2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hazır muhallebi, meyve puresi,tahilli kahvaltı bunlardan veren varmı?
Ben veriyorum.
Zaten emmeyen bir bebek, artık mamayı da reddediyor.
İlk zamanlar evde hazırladığım şeyleri hatta brokoli bile yedi, şimdi hiçbirini yemiyor.
Mama hazırlayıp tahıllı ek gıda katıp, içine meyve püresi ya da bisküvi koyuyorum.
Meyvenin tatlılığıyla anlamıyor, yiyiyor.
Hipp marka kullanıyorum, bu markanın tüm ürünlerini aldım.

Günaydın Anneler ve bebişleri
Eskiden hamileler der ve bu emıjiyi kullanırdık

Biz bugün 6.aylık olduk
Henüz emeklemesek de dikkatimiz yerinde; oyunLr oynayıp; espirilerle gülerek ve şımararak karşılık veriyoruz.. desteksiz de oturabiliyoruz
İlk kartlarımla vakit geçirip bi ön yüze bi arka yüze bakıp şaşırıyoruz
7900gr 72cm yiz
Aşılarımızı olduk çok şükür iyiyiz
Ek gıda serüvenine iki haftadır başladık ama sadece tadımlarla .. bi kaç kez de sebze püresi çorbası.. şimdi tam olarak başlayabiliriz.. anne sütüne olduğu sürece devaaam inşaallah

Gezmeyi çok seven oğlum bugün çok şanslıııı
Gökyüzü masmavi güneş Ufuk'tan doğdu kıpkırmızı
Deniz de pek bi açık
Sahil havası almak hepimize iyi gelecek

Günaydın canım, maşallah Ertuğrul' a annesi :) her çocuk farklı bak benimki aylardır fıldır fıldır dönerken, şuan hala desteksiz oturamıyor :)))
Biz çok kötü bir gece geçirdik yine yavrumun bir derdi var muhtemelen ama bilmiyorum nedir. 12 den sonra sabah 7 ye kadar hep kucağımda uyumak istedi. Ayağıma koydum ağladı, uyutup yatağına koydum ağladı şuan uykusuzluktan bayılmak üzereyim bugün biz de gezmeye çıkacağız inşallah :) umarım iyi gelir.

Bi kac gündür uygar da öyle uyuken bile agliyo sizliyo gozlerim agriyo artik birazcik dinlenmek uyumak istiyorum gorumcemin sözü olacak bir de bi sürü misafir bana da gelecek valla bayilacammmm aslinda iyi olurdu ya simdi düşündüm de bayilsam biraz uyurdum

:)) allah iyiliğini versin kıız sabah sabah güldürdün

İnşallah iznin onaylanır canım.ranacığına kendin bakar büyütürsün hayırlısıyla.

Bayılmak harika fikir :)))

Merhaba kızlar dun 6 aylık olduk ise başladığından beri giremedum. Doktor kontrolüne 1 hafta var. Şimdiden bisey başlayım mi. Siz ne yaptiniz? Blw hakkında fln ne düşünüyorsunuz?

Merhaba kızlar dun 6 aylık olduk ise başladığından beri giremedum. Doktor kontrolüne 1 hafta var. Şimdiden bisey başlayım mi. Siz ne yaptiniz? Blw hakkında fln ne düşünüyorsunuz?
Canım buradakilerin cogu basladı ek gıdaya bizde ayın 14. De 6. Ayımızı doldurduk doktor kıyma verebilirsin artık dedi sende ufak ufak yoğurt ve sebzelerle basla istersen alerjik bi durumu varmıydı

Canim blw ile ilgili bağırsak dugumlenmelerine neden olabiliyor diye yazilar okudum nette ama malum netteki her bilgi dogru değil istersen bi sor dr. Ben de blw yapmak istedim ama ben telasli bi hatunum uygar öö dese panik olurum o yüzden klasik püre catalla ezme seklinde devam ediyoruz
Dr görüşlerini bizimle de paylasirsan sevinirim

Canım buradakilerin cogu basladı ek gıdaya bizde ayın 14. De 6. Ayımızı doldurduk doktor kıyma verebilirsin artık dedi sende ufak ufak yoğurt ve sebzelerle basla istersen alerjik bi durumu varmıydı
hayır canım şimdiye kadar herhangi bir alerji durumu cikmadi çok şükür

tabiki canım gittiğimde öğrenir paylasirim. Sen ne vermeye başladın peki bu hafta ufak ufak başlasam mi acaba ya biseylere

O zaman bence basla yavas yavas zaten baya bi zaman alıyo eger 3 gün kuralını uygulayacaksan canım
su da veriyoruz artık demi bu durumda ne verirsem vereyim? Yada mesala anne sütüne elma püresi yada balkabagi püresi karıştırıp versem dr a gidene kadar su vermem gerekir mi acabaa yine

su da veriyoruz artık demi bu durumda ne verirsem vereyim? Yada mesala anne sütüne elma püresi yada balkabagi püresi karıştırıp versem dr a gidene kadar su vermem gerekir mi acabaa yine
Suyu verdiğin ek gıdaya göre verirsin canım suyun bi zararı olmaz su candır :) ama benim oglan içmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…