- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.541
evet 30 haziran dogumluyuz.tam 7 ay diyebilirizMaşallah canım hep iyi olsun7 ayımı doldurdu
Ay teyzesi inşallah bu gecemiz iyi geçer. Bütün minnoşlar rahat rahat uyusun artık :) bizim günümüz iyiydi, dışarı çıktık ama soğuktu, siz de çıktınız mı?
Geçen gün uyumadı çok kızdım, babası gelip aldı, ben bırakıp mutfağı toplamaya gittim. Sonra döndüğümde bana bakıp çığlık atıp bir güldü. Allahım dedim dünyalara bedelYok böyle birşey ya. Evlat çok ama çok farklı. Kendinden sakınıyor insan. Allah eksikliklerini göstermesin, evlatlarımızla sınamasın bizleri.
Bende suyu sırıngayla mı versem acabaArkadaşlar bilemiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı ama ben şurupları şırıngayla veriyorum. Bizimki iştahsız malum ağzını açmıyor. Suyu, yoğurdu da şırıngayla vermeye başladım. Çorba ile pirinç ununu zorla da olsa kaşıkla veriyorum. Bi zararı yoksa valla çok rahat herkese tavsiye ediyorum şırıngayı.. azar azar 45 derecelik açıyla ağzının yanına sıkıyorum.
Su ve ilaç için doğru olabilir ama yoğurt için aynı şeyi söyleyemiyorum. Alışınca artık o kıvamdaki herşeyi şırınga ile almak isteyecek. Bence yoğurt konusunda ısrarcı olma.Arkadaşlar bilemiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı ama ben şurupları şırıngayla veriyorum. Bizimki iştahsız malum ağzını açmıyor. Suyu, yoğurdu da şırıngayla vermeye başladım. Çorba ile pirinç ununu zorla da olsa kaşıkla veriyorum. Bi zararı yoksa valla çok rahat herkese tavsiye ediyorum şırıngayı.. azar azar 45 derecelik açıyla ağzının yanına sıkıyorum.
Şu saate kadar hiç uyumadımyaklaşık 1 haftadır böyle. Gözlerimin içinde binlerce cam kırığı var sanki, açıp kapattıkça batıyor ve yanıyor dizlerimi hiç söylemiyorum offf
Ağlayarak uyanıyor ve uyanmak istemiyor, uyanmış olmasına ağlıyor bir deCanım benim ben de öyleydim 3 e kadar uyumadım neredeyse...
Ve sonrasında da 30dk da bi uyandık
Hayır olsun
İniaallah sağlıklıda kurtuluruz bu durumlardan
Seni çok iyi anlıyorum
Uykusuzluk huzursuzluk Can sıkkınlığı bir arada
Bende tereddütteyim ama sölemiştim hasta ve iştahsız. . Hiç ağzını açmıyordu ve emmiyordu. Mecbur kaldık biraz.Su ve ilaç için doğru olabilir ama yoğurt için aynı şeyi söyleyemiyorum. Alışınca artık o kıvamdaki herşeyi şırınga ile almak isteyecek. Bence yoğurt konusunda ısrarcı olma.
Bence suda bi sıkıntı yok ama yoğurt falan konunda ikilemdeydim. Hasta diye hiç ağzını açmıyor, mecbur kaldım biraz..Bende suyu sırıngayla mı versem acaba
Ertuğrul iyi ama aynı dediğin şeyleri yaşıyoruz birebirAğlayarak uyanıyor ve uyanmak istemiyor, uyanmış olmasına ağlıyor bir deşimdi de uyumak istiyor sürekli. Ama yine ağlıyor yarın Dr a götüreceğim. Ertuğrul' un neyi var acaba? Hasta mı o da? Asafım hasta maalesef
Ben iki kilodan yapıyorum, kendim.Yoğurt makinesinde bir kilo sutten yoğurt mayaliyorum birkaç güne eksiyor az yiyor malum. Nasıl yapiyosunuz
Ben yarım bardak sütten günlük yapıyorum. .Yoğurt makinesinde bir kilo sutten yoğurt mayaliyorum birkaç güne eksiyor az yiyor malum. Nasıl yapiyosunuz
Günlük süt mü canım ben açık süt alıyorum hergun alamiyorum o saklanamaz herhalde dolaptaBen yarım bardak sütten günlük yapıyorum. .
Ben ekşi çok sevmiyorum kalanları ayran yapıp iciyoruzBen iki kilodan yapıyorum, kendim.
Ben de yiyorum iki günde bitiyor canım
Ben de açık süt alıyorum. O yüzden iki üç günde bir yapıyorum. Zaten Asaf 1 kaşık yiyor şuanGünlük süt mü canım ben açık süt alıyorum hergun alamiyorum o saklanamaz herhalde dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?