- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.041
Kızlar iyi nöbetlerrrbir sorum olacak. Ben bebeğimin karnı açken asla alt değiştiremiyorum ağlamaktan öksürmeye nerdeyse kusmaya geliyo okadar yırtıyo kendini önce emziriyorum memede uyuyo sonra altını temizleyince uyanıyo başa sarıyoruz. Buna nasıl çözüm bulabilirim? Hemşireler bana tokken altını değişirsen reflü olur demişti. Hem ondan korkuyorum hemde uyku filan kaçıyo uyutana kdr cnm çıkıyo
Oyy kıyamam ona... Haftaya biz de olacağız her aşı benim için daha kötü oluyor o ağlayınca içim gidiyor. Canım gitmeden ateş düşürücü verdin mi ? Verdiysen hangisinden verdin ona göre ben de alayım . Bir de rota virüs aşısı yaptırdın mı ben yaptırmak istiyorum ama pahalıBiz ikinci ay asilarimizi olduk kizlar.nasil icli agladi yavrum
Biz ikinci ay asilarimizi olduk kizlar.nasil icli agladi yavrum
Yerim onun pamuk elleriniEki Görüntüle 1872603 geldik burdayız teyzeler ve kardesler
Ay allah mi yazdırdı ne3 velette neydi ben almim daha alana da mani olmim
düşünme hiç canım geçip gidecek hep beraber burda güle oynaya dertleri bölüşüp azaltarak mutlulukları paylaşıp artırarak geçircez bu bir ayı. hem kötü bişey çıksa bile erkenden farkedilmiş olması çok iyi bişey. burda bi tanıdığım var bu sene teşhis konuldu tedavi oldu hatta şuan 5aylık hamile :)Inşallah birsey çıkmayacak da bu 1 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum :)
Maşallah junior doğu olmuş buEki Görüntüle 1872603 geldik burdayız teyzeler ve kardesler
düşünme hiç canım geçip gidecek hep beraber burda güle oynaya dertleri bölüşüp azaltarak mutlulukları paylaşıp artırarak geçircez bu bir ayı. hem kötü bişey çıksa bile erkenden farkedilmiş olması çok iyi bişey. burda bi tanıdığım var bu sene teşhis konuldu tedavi oldu hatta şuan 5aylık hamile :)
Yok canim vermedim ya.dun doktorumla konustum bu konuyu.veredebilirsin yarim fitil dedi.ama istersen takip et yuklecek gibi olursa verirsin dedi.bagisiklik acisindan dedi sanirim.4 saatte bir yarim fitil verirsin dedi atesi olursa.atesi olmasada huzursuzlanabilir dedi.o zaman bir kereye mahsus yarim fitil verirsin dedi.rota virusunu bende yaptirmak istiyorum.dedigin gibi maalesed pahali.160 tl falanmis galibaOyy kıyamam ona... Haftaya biz de olacağız her aşı benim için daha kötü oluyor o ağlayınca içim gidiyor. Canım gitmeden ateş düşürücü verdin mi ? Verdiysen hangisinden verdin ona göre ben de alayım . Bir de rota virüs aşısı yaptırdın mı ben yaptırmak istiyorum ama pahalı
Ewde o yöntemle yaptım bnde baya farklı çıktı canim ewde ki az çıkıoKızlar, bir ay sonunda bebekleriniz ne kadar kilo almıştı acaba?
Bebişim 3300 doğmuştu, 4 gün sonra kilosu 3130 a düşmüştü. Sabah doktor randevumuz var, bir aylık randevumuz ama gerçi 29.günümüzde gitmiş olacağız.
Demin önce tartıya kendim çıktım, sonra bebişle çıktımÜstünde kıyafetiyle aradaki fark 4300 geldi. Bakalım sabah kaç diyecek doktor ama merak ettim sizinkileri çünkü diyelim 4000 gram, az yani en başa göre sanki de :/
Bizede bugun yaptirma yarin yaptirabilirsin dedi.ama kolunu lifmemen gerekli dedi ya.3 gun mu dedi sanaAyyy geçmiş olsun biz de salı günü yaptıracağız. Bu aşıdan sonra 3 gün banyo yapmayacak demişti bizim hemşiremiz...
Bizede bugun yaptirma yarin yaptirabilirsin dedi.ama kolunu lifmemen gerekli dedi ya.3 gun mu dedi sana
bişey yoksa anlattıkların neden oluyor o zaman ya. istanbuldasan zeynep kamile bi götür derim kalp ekosu çeksinler. eko derken usg ile bakıyorlar taner hoca var orda çok iyiCanım götürdüm ama bişey yok dedi içime sinmedi
canım az bi emzir sonra altını aç bence. göğüs değiştiriyorsan arada açarsın altını. benim yöntem de şöyle uykudan uyanacakken ama tam uyanmadan açıyorum altını. o arada uyandı bakındı derken daha ağlamaya başlamadan işimi halletmiş oluyorumKızlar iyi nöbetlerrrbir sorum olacak. Ben bebeğimin karnı açken asla alt değiştiremiyorum ağlamaktan öksürmeye nerdeyse kusmaya geliyo okadar yırtıyo kendini önce emziriyorum memede uyuyo sonra altını temizleyince uyanıyo başa sarıyoruz. Buna nasıl çözüm bulabilirim? Hemşireler bana tokken altını değişirsen reflü olur demişti. Hem ondan korkuyorum hemde uyku filan kaçıyo uyutana kdr cnm çıkıyo
maşallah kuzuya kocaman olmuş yaaaEki Görüntüle 1872603 geldik burdayız teyzeler ve kardesler
aynen canım ben de bunu anlatmaya çalışıyordum...Kızlar gunaydin bu carlson baby kids meselesini dr uma sordum 4 10 yaş olayını fln dediki önemli olan günde 400 u d vit alması o yüzden 1 damla kullanabilirsin sıkıntı olmaz. Eczanelerde var artık kids olani ben iade etmiştim alıp ona devam edeceğim şimdi sizide bilgilendirmek istedim bi de bi resim buldum Eki Görüntüle 1872621
amin canım duygulandım valla ya zaten ağlamaya hazır bekliyorum. allah rahmet eylesin nur içinde yatsın baban. kötü düşünme nolur. dediğin gibi aşşah dermansız dert vermesin inşallahOoo maşallah hayırlısıyla kucağına alır inşallah :) 4 sene önce babamı pankreas kanserinden kaybettik. O hastalığın adini bile duymaya korkuyorum artik. Rabbim çaresiz dert vermesin, evlatlarımızı da annesiz babasız bırakmasın...
Büyüyor teyzesi. Deniz suan zorluyor ama sonra rahat edeceksin bak gör. Baştan çekmek daha iyi benim uslu sonra kaynayacak abisi gibi can sağlığı olsun büyükler giderler böyle kalmazlar:)maşallah kuzuya kocaman olmuş yaaa
iyisiniz dimi? deniz kök söktürüyo bize. uyumuyo bi türlü. hiç yazamadım sana ama aklımdaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?