2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok geçmiş olsun canım şimdi durumunuz nasıl

Büyüyor teyzesi. Deniz suan zorluyor ama sonra rahat edeceksin bak gör. Baştan çekmek daha iyi benim uslu sonra kaynayacak abisi gibi can sağlığı olsun büyükler giderler böyle kalmazlar:)
İnşallah dediğin gibi ilerde uslu bi çocuk olur canım ya valla çok zorluyo beni. yorgunluk açlık susuzluk uykusuzluk hiçbiri umrumda değil ama akşama doğru iyice sütüm azalıyor ona üzülüyorum. gerçi eskisi gibi değilim gerekirse bir kere mama verip uyutuyorum ki süt biriksin

Evet o civarda ve üç doz yapılacak beni aşıyor maalesef ben hiç şurup ya da fitil vermedim şimdiye kadar ne yapsam alsammı acaba?

Cnm bozma moralini.annemin de öyle çıkmıştı. Enfeksiyon muş.

Kızlar 22gün önce sezeryan oldum
Dün Pentiden korse aldım
Bugün giydim ama sorun olur mu acaba ameliyat yerine vs
Yoksa sezeryan göbeği için farklı körseler mi var
Ben şu beden küçülten sıradan korselerden aldım çamaşır gibi giyilip göğüs altına kadar çıkanlardan

Canım kusma problemi bizdede var fışkırtarak bile kusuyor bazen geçen sabaha karşı ağzından burnundan fışkırtarak kustu nefes alamadı çok ağladı hemen acile gittik ciğerlerime kaçtı diye çok korktum nefes alamayınca dr 8-9 aya anca düzelir mide kapağı gelişmediği için oluyormuş karnını doyurduktan sonra altını bile alamıyorum yatırdığım an kusuyor uyutamıyorum bende çok üzülüyorum uyumasına gelince gazı olmasa benimkisi de uyuyacak o kadar ama gaz sancısından uyuyamıyor galiba normal uyuması

Büyüyor teyzesi. Deniz suan zorluyor ama sonra rahat edeceksin bak gör. Baştan çekmek daha iyi benim uslu sonra kaynayacak abisi gibi can sağlığı olsun büyükler giderler böyle kalmazlar:)
Canim masallah bebisine ne tatli olmus oyle.dunyanin en guzel varliklari bu sipalar ya.Allahim hicbirimizi evladiyla sinamasin insallah.Amin.

Evet o civarda ve üç doz yapılacak beni aşıyor maalesef ben hiç şurup ya da fitil vermedim şimdiye kadar ne yapsam alsammı acaba?
Ya bende henuz hic vermedim ama gecen ay doktor kontrolumuzde doktorumuz yazdi.evinde bulunsun mutlaka dedi.bebek sonucta hastalanir falan.paranox fitil bendeki adini yazmayi unutmusum.bende suan vermicem saat basi kontrol ediyorum ona gore bakicam artik.sende telefonla doktoruna ulas istersen ilac ismi verir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…