oldu.bide mesela kizim yatirdigimda yatakla oyun oynuyorsa uyutmaya calismiyorum artik. Inat etmemeyi ogrendim

Uyurken muzik caliyor mu canim bidehangi muzigi açtın.bizim bi tanidik da donenceyi ac baka baka uyusun dedi de olur mu oyle sey ya ne bilim zor geldi pek ihtimal vermedim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…