- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.461
30unda tam 7 aylik olacagiz.bben corbalarinda kiyma ya da et suyu kullaniyorum.zaten rondolayinca corbayi kiyma kayboluyorKıyma, et suyu ne zaman vrricez 7.aydami ay benim bebisim 7,5 kilo bu 10 kiloları duyunca azmi yediriyorum diyorum ama yemek istemiyor
Oh hemen kardeş he Allah kolaylık versin yaaKizlarrrr bugün arkadasimla konustum benden 15 gun önce dogurmustu hamileymisssss. Ben şok ben şaşkın
Bugün 3 kere çekilmiş kiyma aldım buzluga attım çorba yprm diye buzlukta dokunur mu acaba onada emin olamadmCanım doktor kıyma et suyu verebilirsin dedi bize ama bizim ki kıymayı yutamadı öğürüyo
Tamam canım :):) canım valla göz kararı yapıyorum 1 bucuk su bardağı bi dene eger gözüne az gelirse biraz daha kat
Günaydın canım
İnan o duygu bende de var ve artık Asaf ı yere bırakmıyorum ağlıyor. Hep kucağımda olmak istiyor. O kadar Yoruldum ki. Ne şanslısın ki annen yakın, gidip bir nefeslenebiliyorsun. Umarım geçici bir durumdur. Kış yorgunluğu diyelim :)
Geldim buralardaym artik hersey yolunda
Inan bugun gvn e yazcaktim tommbikle deniz iyimi diye.Canim benim tomografi çekildi rapor bekliyoruz. Allah razı olsun sorduğun için. Sen nasilsin gorusemedik bayadir. Benim isler yogunlasto bakici basladi cocugu bakiciya verio evden calisiyorum zorluyor malesef ama alisicaz napalim
Bebekleri emekleyenler var mı?
Varsa ne zamandır emekliyorlar?
Aklımda deli sorular...
Erken emekleyen erken yürür gibi ifadeler beni korkutuyor da.
Bende buzluğa attım canım dokunur mu kmBugün 3 kere çekilmiş kiyma aldım buzluga attım çorba yprm diye buzlukta dokunur mu acaba onada emin olamadm
Hayır kızlar niye dokunsun. Yeter ki çözünüp tekrar donmasın. Yoksa dondurarak saklama en güvenli yöntemBende buzluğa attım canım dokunur mu km
Erken yürümesinden korkuyorum.Emira SY in Mehmet Salih i emekliyor :) sen neden korkuyorsun erken yürümesinden mi, yürümemesinden mi :))
Poaca yedırıp 10 kg olacağına sağlıklı beslensın 9600 olsun :)Az alıyolar demek ki arkadaşımın bebeği 10 kilo olmus bizim ki kilo az alınca sen herseyi vermiyosun ondan diyo kendi poaca bile veriyo da :))
Valla bi kac gündür sikintiliyiz canim gece inleyip duruyo meme agzinda olmazsa uyumuyo. besigine koyunca agliyo alip bizim yataga koyunca yüzünde güller aciyo kıkırdayıp duruyo.Geldim buralardaym artik hersey yolunda
Sen nasilsin oglus nasil
Oğlum geri geri emekliyor :) emekleyen hemen yürümüyor. Geciktirebikit de. Kendilerini hazır hissettiklerinde pat aymaktalar :))Bebekleri emekleyenler var mı?
Varsa ne zamandır emekliyorlar?
Aklımda deli sorular...
Erken emekleyen erken yürür gibi ifadeler beni korkutuyor da.
Oğlum geri geri emekliyor :) emekleyen hemen yürümüyor. Geciktirebikit de. Kendilerini hazır hissettiklerinde pat aymaktalar :))
Benim oğlum maalesef ki daha 2 haftalıkken bile geri geri gidiyordu, şaşkınlıkla izliyorduk.filmdelisi benim minnoş 6 ayına 5 gün kala ilk kez emekledi. 7. Ayda da bir yerlere tutunup ayağa kalkmaya başladı. Şuan tek elini tuttuğumuzda ayakta durabiliyor ben de yürümesinden korktuğum için yürüteç almaya karar verdim belki biraz yürümeyi geciktirir çünkü bizim oğlanın hiç ayarı yok. Paldır küldür gider heralde. Korkuyu da bilmiyor
Benim oğlum maalesef ki daha 2 haftalıkken bile geri geri gidiyordu, şaşkınlıkla izliyorduk.
Öyle tabi çok değil ama bütün gücüyle 1 metre falan ilerliyordu, yatağında asla koyduğumuz gibi bulamadık.
4.aya kadar öyle devam etti, sonra tam dönmeye başlayınca fırıldak gibi döne döne gider oldu.
5buçuk aydan beri de normal emekliyor, şuan 6buçuk aylık ve bayağı hızlandırdı.
Zaten totoyu kaldırmak için ayak tabanna basıyor oradan sonra kafayı kaldırıp dizleri üzerine düşüyor.
Yani bir basma eğilimi var.
Korkmuyor değilim, çok küçük olduğunu düşünüyorum çünkü.
Çevremde de kimsede yok daha, ondan danışmak istedim.
Yürüteçe 2 doktorumuz kesinlikle karşı çıktı o sebeple kullanamam ama başka aklınıza gelen bu durumu yavaşlatacak şeyler var mı?
Canım bizimki de dediğin gibiydi bir hafta sürdü geçti sonra inş yani ara vermemiştir gecmisturValla bi kac gündür sikintiliyiz canim gece inleyip duruyo meme agzinda olmazsa uyumuyo. besigine koyunca agliyo alip bizim yataga koyunca yüzünde güller aciyo kıkırdayıp duruyo.
Cok yorgun ve uykusuzum ins bi an önce gecer.
Sen nasilsin edizde ek gida kabizlik yapmadi dimi naptin neler yedirdin nasil gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?