- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.401
Mesajini bekliyorum canim yatir kaldirla sakinlestirip pispisla uyutuyorum bi suredir ama bi gun agrisi gazi olsa bi kere memede uyusa sonra yine memede uyumak istiyo uuutmak baya zor oluyoCanim bugun mesaj aticam sana ama sunu soyleyim uyumayi ogrenmeden yatir kaldir bi ise yaramaz cunku o uyumasi icin degil kendi basina uyumasi icin.once uykusunu duzene sokmamz lazm denizin sonra yatir kaldir
Canim benim tomografi çekildi rapor bekliyoruz. Allah razı olsun sorduğun için. Sen nasilsin gorusemedik bayadir. Benim isler yogunlasto bakici basladi cocugu bakiciya verio evden calisiyorum zorluyor malesef ama alisicaz napalimmatsiyahoje naptin gittinizmi doktora.durum nedir ??
Canim benim ranamizin iyi olmasina cok sevindim ek gidalari afiyetle yer inşallah. Ben de bayadir yazamiyorum. Bizde alerji cikti o sebeple ek gidaya biraz yavas giris yaptik daha tsttirma asamasindayiz. Patates havuc zeytinyagi ve balkabagi yedi deniz. Ama pekmezde sıkıntı oldu hem aşırı kabiz oldu 4. Gun fitille yapti kakayi hem de poposu yanik gibi pisik oldu. Ek gidaya bir gun ara vericem sonra tekrsr devam.korktum valla.S.a 2016 temmuz bebişlerinin anneleri :)
Ne kadar olmuş ben yazmayalı şaştım kaldım. Zaman nasıl geçiyor anlamak güç. Son birkaç sayfaya baktım yeni katılımlar çokça sanki. Eskiler kaçmış mı nolmuş
Benim minik mucizemi soracak olursanız hamdolsun iyi. Büyütmeye çalışıyorum. Artık eskisi gibi rahat rahat nette gezinemiyorum. Hizmeti çok bu bebişlerin yahu :) Ufaktan ek gıdaya da başladık tam oldu :) Elma, armut püresi, sebze püresi (patates, havuç, kabak, ıspanak, kemik suyu ve zeytinyağı ile ) ve yoğurt verdim. Şimdilik 3 öğünümüz var. Kahvaltıya geçeyim diyorum haftaya inş. Daha sonra da muhallebi demişti doktorumuz. Lakin pirinç unundan korkuyorum. Bir kere sebzesine pirinç kattım kabız oldu. Hala da tam manasıyla geçmiş değil. Kahvaltı ve muhallebi önerilerinize açığım.
matsiyahoje ,@Aryadeniz38 , @denizbatiekin , @HejaR12 , @insanbuL , @misam, @Studentmom nasılsınız kızlar? Bebişleriniz iyi mi, herşey yolundadır inş.
Selam canim iyiyiz biz denize tomografi cekildi hala sonuc cikmadi rapor bekliyoruz hala. Siz Nasılsıniz?matsiyahoje nasılsınız canım deniz prenses nasıl herşey yolundadır umarım
atıyor tabii kuzum gece 15 kere gözler kapalı ağlayıp uyanıp uyanıyor sersem gibiyim
Bizim bebiş hiç bir türlü yemiyor. Güldürüyorum ağzına mama vermek için dilini çıkartıyor ağzına yemek girmesin diye.. en son şırınga ile yedirdim yoğurdu. .
