2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım benim sütüm yok dönecek kadar az. Gündüz hiç emmiyor. Sadece gece emiyor. Gündüz mama veriyorum ama onu da yemiyor bak sabahtan beri bu saate kadar içtiği sadece 180 ml mama. 2 yemek kaşığı da muhallebi. Ee bu daha gece uyur mu? Yemiyor yemiyor yemiyor. Şimdi de boğaz enfeksiyonu var o yüzden yemiyor. Bundan önce dişti. Ondan önce hiçbir şey yoktu yine yemiyordu

KuZu az yiyormuş. Benim de sütüm azaldı artsın diye neler yaptım kilo olarak kaldı üstümde. 2 gündür kaka yapmıyor çişte de azalma var. Ben doymadığını düşünüyorum. Yarın kontrolümüz var. Doktorumuz a sorcam bu konuyu.

Gündüz 45 dk - 1 saat arası uykuları toplamda gün içinde 3 saati anca bulur. Hep memede ama yatakta değil. 07.00 de ya da 07.30 da kalkardı birkaç gündür 6 gibi uyanıyor
Gün içinde bizim ki 2 saat bile uyumaz yarım saat uykusu zar zor uyutuyorum onuda

Gündüz 45 dk - 1 saat arası uykuları toplamda gün içinde 3 saati anca bulur. Hep memede ama yatakta değil. 07.00 de ya da 07.30 da kalkardı birkaç gündür 6 gibi uyanıyor

Gün içinde bizim ki 2 saat bile uyumaz yarım saat uykusu zar zor uyutuyorum onuda
Benimki de sabah 5 te uyanıyor gündüz de en çok 4 saat en az 2 saat uyuyor. Ama ben zorla uyutmuyorum kendisi istiyor. Ve çok ağlıyor uyumak için. Ama dün mesela gündüz sadece 1 saat uyudu, gece yine aynıydı. Hiçbir şey farketmedi, yine 5 te kalktı. Ben de o yüzden gündüz istedikçe yatırıyorum, ne de olsa gece birşey farketmiyor diye zaten gündüz uykusu 45 dk veya 1 saat tek seferde.

Canım Ertuğrul da uykusu olduğunu o kadar belli ediyo ki gözünü kasır hep bide huysuz keyifsiz oluyo bende uyutmaya çalışıyorum ama işte bagiriyo hep bana :))

Canım ayını tam hatırlamıyorum ama 4. 5. aylar dönemiydi sanırım kızımda hep emerek uyurdu.sonra sıkıntılar olmaya başladı böyle.bende önce emzirme saatlerini sonrada uyku saatlerini düzene soktum.birkaç hafta önceye kadar aynı düzende devam ettik.sonra Yen'i uyku düzenine geçtik yani günde 2uyku 1şekerleme yaparken şimdi sadece 2öğlen uykusu yapıyoruz.tracy hog un sistemini uyguladım.uyku ve beslenme arasında aktivite vardı mutlaka.inşallah işr yarar canım

Selam kızlar benı kesın unuttunuz dımı yazan olmamısta ben kara kısta tasındım yetmedı dogalgazım acılmadı teyzesınde ordanda kv kaldık anca yerlesıyorum ınternetımızde yok tasınınca ıptal ettık suan esımın telınden gırıyorum onunda netı pek yok yıne gıremıycem bır sure kadar.ben ve kızım ıyıyız sukur hıc skntmız hastalıgımız olmadı sımdıye kadar.salyamız artık akmıyor ama dısımızde cıkmadı daha.6 ay 2 gunluk olduk persembe asımız var.5.ay kontrole cgrmadı saglık ocagı kılo ve boyunu mrk edyrum.ek gıdaya gectık bırseyler verıyrum az bucuk . Daha hastada olmadım bklm ne zmn olcam.sızde durumlar nedır kızlar ? Herkes ve bebslerı ıyıdır ıns .cok konusma olmus ama suan bakamıycam malesf ozleyın bızı

Günaydın kizlar
Valla yogurt yapmaktan soğudum ya. Firunda da denedim günlük sütle de denedim sutcuden aldığım sütle de denedim anne sütüyle de denedim devam sütüyle de tupperwareda da yaptim cam kavanozda da tencerede de pecete de koydum. Valla çıldırcammmmm olmuyo ya tutmuyo

Son çare yoğurt yapma makinesi

Gunaydinnn cnm sabah sabah guldum ya ılık mayaliyorum bnce braz parmağını yakacak tutmazsa altna sıcak su koy kavanozun tutarbdene baklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…