2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hayırlısı olsun ya gözümde canlandırdım da çok tatlı ve komik :) benim oğlum da 2 aylıkken dönmeye başladı ama hala sadece dönüyor :) acaba dönerek mi emekliyor diye düşünüyorum :)))) bence yavaşlatma gibi bir şey olamaz. Tamamen Allah vergisi, o kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yürür. Ama erken yürüyecek gibi :) belki öyle daha iyi olur senin için.
Olumsuz düşünme, bardağın dolu tarafından bak :)) ben bir an önce emeklesin istiyorum. Çok Yoruldum. Evde takılsn kendi kendine biraz diye düşünüyorum :)))
Yürüyünce de burda hava çoktan ısınmış olur. Dışarı atarız kendimizi :))))
Sonuç olarak panik yapma bence. Sen güvenlik tedbirlerini al gerisi hallolur

Ben de sormadım ama kontrollerde hem kendi doktorumuz hem nöroloji doktoru özellikle erkek çocuklarda kullanılmayacağını, sperm sayısı azlığına sebep olduğunu anlattı.
Ay keşke o dediklerinizin birinde dursa, her alet bizim için 3dk.
Annenin kucağı, omzu varken, ana kucağı, sandalye, oyun halısı, salıncak vb ne kadar ürün varsa durmuyor.
Doktoruma sormuştum ben, bu çocuk niye böyle hocam diye, son birkaç senedir böyle bir nesil geliyor demişti.
Dişi, yürümesi, doğar doğmaz kafasını dik tutması, hayata atılması erken olan, algıları açık bir nesil var, 10 bebekten 1 i böyle demişti.
Ben hiç yenidoğan bölümü yaşayamadım zaten ama 2 aylıkken oltuktan emekleyerek düşmeyi başardı oğlum.
Dediğiniz gibi askerlik celbi yakındır bizimkilere.

Emeklemeden önce hep öyle diyordum, bir kucağımdan insin de omzum belim kopuyor diye.
Şimdi evdeki her şey tehlike.
Tabi acemi anne olarak akıl edemiyorum onun nerelere ulaşabileceğini ama özellikle camlara sinek gibi yapışıp kalıyor.
Evdeki tüm camlarımız da yere kadar olduğu için bir önlem alamıyorum.
Algılayamıyor onun cam olduğunu, kafa göz ne varsa giriyor oralara.
Geçen çöpü döküp onlarla oynarken buldum, deliriyordum.
Sandalyeler, sehpalar vs hepsini üzerine çıkamadığı için devirme eğiliminde.
Doktorlar sürünme, emekleme ya da dönerek giden her bebeği, eğer yer değiştirebiliyorsa emekliyor kategorisine koyuyor yani sizin bebiş de emekliyor sayılır.
Allah bizlere sabır versin bolca.

iste bunlar hep folik asit bebeği Allah yardimcimiz olsun canım ya valla zor bir durum... Aslında ben bir bakıma memnunum bu durumdan. 2 aylıkken kalca ultrasonunda doktor Oğlumda bir sıkıntı olabileceğinden bahsetmişti. Sağolsun oğlum da sıkıntı olmadığını kanıtlamak için boyle erken erken her hareketi yapıyor sanırım Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de gerisi mühim değil...a

Kızlar kızım gunduz uykusundan en son 5 te uyanıyor sonra 9a doğru uykusu geliyor uyuyor gece uykusuna geçti sanıyorum sürekli ağlayarak uyanıyor dün gece dayanamadım goturdum oynattim biraz daha sonrada 11 12 gbi uyuyor sizce bunu nasıl cozerim fikri olan varmı bu arada gunduz en fazla 4 saat uyuyor

Buyuklerin yatagi daha guzel geliyo sanirim edizde oyle bu aralar :)
Balkabagi,havuc,yogurt,elma,muz,armut verdim.kabiz degil ama o yolda ilerliyo gibiyiz. Su demir ilaci yan etkisini daha da hissettirir oldu ek gidayla

