- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.421
Rica ederim canım bize etkisi oluyor sana da olur inşallahVereyim canim sagol 1 hafta onu yemedi olabilir aslinda
Yarım çay bardağı canım yemiyor pekMerhaba sen ne kadar ne veriyorsunda vızıldanıyor kızın acaba
Hmm doktor mu verdi peki ölçüyü cnm yarim çay bardağı diyeYarım çay bardağı canım yemiyor pek
Sagol canım, 3 günden fazla kalsa bozuluyor mu
Yok kendim yavaş yavaş arttiriyorumHmm doktor mu verdi peki ölçüyü cnm yarim çay bardağı diye
Canım ben yoğurtla yapıyorum peyniri eski usul :) aynı mantık limon yada sirke yerine yoğurt katıyorumCanım teşekkür ederim daha kahvaltıya baslamadik lor peyniri yapayım da hemen başlayayim
Bende yoğurtla yapıyorum.ozellikle ekşimiş yoğurt falan olursa o şekilde değerlendirilebilirCanım ben yoğurtla yapıyorum peyniri eski usul :) aynı mantık limon yada sirke yerine yoğurt katıyorum
Çok ekşimsi oluyor ben yaptım da.Canım ben yoğurtla yapıyorum peyniri eski usul :) aynı mantık limon yada sirke yerine yoğurt katıyorum
Canım biz şimdi 6.5 aylık olduk 9600 dün dr daydık tarttık 2 haftada 100 gr almışKızlar hasta bebişlere gecmiş olsun allah saglık sifa versin iştahsız olabilirler hastayken tabi ki ana yüreği bizde bugün asımızı olduk 2 ayda bi kilo bile almamıs 9500 kilo olmus bi sorun yok dedi doktoridilduam tahanın kilosuyla aynıydı sanırım kilo alımı durdumu sizdede H haticekk de sanırım bebiş aynı kiloydu
Maşallah cok iyi darısı başıma inşallahUyuyana kadar açık sonra kapatıyorum müziği. Dandini dandini dastana açıyorum. 10 dk da uyuyor artık ama daha benim yanından uzaklaşmama izin vermiyor bende oturuyorum yanında dinleye dinleye uyuyor
Canım hırıltı veya öksürük olursa ihmal etme, dikkat et. Allah acill şifalar versin, şimdi nasılsınız?Telefonla konuştuk, çok salgın var evde takip et, başedebildiğin yere kadar evde takip et getirme dedi. Sabah da ateşi düştü, benim de raporum bitti, yıllık izin için hastaneye gittim o yüzden doktora götürmedim, zaten doktor getirme dedi :)))) izin de alamadım üstelikmoralim bozuk biraz. izinler iptal edilmiş bir süreliğine kaldım yine rapora raporu da sevmiyorum. Minnet ediyorlar, sinir oluyorum.
Anladım canım sağol yazdığın içinBende netten okudum 3-4 gün icinde taze yapın yaziyordu cnm
Lor peynirini mı biraz ayrıntılı yazar mısın canım o da aklımda bulunsunCanım ben yoğurtla yapıyorum peyniri eski usul :) aynı mantık limon yada sirke yerine yoğurt katıyorum
Sağol canım sorduğun için. Geceden sonra ateşi yükselmedi hiç, geniz akıntısı var biraz.Hırıltı yok çok şükür ama çok az öksürüğü var. Artarsa götüreceğim hemen. Simdilik genel durumu iyi teyzesi sağol :)Canım hırıltı veya öksürük olursa ihmal etme, dikkat et. Allah acill şifalar versin, şimdi nasılsınız?
Günaydın canımGünaydın arkadaşlarım
Nasılsınız ne var ne Yok
Biz annemlere geldik; odun sobası başındayız...
yarın aşımız var ; inşaallah ateşimiz olmaz..
Şu sıra kendimi yorgun hissediyor ; hiç bi şeye enerji bulamıyorum..
yarın Bn de kan tahlili yaptırmak istiyorum b12 vs düşük olabilir...
Oğlum ile ilgilenmek bile zor geliyor bazen..
Anne olmak yorgunluk imiş meğer.:
Tüm her şeye rağmen kokusunu içine çektiğinde ; huzur bulmak ve her şeyi unutmak imiş..anne olunca anladım..
Çalışan ve sütünü sağan anneler sütünüzde bir azalma oldumu?
Benim hafta başından beri sütüm azaldı. zaten göğüslerimdeki o sertlikde geçti
Siz ne almedesiniz?
Canim iyi olmaniza cok cok sevindim buyuyor annesinin minik kahramani guclu kizimiz masallah onaaa  bizde iyiyiz sukurler olsun benim pasamda 5 buçuk aylik oldu teyzesi gercekten de zamanin nasil gecitigini anlamak mumkun olmuyor kuzularla
Melda canım benim seni de rana bebeği de çok özledim ve merak ettim.iyi olmanıza sevindim.bizde iyiyiz şükür aryam büyüyor teyzesi.ben göreve başladım 1 hafta gittim tatile girdik:)ARYA'mın şansına evime çok yakın bi okula çıktı tayinim şükür.bizde durumlar böyle:)iletişimi kesmeyelim meldacım
Canim benim ranamizin iyi olmasina cok sevindim ek gidalari afiyetle yer inşallah. Ben de bayadir yazamiyorum. Bizde alerji cikti o sebeple ek gidaya biraz yavas giris yaptik daha tsttirma asamasindayiz. Patates havuc zeytinyagi ve balkabagi yedi deniz. Ama pekmezde sıkıntı oldu hem aşırı kabiz oldu 4. Gun fitille yapti kakayi hem de poposu yanik gibi pisik oldu. Ek gidaya bir gun ara vericem sonra tekrsr devam.korktum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?