2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim yogurt yapma konusunda cok basarisiz oldum. Valla iki ayri kavanoza koyuyorum esit miktarda sütü yoğurtları da ben ayarliyorum sadece birini eşim karistirdi digerini ben. İkisini de sardim petegin altina koydum. Benimki su gibiydi eşiminki tutmuştu. Valla anlayamiyorum niye olmuyo
Canim rica etsem oranlarini yazabilir misin yogurdun tam olarak

Canım sütü cok sıcakken yapma bide kapağını kapamadan kagıt havlu koy 30 derece ısıtılmış fırına koy hiç kımıldamadan dursun bide mayasını kattıgında cok karıştırma bi dene bakalım :)

Canim önce kagit havlu koyup sonra mi kapagini kapatacagim yoksa kapagini hic mi kapatmayacagim

Ben süperim :) dün ilk kez 5 saat uyudum :) Oğlan doğduğundan beri ilk kez :)
Öyle bi hale gelmişti ki uykusuzluk artık ağlıyodum sabah kalktığımda
Dün gündüz hiç uyumamış ondan mı yoksa gece muhallebisine başladım ondan mı bilmiyorum.
Amaaaaaa darısı başınıza diyorum 7 ayda 1 de olsa uyumak ne güzel :)

Uyku metodlarınındeneyen var mı? Yatır kaldır metodu mesela. Hem o uykusuz hem ben 24 saat geçmiyor böyle uykuya düzenli çözüm bulanınız var mı???

X
Uyku metodlarınındeneyen var mı? Yatır kaldır metodu mesela. Hem o uykusuz hem ben 24 saat geçmiyor böyle uykuya düzenli çözüm bulanınız var mı???
canım uyku metodları tek başına uykuya dalmasi için sanırım önce uyku saatlerini felan düzene koymak gerekir

Uyku saati düzenli gündüz akşam yatma saati ama hep emerek uyumak istiyor gündüz. Gece uykusu da 19.30 uyku istiyor emziriyorum. Odaya geçip 5 dakika ninni kucakta pışpışlayan uyuyor. Ama 4-5 kez ağlıyor sonra kucağa alıyorum geri yatırıyorum. Beşikte dalmıyor uykuya. Gece de 3-4 kez kalkıyor. Hep emiyor bu seferde

Bizde hep emerek uyuyoruz maalesef ortalığı yıkar :)

Ben denedim Canım. bizim de aynı sizin gibi. 7 buçuk gibi akşam uykusuna yatar. 9 a kadar 15-20 dk da bir ağlar. Sabaha kadar ya 45 dk da bir ya saat başı kalkıp ağlıyor, hepsinde emmiyor 2-3 kez emiyor. 6-7 kez de kalkıyor tabi. Yatır kaldır işe yarayabilir, bir iki denedim, uyudu. Ama o kadar ağladı ki bıraktım. İlkinde anlamıyor ne olduğunu ve ağlaması dayanabilir ölçüde oluyor. Ama sonra artık ne olduğunu anladığı için kendini yırttı resmen. Bıraktım bende. Ayaklarımda sallıyorum şuan. Emerek de uyumuyor.

Canım seninde benim gibi sütün azalmış olabilir mi? Ben işe başladığım için baya bi azalma oldu bebekde gece aç kaldığı için sürekli ağlıyodu ve hep memede kalmak istiyodu. Ama sütün yetiyosa diş falan da olabilir tabii

Gündüz kaç saat uyuyor birde kacta kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…