- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.521
nabiosun peki? Anne sütü mu veriyosun ardindanSuyu verdiğin ek gıdaya göre verirsin canım suyun bi zararı olmaz su candır :) ama benim oglan içmiyo
sutunu karistirma derim ben.verdiklerinin tatlarini ayri ayri alsin.evde mayaladigin yogurtla baslayabilirsinnabiosun peki? Anne sütü mu veriyosun ardindan
Maşallah canım hep iyi olsuniyi haftasonlari kizlar
bugun kontrolumuz vardi.daha onceki doktorumuz haftasonu poliklinik yapmadigindan baska bir doktora gidiyoruz artik.memnun kaldik yeni doktordan da.
biz 2 aydir ek gida ve anne sutu beraber aldigimizdan hersey yolunda cok sukur.9 kilo 71 cm kizim.
corba cesitlerini arttirabilirsin dedi mercimek yayla sehriye gibi(domatessiz).cok cok az miktarda salca ve tuz kullanabilirmisiz.olta baliklari ve koy tavugu verebilirsin ufak ufak basla dedi.kiyma zaten tum corbalarda kullanmaya basladim.bebe buskuvilerini hic onermedi.ben keci sutlu kullandigimi soyledim nadiren gunde 2 tane falan o da.surekli kullanmiyorsan sorun yok dedi.pekmezi herseye koyma dedi.zaten sadece sabah ogununde kullaniyoruz.tuzsuz zeytin verebilirmisim artik ezerek.mevsim meyvelerini ver dedi.bal ve yumurta beyazi yasak.sekerli gidalar su an icin vermiyoruz.
kan tahlili istedi.cok agladi kizim ama allahtan degerlerimiz iyi
Bende şaşırdım şimdi, ne yapılırki başkaAhh canım sorma içiremedim onuda tükürdü baska ne yapabilirim acaba
Hemen ardından vermiyorum canım istediği zaman emmeye devam sürekli suyu vermeye calısıyorum gün içinde bi iki yudum olsada içiyonabiosun peki? Anne sütü mu veriyosun ardindan
Bende sasirdım canım corbada sevmiyo kıvamı koyu olmayınca içmiyoBende şaşırdım şimdi, ne yapılırki başka
Bazıları su içmez ya senin yavruşun bunun doğuştan geldiğini ıspatladı bizeBende sasirdım canım corbada sevmiyo kıvamı koyu olmayınca içmiyo
Günaydın canım, maşallah Ertuğrul' a annesi :) her çocuk farklı bak benimki aylardır fıldır fıldır dönerken, şuan hala desteksiz oturamıyor :)))
Biz çok kötü bir gece geçirdik yineyavrumun bir derdi var muhtemelen ama bilmiyorum nedir. 12 den sonra sabah 7 ye kadar hep kucağımda uyumak istedi. Ayağıma koydum ağladı, uyutup yatağına koydum ağladı şuan uykusuzluktan bayılmak üzereyim bugün biz de gezmeye çıkacağız inşallah :) umarım iyi gelir.
Ay teyzesi inşallah bu gecemiz iyi geçer. Bütün minnoşlar rahat rahat uyusun artık :) bizim günümüz iyiydi, dışarı çıktık ama soğuktu, siz de çıktınız mı?Canım benim inşallah bu geceniz iyi geçer inşallah gün dizinizde güzel geçmiştir eğlenmişsinizdir bu gece uyumama uyuyup uyanma olayı bizde de var maalesef ama inşallah geçecek öyle dua edelim birazda sabrederim ne yapalım ama onlaranın bir gülüşüne her şey değer iYi un yavrucak ben değil mi teyzemiz
Canım ben şimdilik çaydanlıktan ılımış suyu kaşıkla veriyorum, çok güzel verdiğim kadarınıda içiyor bir sorun yaşamadım o yüzden başka yol denemedim hiç. Bende 2 çocuğumda suyu çok seviyoruz çok şükür amameleq47 Scss2016 kızlar suyu nasıl veriyorsunuz? Alıştırma bardağı ile denediniz mi? Asaf kaşıkla hiç içmedi, tükürdü hep. Ama alıştırma bardağı ile içiyor. Tamam birazını tükürüyor yine ama sonuçta boğazından da epey geçiyor :) Ben eline veriyorum hem ucunu ısırıyor oynuyor arada da içiyor. Damlatmaz, yumuşak uçlulardan kullanıyorum. Tabi sıktığı için biraz akıyor ama öyle üstü başı sırılsıklam olmuyor. Deneyebilirsiniz.
Ben saat 11 12 gibi elma armut kayisi püresi veriyorum demir ilaci ile birlikte. Akşam yemeginde de havuc balkabağı yogurt verdim. 3 kez patates vermistim ama uygar kabiz olunca patates vermiyorum pirinc de veremedim kabizlik malum. Simdilik balkabagi takiliyoruz pazartesi yesil fasulye vercem sonra da sehriye corbasi ve tarhana vercem instabiki canım gittiğimde öğrenir paylasirim. Sen ne vermeye başladın peki bu hafta ufak ufak başlasam mi acaba ya biseylere
Ben günde 1 cay bardagi veriyorum cnmsu da veriyoruz artık demi bu durumda ne verirsem vereyim? Yada mesala anne sütüne elma püresi yada balkabagi püresi karıştırıp versem dr a gidene kadar su vermem gerekir mi acabaa yine
Canım su mu veriyorsun okadar? Çok değilmi? Zaten midesi nekadar ki yavrucuğunBen günde 1 cay bardagi veriyorum cnm
Sagol canım benim düşündüğün içinBazıları su içmez ya senin yavruşun bunun doğuştan geldiğini ıspatladı bizecanım meyve suyu falan vereceksin artık neyapalım, aklımdasın bişey bulur duyarsam söylerim. Seninde dediğin gibi su hayattır, candır
Canım alıştırma bardağı denedim kasık biberon fincan cay bardağı hepsini denedim biberonla içmeyi hiç bilmiyo zaten baska seyleri içiyo ama su ağzına girince tükürüp cıkarıyomeleq47 Scss2016 kızlar suyu nasıl veriyorsunuz? Alıştırma bardağı ile denediniz mi? Asaf kaşıkla hiç içmedi, tükürdü hep. Ama alıştırma bardağı ile içiyor. Tamam birazını tükürüyor yine ama sonuçta boğazından da epey geçiyor :) Ben eline veriyorum hem ucunu ısırıyor oynuyor arada da içiyor. Damlatmaz, yumuşak uçlulardan kullanıyorum. Tabi sıktığı için biraz akıyor ama öyle üstü başı sırılsıklam olmuyor. Deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?