2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm.bizde ayniyiz . Şöyle bir bakıyorum Da genel olarak sorunlarımız aynı. Topikde.
Biz de eğer aç isek ortalığı yıkıyoruz. Sanki etini kopartiyorlar gibi bağırıyor. Şöyle dene bakalım bi.meme de tut biraz ama tam.doymasin. biraz sakinleşince altını değiş. Karnı tokken yapınca kusuyor bizim ki.bacaklarını kaldırıyoruz ya o sırada karna baskı oluyor

Gunaydinlar bebegim emerken 5_6 kere cekip dinleniyordu hizli hizli nefes aliyordu... dil bağı varms 2 aylikken kesiliyormus anesteziye gerek yok dediler kucuk oldugu icin.

Biz ikinci ay asilarimizi olduk kizlar.nasil icli agladi yavrum
Oyy kıyamam ona... Haftaya biz de olacağız her aşı benim için daha kötü oluyor o ağlayınca içim gidiyor. Canım gitmeden ateş düşürücü verdin mi ? Verdiysen hangisinden verdin ona göre ben de alayım . Bir de rota virüs aşısı yaptırdın mı ben yaptırmak istiyorum ama pahalı

Biz ikinci ay asilarimizi olduk kizlar.nasil icli agladi yavrum

Ayyy geçmiş olsun biz de salı günü yaptıracağız. Bu aşıdan sonra 3 gün banyo yapmayacak demişti bizim hemşiremiz...

Inşallah birsey çıkmayacak da bu 1 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum :)
düşünme hiç canım geçip gidecek hep beraber burda güle oynaya dertleri bölüşüp azaltarak mutlulukları paylaşıp artırarak geçircez bu bir ayı. hem kötü bişey çıksa bile erkenden farkedilmiş olması çok iyi bişey. burda bi tanıdığım var bu sene teşhis konuldu tedavi oldu hatta şuan 5aylık hamile :)

Ooo maşallah hayırlısıyla kucağına alır inşallah :) 4 sene önce babamı pankreas kanserinden kaybettik. O hastalığın adini bile duymaya korkuyorum artik. Rabbim çaresiz dert vermesin, evlatlarımızı da annesiz babasız bırakmasın...

Yok canim vermedim ya.dun doktorumla konustum bu konuyu.veredebilirsin yarim fitil dedi.ama istersen takip et yuklecek gibi olursa verirsin dedi.bagisiklik acisindan dedi sanirim.4 saatte bir yarim fitil verirsin dedi atesi olursa.atesi olmasada huzursuzlanabilir dedi.o zaman bir kereye mahsus yarim fitil verirsin dedi.rota virusunu bende yaptirmak istiyorum.dedigin gibi maalesed pahali.160 tl falanmis galiba

Ewde o yöntemle yaptım bnde baya farklı çıktı canim ewde ki az çıkıo

Bizede bugun yaptirma yarin yaptirabilirsin dedi.ama kolunu lifmemen gerekli dedi ya.3 gun mu dedi sana

Evet ya kol filan da demedi, ayin 22sinde mutlaka banyo yaptirin cunku aşıdan sonra 3 gün banyo yapamayacak dedi.

canım az bi emzir sonra altını aç bence. göğüs değiştiriyorsan arada açarsın altını. benim yöntem de şöyle uykudan uyanacakken ama tam uyanmadan açıyorum altını. o arada uyandı bakındı derken daha ağlamaya başlamadan işimi halletmiş oluyorum

aynen canım ben de bunu anlatmaya çalışıyordum...

amin canım duygulandım valla ya zaten ağlamaya hazır bekliyorum. allah rahmet eylesin nur içinde yatsın baban. kötü düşünme nolur. dediğin gibi aşşah dermansız dert vermesin inşallah

maşallah kuzuya kocaman olmuş yaaa
iyisiniz dimi? deniz kök söktürüyo bize. uyumuyo bi türlü. hiç yazamadım sana ama aklımdaydın
Büyüyor teyzesi. Deniz suan zorluyor ama sonra rahat edeceksin bak gör. Baştan çekmek daha iyi benim uslu sonra kaynayacak abisi gibi can sağlığı olsun büyükler giderler böyle kalmazlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…