2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

iyi haftasonlari kizlar

bugun kontrolumuz vardi.daha onceki doktorumuz haftasonu poliklinik yapmadigindan baska bir doktora gidiyoruz artik.memnun kaldik yeni doktordan da.
biz 2 aydir ek gida ve anne sutu beraber aldigimizdan hersey yolunda cok sukur.9 kilo 71 cm kizim.
corba cesitlerini arttirabilirsin dedi mercimek yayla sehriye gibi(domatessiz).cok cok az miktarda salca ve tuz kullanabilirmisiz.olta baliklari ve koy tavugu verebilirsin ufak ufak basla dedi.kiyma zaten tum corbalarda kullanmaya basladim.bebe buskuvilerini hic onermedi.ben keci sutlu kullandigimi soyledim nadiren gunde 2 tane falan o da.surekli kullanmiyorsan sorun yok dedi.pekmezi herseye koyma dedi.zaten sadece sabah ogununde kullaniyoruz.tuzsuz zeytin verebilirmisim artik ezerek.mevsim meyvelerini ver dedi.bal ve yumurta beyazi yasak.sekerli gidalar su an icin vermiyoruz.
kan tahlili istedi.cok agladi kizim ama allahtan degerlerimiz iyi

Maşallah canım hep iyi olsun 7 ayımı doldurdu

Bende sasirdım canım corbada sevmiyo kıvamı koyu olmayınca içmiyo
Bazıları su içmez ya senin yavruşun bunun doğuştan geldiğini ıspatladı bize canım meyve suyu falan vereceksin artık neyapalım, aklımdasın bişey bulur duyarsam söylerim. Seninde dediğin gibi su hayattır, candır

meleq47 Scss2016 kızlar suyu nasıl veriyorsunuz? Alıştırma bardağı ile denediniz mi? Asaf kaşıkla hiç içmedi, tükürdü hep. Ama alıştırma bardağı ile içiyor. Tamam birazını tükürüyor yine ama sonuçta boğazından da epey geçiyor :) Ben eline veriyorum hem ucunu ısırıyor oynuyor arada da içiyor. Damlatmaz, yumuşak uçlulardan kullanıyorum. Tabi sıktığı için biraz akıyor ama öyle üstü başı sırılsıklam olmuyor. Deneyebilirsiniz.

atrusha ek gıdaya başlayabilirsin, blw pek tavsiye etmiyorum 8. Aydan sonra daha uygun blw için. Anne sütü ile istediğin karışımı yapabilirsin. Yoğurt yapabilirsin. Sana kalmış. 3 gün kuralı ile başla. Zaten 1 ay neredeyse tattırmalarla geçiyor.

Canım benim inşallah bu geceniz iyi geçer inşallah gün dizinizde güzel geçmiştir eğlenmişsinizdir bu gece uyumama uyuyup uyanma olayı bizde de var maalesef ama inşallah geçecek öyle dua edelim birazda sabrederim ne yapalım ama onlaranın bir gülüşüne her şey değer iYi un yavrucak ben değil mi teyzemiz

atrusha ek gıdaya başlayabilirsin, blw pek tavsiye etmiyorum 8. Aydan sonra daha uygun blw için. Anne sütü ile istediğin karışımı yapabilirsin. Yoğurt yapabilirsin. Sana kalmış. 3 gün kuralı ile başla. Zaten 1 ay neredeyse tattırmalarla geçiyor.

Ay teyzesi inşallah bu gecemiz iyi geçer. Bütün minnoşlar rahat rahat uyusun artık :) bizim günümüz iyiydi, dışarı çıktık ama soğuktu, siz de çıktınız mı?
Geçen gün uyumadı çok kızdım, babası gelip aldı, ben bırakıp mutfağı toplamaya gittim. Sonra döndüğümde bana bakıp çığlık atıp bir güldü. Allahım dedim dünyalara bedel Yok böyle birşey ya. Evlat çok ama çok farklı. Kendinden sakınıyor insan. Allah eksikliklerini göstermesin, evlatlarımızla sınamasın bizleri.

Canım ben şimdilik çaydanlıktan ılımış suyu kaşıkla veriyorum, çok güzel verdiğim kadarınıda içiyor bir sorun yaşamadım o yüzden başka yol denemedim hiç. Bende 2 çocuğumda suyu çok seviyoruz çok şükür ama Scss2016 nin kuzusu içmedi bir türlü onun için tavsiyelere açığız, denesin bakalım birde senin dediğin gibi

tabiki canım gittiğimde öğrenir paylasirim. Sen ne vermeye başladın peki bu hafta ufak ufak başlasam mi acaba ya biseylere
Ben saat 11 12 gibi elma armut kayisi püresi veriyorum demir ilaci ile birlikte. Akşam yemeginde de havuc balkabağı yogurt verdim. 3 kez patates vermistim ama uygar kabiz olunca patates vermiyorum pirinc de veremedim kabizlik malum. Simdilik balkabagi takiliyoruz pazartesi yesil fasulye vercem sonra da sehriye corbasi ve tarhana vercem ins

Canım alıştırma bardağı denedim kasık biberon fincan cay bardağı hepsini denedim biberonla içmeyi hiç bilmiyo zaten baska seyleri içiyo ama su ağzına girince tükürüp cıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…