- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.601
İyiyiz bizde haber ver olur mu bende merak ediyorum iyi olur İnşallahSelam canim iyiyiz biz denize tomografi cekildi hala sonuc cikmadi rapor bekliyoruz hala. Siz Nasılsıniz?
Canım benim sütüm yok dönecek kadar az. Gündüz hiç emmiyor. Sadece gece emiyor. Gündüz mama veriyorum ama onu da yemiyor bak sabahtan beri bu saate kadar içtiği sadece 180 ml mama. 2 yemek kaşığı da muhallebi. Ee bu daha gece uyur mu? Yemiyor yemiyor yemiyor. Şimdi de boğaz enfeksiyonu var o yüzden yemiyor. Bundan önce dişti. Ondan önce hiçbir şey yoktu yine yemiyorduCanım seninde benim gibi sütün azalmış olabilir mi? Ben işe başladığım için baya bi azalma oldu bebekde gece aç kaldığı için sürekli ağlıyodu ve hep memede kalmak istiyodu. Ama sütün yetiyosa diş falan da olabilir tabii
Gündüz 45 dk - 1 saat arası uykuları toplamda gün içinde 3 saati anca bulur. Hep memede ama yatakta değil. 07.00 de ya da 07.30 da kalkardı birkaç gündür 6 gibi uyanıyorGündüz kaç saat uyuyor birde kacta kalkıyor
KuZu az yiyormuş. Benim de sütüm azaldı artsın diye neler yaptım kilo olarak kaldı üstümde. 2 gündür kaka yapmıyor çişte de azalma var. Ben doymadığını düşünüyorum. Yarın kontrolümüz var. Doktorumuz a sorcam bu konuyu.Canım benim sütüm yok dönecek kadar az. Gündüz hiç emmiyor. Sadece gece emiyor. Gündüz mama veriyorum ama onu da yemiyor bak sabahtan beri bu saate kadar içtiği sadece 180 ml mama. 2 yemek kaşığı da muhallebi. Ee bu daha gece uyur mu? Yemiyor yemiyor yemiyor. Şimdi de boğaz enfeksiyonu var o yüzden yemiyor. Bundan önce dişti. Ondan önce hiçbir şey yoktu yine yemiyordu
Gün içinde bizim ki 2 saat bile uyumaz yarım saat uykusu zar zor uyutuyorum onudaGündüz 45 dk - 1 saat arası uykuları toplamda gün içinde 3 saati anca bulur. Hep memede ama yatakta değil. 07.00 de ya da 07.30 da kalkardı birkaç gündür 6 gibi uyanıyor
Gündüz 45 dk - 1 saat arası uykuları toplamda gün içinde 3 saati anca bulur. Hep memede ama yatakta değil. 07.00 de ya da 07.30 da kalkardı birkaç gündür 6 gibi uyanıyor
Benimki de sabah 5 te uyanıyorGün içinde bizim ki 2 saat bile uyumaz yarım saat uykusu zar zor uyutuyorum onuda
Canım Ertuğrul da uykusu olduğunu o kadar belli ediyo ki gözünü kasır hep bide huysuz keyifsiz oluyo bende uyutmaya çalışıyorum ama işte bagiriyo hep bana :))Benimki de sabah 5 te uyanıyorgündüz de en çok 4 saat en az 2 saat uyuyor. Ama ben zorla uyutmuyorum kendisi istiyor. Ve çok ağlıyor uyumak için. Ama dün mesela gündüz sadece 1 saat uyudu, gece yine aynıydı. Hiçbir şey farketmedi, yine 5 te kalktı. Ben de o yüzden gündüz istedikçe yatırıyorum, ne de olsa gece birşey farketmiyor diye zaten gündüz uykusu 45 dk veya 1 saat tek seferde.
Canım ayını tam hatırlamıyorum ama 4. 5. aylar dönemiydi sanırım kızımda hep emerek uyurdu.sonra sıkıntılar olmaya başladı böyle.bende önce emzirme saatlerini sonrada uyku saatlerini düzene soktum.birkaç hafta önceye kadar aynı düzende devam ettik.sonra Yen'i uyku düzenine geçtik yani günde 2uyku 1şekerleme yaparken şimdi sadece 2öğlen uykusu yapıyoruz.tracy hog un sistemini uyguladım.uyku ve beslenme arasında aktivite vardı mutlaka.inşallah işr yarar canımUyku saati düzenli gündüz akşam yatma saati ama hep emerek uyumak istiyor gündüz. Gece uykusu da 19.30 uyku istiyor emziriyorum. Odaya geçip 5 dakika ninni kucakta pışpışlayan uyuyor. Ama 4-5 kez ağlıyor sonra kucağa alıyorum geri yatırıyorum. Beşikte dalmıyor uykuya. Gece de 3-4 kez kalkıyor. Hep emiyor bu seferde
Ayyy bunlar simdiden bize bağırmaya basladilar sonumuz kötüCanım Ertuğrul da uykusu olduğunu o kadar belli ediyo ki gözünü kasır hep bide huysuz keyifsiz oluyo bende uyutmaya çalışıyorum ama işte bagiriyo hep bana :))
İyi akşamlar anneler
Huzurlu güzel uyuyan yavrular olsun
Anneler bu gece rahat bi uyku çeksin inşaallah
Canım yoğurtla dene bide :)Bu bebişler akılmı bırakır, önce sütüm taştı sonra limon damlattım kesilmedi anlayacağınız ilk, lor peynir yapma denemem başarısız hemde çok başarısız sonuçlandı
Son çare yoğurt yapma makinesiGünaydın kizlar
Valla yogurt yapmaktan soğudum ya. Firunda da denedim günlük sütle de denedim sutcuden aldığım sütle de denedim anne sütüyle de denedim devam sütüyle de tupperwareda da yaptim cam kavanozda da tencerede de pecete de koydum. Valla çıldırcammmmm olmuyo ya tutmuyo
Ama ben de yapmak istiyorum benimki niye olmuyoooooEşinin ki tutmuş işte, ver eşin yapsın :)uygar eymen
Gunaydinnn cnm sabah sabah guldum ya ılık mayaliyorum bnce braz parmağını yakacak tutmazsa altna sıcak su koy kavanozun tutarbdene baklmGünaydın kizlar
Valla yogurt yapmaktan soğudum ya. Firunda da denedim günlük sütle de denedim sutcuden aldığım sütle de denedim anne sütüyle de denedim devam sütüyle de tupperwareda da yaptim cam kavanozda da tencerede de pecete de koydum. Valla çıldırcammmmm olmuyo ya tutmuyo
Son çare yoğurt yapma makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?