2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aminnn
Güneş vardı ama çıkınca soğuk idi hava...
Kipa ya gittik arkadaşlarla buluştuk çocuklar felan
Ah oğluş bu akşam yatıştan önce yine ağladı sürekli gözlerinden akıp Durdu yaşlar..
Şimdi uyudu inşaallah huzurluca uyur bu gece..

Arkadaşlar bilemiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı ama ben şurupları şırıngayla veriyorum. Bizimki iştahsız malum ağzını açmıyor. Suyu, yoğurdu da şırıngayla vermeye başladım. Çorba ile pirinç ununu zorla da olsa kaşıkla veriyorum. Bi zararı yoksa valla çok rahat herkese tavsiye ediyorum şırıngayı.. azar azar 45 derecelik açıyla ağzının yanına sıkıyorum.

Şu saate kadar hiç uyumadım yaklaşık 1 haftadır böyle. Gözlerimin içinde binlerce cam kırığı var sanki, açıp kapattıkça batıyor ve yanıyor dizlerimi hiç söylemiyorum offf

Bende suyu sırıngayla mı versem acaba

Su ve ilaç için doğru olabilir ama yoğurt için aynı şeyi söyleyemiyorum. Alışınca artık o kıvamdaki herşeyi şırınga ile almak isteyecek. Bence yoğurt konusunda ısrarcı olma.

Şu saate kadar hiç uyumadım yaklaşık 1 haftadır böyle. Gözlerimin içinde binlerce cam kırığı var sanki, açıp kapattıkça batıyor ve yanıyor dizlerimi hiç söylemiyorum offf

Canım benim ben de öyleydim 3 e kadar uyumadım neredeyse...
Ve sonrasında da 30dk da bi uyandık
Hayır olsun
İniaallah sağlıklıda kurtuluruz bu durumlardan
Seni çok iyi anlıyorum
Uykusuzluk huzursuzluk Can sıkkınlığı bir arada

Ağlayarak uyanıyor ve uyanmak istemiyor, uyanmış olmasına ağlıyor bir de şimdi de uyumak istiyor sürekli. Ama yine ağlıyor yarın Dr a götüreceğim. Ertuğrul' un neyi var acaba? Hasta mı o da? Asafım hasta maalesef

Su ve ilaç için doğru olabilir ama yoğurt için aynı şeyi söyleyemiyorum. Alışınca artık o kıvamdaki herşeyi şırınga ile almak isteyecek. Bence yoğurt konusunda ısrarcı olma.
Bende tereddütteyim ama sölemiştim hasta ve iştahsız. . Hiç ağzını açmıyordu ve emmiyordu. Mecbur kaldık biraz.

Ertuğrul iyi ama aynı dediğin şeyleri yaşıyoruz birebir
Hiç farkı Yok
Nedenini anlamadım bi türlü
Biz de gideceğiz artık napalım

Yoğurt makinesinde bir kilo sutten yoğurt mayaliyorum birkaç güne eksiyor az yiyor malum. Nasıl yapiyosunuz

Kizlar ben de cok sosyetik ywrde yasiyorum heralde. Allahimin nevsehirinde bi sütçü bulamadim yaaaa. Mecbur hazir sütle mayaliyorum. Artik anne sütü ve devam sütünden yogurt yapma sevdamdan vazgeçtim yapamadım bi türlü. Simdi de hazir sutten yapmaya calisiyorum ama kalip kalip olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…