- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.061
Aynı abisi:) açmam güzellik öperim yavrularıMaşallah junior doğu olmuş buözlettin kendini canım merak ettik valla açma arayj
Ewde o yöntemle yaptım bnde baya farklı çıktı canim ewde ki az çıkıo
Çok geçmiş olsun canım şimdi durumunuz nasılcavaplariniz için çok sağolun Ama ben kucagima alınca ateşi olduğunu anlıyordum en son 38 çıktı bide ishal olmus hastaneye götürdük kan tahlili tuttular ne alakaysa röntgen çektiler Simdi kendimi çok kötü hissediyorum bebegime zarar vermişim sanki
Gaz olabilir mi sancıdan yapabilir öyle şeylerGunaydin kizlar..
Hepimizin ortak sorunu galiba. Benim de oglum bu aralar cok ikiniyor. Cok sıkıyor kendini. Bugun dogru duzgun uyuyamadi.
Ishal yada kabiz da degil. Ne yapcagimi bilmiyorum
Ay maşaallah size hışgeldinşzEki Görüntüle 1872603 geldik burdayız teyzeler ve kardesler
Bn de gaz vardir diyorum ama bi turlu gazini cikaramiyoruzGaz olabilir mi sancıdan yapabilir öyle şeyler
Ay maşaallah size hışgeldinşz
Çok güzelsiniz
İnşallah dediğin gibi ilerde uslu bi çocuk olur canım ya valla çok zorluyo beni. yorgunluk açlık susuzluk uykusuzluk hiçbiri umrumda değil ama akşama doğru iyice sütüm azalıyor ona üzülüyorum. gerçi eskisi gibi değilim gerekirse bir kere mama verip uyutuyorum ki süt biriksinBüyüyor teyzesi. Deniz suan zorluyor ama sonra rahat edeceksin bak gör. Baştan çekmek daha iyi benim uslu sonra kaynayacak abisi gibi can sağlığı olsun büyükler giderler böyle kalmazlar:)
Evet o civarda ve üç doz yapılacak beni aşıyor maalesefYok canim vermedim ya.dun doktorumla konustum bu konuyu.veredebilirsin yarim fitil dedi.ama istersen takip et yuklecek gibi olursa verirsin dedi.bagisiklik acisindan dedi sanirim.4 saatte bir yarim fitil verirsin dedi atesi olursa.atesi olmasada huzursuzlanabilir dedi.o zaman bir kereye mahsus yarim fitil verirsin dedi.rota virusunu bende yaptirmak istiyorum.dedigin gibi maalesed pahali.160 tl falanmis galiba
Biz ikinci ay asilarimizi olduk kizlar.nasil icli agladi yavrum
Cnm bozma moralini.annemin de öyle çıkmıştı. Enfeksiyon muş.Ooo maşallah hayırlısıyla kucağına alır inşallah :) 4 sene önce babamı pankreas kanserinden kaybettik. O hastalığın adini bile duymaya korkuyorum artik. Rabbim çaresiz dert vermesin, evlatlarımızı da annesiz babasız bırakmasın...
Canım kusma problemi bizdede var fışkırtarak bile kusuyor bazen geçen sabaha karşı ağzından burnundan fışkırtarak kustu nefes alamadı çok ağladı hemen acile gittik ciğerlerime kaçtı diye çok korktum nefes alamayınca dr 8-9 aya anca düzelir mide kapağı gelişmediği için oluyormuş karnını doyurduktan sonra altını bile alamıyorum yatırdığım an kusuyor uyutamıyorum bende çok üzülüyorum uyumasına gelince gazı olmasa benimkisi de uyuyacak o kadar ama gaz sancısından uyuyamıyor galiba normal uyumasıMerhaba kızlar ben pek giremiyorum arada yazdıklarınızı okuyorum belki adımı hatırlayanlar olur çok önceden yazardım temmuz anneleri sayfasına. Rabbim hepinizin yavrularını size sizide onlara bağışlasın. Çok şükür sag salim aldım bende kucagıma bugün 51 günlük. Benim bebeğim çok kusuyor eğimli yatırıyorum ama gazını çıkarırken tüm emdiklerini kusuyor baya böyle şarıl şarıl. Çok üzülüyorum aranızda böyle bi durum yaşayan varmı? Birde kızım gündüzleri çok uyuyo 4-5saati geçtiği oluyo geceleri de uyumuyo huzursuzluk falan oluyo kusmalar gaz sancıları... Dr umuz kilosu iyi dedi gayet saglıklı dedi acaba aç olsa kendisi uyanırmı gündüzleri? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın:)
Anladim canim.hergun yaptiriyorum normalde.bugun ve yarin yaptirmayayim bende sonraki gun koluna dikkat ederek yaptiririm.sagol canim soyledigin icinEvet ya kol filan da demedi, ayin 22sinde mutlaka banyo yaptirin cunku aşıdan sonra 3 gün banyo yapamayacak dedi.
Canim masallah bebisine ne tatli olmus oyle.dunyanin en guzel varliklari bu sipalar ya.Allahim hicbirimizi evladiyla sinamasin insallah.Amin.Büyüyor teyzesi. Deniz suan zorluyor ama sonra rahat edeceksin bak gör. Baştan çekmek daha iyi benim uslu sonra kaynayacak abisi gibi can sağlığı olsun büyükler giderler böyle kalmazlar:)
Kimi Bebek çıkarıyor kimi çıkaramıyorBn de gaz vardir diyorum ama bi turlu gazini cikaramiyoruz
Ya bende henuz hic vermedim ama gecen ay doktor kontrolumuzde doktorumuz yazdi.evinde bulunsun mutlaka dedi.bebek sonucta hastalanir falan.paranox fitil bendeki adini yazmayi unutmusum.bende suan vermicem saat basi kontrol ediyorum ona gore bakicam artik.sende telefonla doktoruna ulas istersen ilac ismi verir mutlakaEvet o civarda ve üç doz yapılacak beni aşıyor maalesefben hiç şurup ya da fitil vermedim şimdiye kadar ne yapsam alsammı acaba?
Insan dayanamiyo ya gercekten.ama asidan birkac dakika sustu eve gelene kadarda uyudu.sonrasi onemli aslinda bu asilarinBizim de haftaya o gün gelmesin istiyorum
Hb bacimGaz olabilir mi sancıdan yapabilir öyle şeyler
Ay maşaallah size hışgeldinşz
Çok güzelsiniz
Ay aminamin bitanem hayat can kan herşey onlar neler yaşadım dogum arifesinde ama şükürler olsun herşey uçtu gittiCanim masallah bebisine ne tatli olmus oyle.dunyanin en guzel varliklari bu sipalar ya.Allahim hicbirimizi evladiyla sinamasin insallah.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?