2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Lor peynirini mı biraz ayrıntılı yazar mısın canım o da aklımda bulunsun
Canım sütü kaynatıyoruz cok az yapıyorum ben çünkü 3 gün felan duruyo taze yapıyorum azıcık kaynayan süte 1 tatlı kaşığı yoğurt katıyoruz karıştırıyoruz anında kesiliyo zaten eger değişme olmazsa biraz daha yoğurt katıyorum suyu ayrılana kadar bi kaç dakika kaynıyo sonra dinlendiriyorum gece tülbentle süzüyorum sabaha hazır afiyet olsun :))

Az alıyolar demek ki arkadaşımın bebeği 10 kilo olmus bizim ki kilo az alınca sen herseyi vermiyosun ondan diyo kendi poaca bile veriyo da :))
Ya annemin komşusu benden 20 Gün önce doğum yaptı. Geçen gün 1 koca dilim mozaik pasta yedirmiş çocuğa. Annem uyarmış n'apıyorsun diye. Ben herşey yediriyorum falan demiş. Çocuk 5.5 aylık şuan. 330 ml biberon maması yiyor artı annesini emiyor. Bir de annesi mamasının da içine 5 tane seker atıyor!!! Maşallah diyelim ama bu kadarı da pes yani :))) sanırım çocuk 11-12 kilo

Allahım inanamıyorum herkes evladının iyiliğini düşünür tabi ki ama inan anlam veremedim mamasına seker atınca iyilik mi yapıyo mozaik pastayı gectim artık :))) cok sasırdım valla

Cici bebe tarifini deneyen arkadaşlar sizin bisküvileriniz de tuzlu gibi mi oldu benimki resmen zeytinyağlı ekmek olmuş cici bebeyle uzaktan yakından alakası yok...

Cici bebe tarifini deneyen arkadaşlar sizin bisküvileriniz de tuzlu gibi mi oldu benimki resmen zeytinyağlı ekmek olmuş cici bebeyle uzaktan yakından alakası yok...
Ay sesli güldüm ya . Allah iyiligini versin . Bende hafta sonu denicem ama 3 tarif vardı sen hangisini yaptın onu yapmiyim bari

Kıyma, et suyu ne zaman vrricez 7.aydami ay benim bebisim 7,5 kilo bu 10 kiloları duyunca azmi yediriyorum diyorum ama yemek istemiyor

Sağol canım peki ne kadar süt mesela göz kararı anlamıyorum da :)

Ay sesli güldüm ya . Allah iyiligini versin . Bende hafta sonu denicem ama 3 tarif vardı sen hangisini yaptın onu yapmiyim bari
Hepsi aynı hemen hemen canım
Bana zeytinyağı çok olur gibi geldiği için yarım bardak zeytinyağ bir kaşık tereyağ koymuştum zeytinyağı yine de çok ağır oldu bir daha yaparsam sadece tereyağ koyarım. Bir de elmam çok tatlı değildi sanırım.
Canım benimki de çok sert oldu ya.tadida hoş olmadı bilmiyorum çok yediresim yok
Valla sert filan ama benim oğlum kemire kemire afiyetle yedi :)benim beklenetimi karşılamadı sadece.. çorbasına koyarak yedirebilirsin bence.

Canim ben tatlandırsin diye pekmez armut veya muz katıp yaptım formül mamayla veriyorum oğlum yiyor

Canim ben tatlandırsin diye pekmez armut veya muz katıp yaptım formül mamayla veriyorum oğlum yiyor

Ben elmayla yaptım yeterli gelmedi sanırım. Pekmez de koymuştum aslında ama tam buğday unuyla yaptığım için mi böyle oldu anlamadım..

Ben elmayla yaptım yeterli gelmedi sanırım. Pekmez de koymuştum aslında ama tam buğday unuyla yaptığım için mi böyle oldu anlamadım..
Yaptığını sonradan tatlandir pekmezle canım veya mama veriyorsan onla yap diğerine artık pekmezi biraz daha çok koyarsın bir de zeytinyağı az koy o da acı tat veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…