Yine kabizli yaptik o kadar dikkat ediyorum yine hüsran.surubu devam edip edemeyeceğimizi ogrenelim yarin bakalım(( 1 hafta doluyor yarin 1 hafta kullan dedi doktor
Kayisiya abansam mi ? Zeytinyagi ispanak,kabak,armut,elma cikcak çocuğun içinden
Günaydın Kızlar çok kötü bir gün ve gece geçirdikgece oğlumun ateşi 39 a yükseldi biz de hastalıktan nasibimizi aldık. Babasından bulaştı muhtemelen. Üst solunum yolu enf gibi gözüküyor ama bakalım doktor ne diycek
Kızlar merhaba evde lor peyniri yapıyordu bir arkadaş tarif atabilir mı
Geçmiş olsun canım ne dedi doktor?Günaydın Kızlar çok kötü bir gün ve gece geçirdikgece oğlumun ateşi 39 a yükseldi biz de hastalıktan nasibimizi aldık. Babasından bulaştı muhtemelen. Üst solunum yolu enf gibi gözüküyor ama bakalım doktor ne diycek
Uyuyana kadar açık sonra kapatıyorum müziği. Dandini dandini dastana açıyorum. 10 dk da uyuyor artık ama daha benim yanından uzaklaşmama izin vermiyor bende oturuyorum yanında dinleye dinleye uyuyorUyurken muzik caliyor mu canim bidehangi muzigi açtın.bizim bi tanidik da donenceyi ac baka baka uyusun dedi de olur mu oyle sey ya ne bilim zor geldi pek ihtimal vermedim ona
Canım balkabağı denedin mı o da düzeltiyor
Kızlar merhaba evde lor peyniri yapıyordu bir arkadaş tarif atabilir mı
Telefonla konuştuk, çok salgın var evde takip et, başedebildiğin yere kadar evde takip et getirme dedi. Sabah da ateşi düştü, benim de raporum bitti, yıllık izin için hastaneye gittim o yüzden doktora götürmedim, zaten doktor getirme dedi :)))) izin de alamadım üstelikGeçmiş olsun canım ne dedi doktor?
Canim tekrar soyluyorum ben ferrozinc kullanmaya baslayali oglum kakasini yapiyo hemde civik kati degil bidene istersen dr kabizligi icin kan ilacini degistirip bunu verdiYine kabizli yaptik o kadar dikkat ediyorum yine hüsran.surubu devam edip edemeyeceğimizi ogrenelim yarin bakalım(( 1 hafta doluyor yarin 1 hafta kullan dedi doktor
Kayisiya abansam mi ? Zeytinyagi ispanak,kabak,armut,elma cikcak çocuğun içinden
Cok gecmis olsun canim bayag yukselmis atesi muhtemelen enfeksiyon vardir havale riskine dikkatinsallah cabucak iyilesir tospigimGünaydın Kızlar çok kötü bir gün ve gece geçirdikgece oğlumun ateşi 39 a yükseldi biz de hastalıktan nasibimizi aldık. Babasından bulaştı muhtemelen. Üst solunum yolu enf gibi gözüküyor ama bakalım doktor ne diycek
Geçmiş olsun canım bizimde baba hasta umarım geçmez ya korumaya çalışıyoruz ama zor yinedeGünaydın Kızlar çok kötü bir gün ve gece geçirdikgece oğlumun ateşi 39 a yükseldi biz de hastalıktan nasibimizi aldık. Babasından bulaştı muhtemelen. Üst solunum yolu enf gibi gözüküyor ama bakalım doktor ne diycek
Merhaba sen ne kadar ne veriyorsunda vızıldanıyor kızın acabaEk gıdada ölçü nekadar kullanıyorsunuz bitiriyormu hepsini.benim kızım vizirdaniyo yemek istemiyor pek.cok zorlamiyorum bende sogumasin diye
Canım teşekkür ederim daha kahvaltıya baslamadik lor peyniri yapayım da hemen başlayayimkaynayan süte yarım limon sık, süt kesilene kadar biraz daha kaynat, su ve peynir iyice ayrışana kadar tencerenin kapağını kapat beklet.
Mutfak leğeninin üstüne süzgeç koy, onun üzerine de temiz bir tülbent ser. Sütü tülbente dök. Sıkıca bağlayıp üzerine bir ağırlık koy. İyice suyu süzülünce lor peynirimiz hazır :) bu arada peynir altı suyuyla da çorba yapabilirsin. Hem çok faydalı hem de çok lezzetli oluyor.
Sagol canım, 3 günden fazla kalsa bozuluyor mu1 lt sütü kaynat. Icine yarim cay bardagi limon koy hemen kesilecek zaten. Al ocaktan kapagi kapat dinlendir 2 saat. Sonra süz ve dolabta 1 saat dinlendir. Bitti . 3 gün tüketebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?