5te uyaniyosa 8de uyumasi lazim canim.sen hic onun uykusunun gelmesini bekleme. 7de gotur odana uyku moduna gecin.biraZ sabretmen gerekecek.ilk basta direnip ayni duzen uyuyacak ama 3-4gune 8gibi uyur diye dusunuyrm.8de uyudugunda yine gece uykusuna gecmis olmayacak fakat su 11-12yi geri almis olcaksin o yuzden zorlama hemen uyusun diye.oda yine karanlik olsun.o da bi kac gune 10a cekilir. O erkene geldikten sonra gece uykusunun 8-9arasinda olmasinda kati olabilirsin.
Ben edizde kademe kademe ilerledim hep.
Gerci benimki once uyumayi ogrendi uykusu hic gelmiyodu adamin
3ayimi tamamen bu egitime harcadim

Camlara sinek gidi yapışıyor a çok güldüm yaaa bi de çöpü döküp oynaması da gerçekten akla gelecek birşey değil pek beter böcek :)))) bizim de bir büyük cam, 3 te balkon kapısı sayarsak toplam 4 cama yapışacak yani yandım :)))) Allah kolaylık versin arkadaşım, çocuk büyütmek zor bir meziyet gerçekten :)

Bebekleri emekleyenler var mı?
Varsa ne zamandır emekliyorlar?
Aklımda deli sorular...
Erken emekleyen erken yürür gibi ifadeler beni korkutuyor da.

Bizim ki acayip tembel yüzüne vurmuyorum da hakikaten tembel. Emekleme geri gidiyor o da kendince popoyu kaldirsa bile geri gitcek sanirim

Belki de emeklemeden yürüyecek babasi emekleme mis. Illa emekleyecek diye bir şey yok kuzum birak kendi haline çocuğu

Ya bende çok cekiyorum ağlama krizine giriyordu ilk zamanlar gazi gelir gibi uykusu sancı yapıyordu o yüzden sallamaya alistirdik hadi onu geçtim hiç düzen yok ne zaman kalkıp yatcagi belli olmuyor.tam düzeldi diyorum uykularimiz tekrar başa sarıyor nerde hata yapıyorum bulamıyorum.deneyecegim dediğini sizin uykulariniz hangi saatlerde canım.

İşte benimki fazlasıyla emekliyor, ondan sordum.
Ben de emeklememişim, umudum vardı bana çeker diye, o da olmadı.
Bizim ilk zamanlar hep geriye gitti, derken yanlışlıkla öne gitmeye başladı.
Tembel bebek iyidir, yaramazlık yapmaya üşenir, çok severim.
Gerçi benimki doğduğundan beri yaramaz olduğu için, başıma geleceklere hazır olmam lazımdı ama işte bir umut...

Gerçekten çok zor ve çevremde bir sürü bebek olmasına rağmen benimki gibi bir tane yok.
Hani örneğini, benzerini görsem hem içim rahatlayacak hem de akıl danışacağım ama şahsına münhasır bir yaramazlıkta oğlum.
O sebeple biraz asabım da bozuluyor, sürekli didişiyoruz.
İnsan bebeğini kucağına oturtup 10 saniye hareketsiz kalamaz mı, yok kalamıyorum arkadaşım.
Ama hamileliğimde diyordum tazmanya canavarı geliyor diye, hakikaten öyle oldu.
Siz de hazırlıklı olun bu durumlara çünkü ben emeklidiğini farketmedim 2 aylıktı koltuktan düştü.
Birgünde huyu suyu yapabildikleri değişiyor, annelik demek tek göz uyumak ve 24 saat tetikte olmakmış, anladım...

Haha :) canım yandin o zaman emeklemesi iyi işte ama hep pesinde yorulcan :)

İnşallah uslu olsa keşke elleri ayaklari durmuyor ve kucak istemesi bitmiyor paşanın ama is emeklemeye gelince yoooook :))

Hiç sorma Bn de emeklesin takılsın istiyorum ama benim oğluş yuvarlanmıyor bileee
Sadece sapa sola dönüyor
Ama dikkati çok sağlam gölge hastası ve ilgi istiyor süreeekliii
Oyun yapıo bizee
Babasının kucağında bana bakarken kızıyor gibi yapıyorum babasına dönüp sarılıyor gülüyor beni benden alıyor
İnsan yorulsa da bal bunlaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…