2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım biz şimdi 6.5 aylık olduk 9600 dün dr daydık tarttık 2 haftada 100 gr almış

Canım hırıltı veya öksürük olursa ihmal etme, dikkat et. Allah acill şifalar versin, şimdi nasılsınız?

Canım hırıltı veya öksürük olursa ihmal etme, dikkat et. Allah acill şifalar versin, şimdi nasılsınız?
Sağol canım sorduğun için. Geceden sonra ateşi yükselmedi hiç, geniz akıntısı var biraz.Hırıltı yok çok şükür ama çok az öksürüğü var. Artarsa götüreceğim hemen. Simdilik genel durumu iyi teyzesi sağol :)

Günaydın arkadaşlarım

Nasılsınız ne var ne Yok

Biz annemlere geldik; odun sobası başındayız...
yarın aşımız var ; inşaallah ateşimiz olmaz..

Şu sıra kendimi yorgun hissediyor ; hiç bi şeye enerji bulamıyorum..
yarın Bn de kan tahlili yaptırmak istiyorum b12 vs düşük olabilir...
Oğlum ile ilgilenmek bile zor geliyor bazen..

Anne olmak yorgunluk imiş meğer.:
Tüm her şeye rağmen kokusunu içine çektiğinde ; huzur bulmak ve her şeyi unutmak imiş..anne olunca anladım..

H haticekk in msjını görünce çok heveslendim hadi ben de deneyeyim dedim :) uyku saatimizde, uyuturken müziği açıp uzandık. Biraz döndü, güldü, konuştu :) bende tık yok. Huysuzlanmaya başlayınca sırtını okşamaya başladım uyuyoruz, yatıyoruz diye. Biraz sonra bastı çığlığı yarım saat uğraşabildim en fazla. Çok ağladı ağladığında ben dayanamıyorum ve bırakıyorum. Sonra tekrar hooop kucağa :) yorulunca da ayağa geçtik :) uyku saati de geçtiği için tekrar uyuması çok zaman aldı

Günaydın canım
İnan o duygu bende de var ve artık Asaf ı yere bırakmıyorum ağlıyor. Hep kucağımda olmak istiyor. O kadar Yoruldum ki. Ne şanslısın ki annen yakın, gidip bir nefeslenebiliyorsun. Umarım geçici bir durumdur. Kış yorgunluğu diyelim :)

Çalışan ve sütünü sağan anneler sütünüzde bir azalma oldumu?
Benim hafta başından beri sütüm azaldı. zaten göğüslerimdeki o sertlikde geçti
Siz ne almedesiniz?

Çalışan ve sütünü sağan anneler sütünüzde bir azalma oldumu?
Benim hafta başından beri sütüm azaldı. zaten göğüslerimdeki o sertlikde geçti
Siz ne almedesiniz?

ben 5 ekimden beri çalışıyorum benim o zamandan beri azaldı ama oğlumda kilo kaybı olmadığı için mamaya başlatmadı doktor. Zaten artik ek gıdaya geçtik. Çok dert etmiyorum :)

MaşaAllah tebarekAllah :) Rabbim sağlıkla büyüdüklerini göstersin inş.

Hayırlı olsun canım. Çok iyi olmuş yakın olman. Ah ben de yakın olaydım keşke. İstanbul da mesafeler katlanıyor maalesef trafikten İznimi uzatmak için talepte bulundum bakalım inş onaylarlar. Yoksa son 1.5 haftam.

İnş. canım. Geçmiş olsun, zamanla alışır sıkma canını. Tomografi sonucu da iyi çıkar inş. Beni de haberdar edersen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…