- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.621
Evet canım okadar limondan sonra yoğurt koyamadım, bugün yoğurtla deneyeceğimCanım yoğurtla dene bide :)
ayni kendimi gordum.sonunda tefal yogurtcum aldim rahat ettim:)Günaydın kizlar
Valla yogurt yapmaktan soğudum ya. Firunda da denedim günlük sütle de denedim sutcuden aldığım sütle de denedim anne sütüyle de denedim devam sütüyle de tupperwareda da yaptim cam kavanozda da tencerede de pecete de koydum. Valla çıldırcammmmm olmuyo ya tutmuyo
Bal kabağı brokoli lor peynir yumurta sarısı kıyma denedim yemedi baska avokado verdimKizlar neler yedirdiniz 3 gun kuraliyla bebislerinize ben
Elma
Havuc
Armut
Yoğurt
Muz yedirdim
Baska neler yedirebilirim cesit tukendi salatalik yedir semmi
Tek tek tattirdin dimi ben karışık vermiyorum tek tek 3 gun kuraliyla yediriyorumBal kabağı brokoli lor peynir yumurta sarısı kıyma denedim yemedi baska avokado verdim
3 gün kuralı yaptım canım şimdi karısık sebze püresi veriyorum kemik suyuyla corba yapıyorumTek tek tattirdin dimi ben karışık vermiyorum tek tek 3 gun kuraliyla yediriyorum
Benimkide sebzeleri severek yemiyo herobayby organik karisik sebze kasik mamasi aldim severek yedi onunla alisir belki birumit bide 9 gundur evde degiliz cok ozen gisteremedim artik evdeyim etsuyu kiyma katicagim corbalarina insallah yerBal kabağı brokoli lor peynir yumurta sarısı kıyma denedim yemedi baska avokado verdim
İnsallah canım bende bugün sadece yoğurt yedirebildim bende kasık mamasını deneyeyim sebzeleri yiyorum cok şükür ama kıyma yiyemedi öğürüp kustuBenimkide sebzeleri severek yemiyo herobayby organik karisik sebze kasik mamasi aldim severek yedi onunla alisir belki birumit bide 9 gundur evde degiliz cok ozen gisteremedim artik evdeyim etsuyu kiyma katicagim corbalarina insallah yer
canim kiymayi rondodan gecir.ben karisik sebze corbasi yaptigimda direk rondoluyorum ya hepsini ya da sadece kiymayiİnsallah canım bende bugün sadece yoğurt yedirebildim bende kasık mamasını deneyeyim sebzeleri yiyorum cok şükür ama kıyma yiyemedi öğürüp kustu
Tamam canım yarın deneyim inşallah yiyebilircanim kiymayi rondodan gecir.ben karisik sebze corbasi yaptigimda direk rondoluyorum ya hepsini ya da sadece kiymayi
Ben en gec 2aya gecirirm diye dusunuyorum.cunku besigin kenarindan tutup kafayi kaldiriyo yakinda kendini de kaldirir iyice tehlikeli olur.Kizlar bebegini kendi odasina geçiren oldu mu ? Artik odasinda yatsın diyorum ama bırakamıyorum . 6 buçuk aylik olduk artik.
Sizce ideali nedir ?
Ben 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım veya 3.Kizlar bebegini kendi odasina geçiren oldu mu ? Artik odasinda yatsın diyorum ama bırakamıyorum . 6 buçuk aylik olduk artik.
Sizce ideali nedir ?
Bende 2 veya 3 yasına kadar ayırmam sanırımVoiice Hatta Montessori 5 diyor bu konuda :) ben Montessori ciyim bebeklerin şaşalı odalara ihtiyacı yok, onların anne sıcaklığına, nefesine ihtiyacı var diyor. Sağlıklı psikolojik gelişim için 3-5 yıl diyor. Tabi ki bunun aksi görüş de oldukça fazla. Tracy hogg en geç iki ay içinde ayırın diyor. Ferber vs bunlar ayrılması gerekir diyor.
Bence herkes kendi çocuğunun hazır olup olmadığı zamanı az çok bilir ve ona göre hareket eder. Ben zaten şuan istesemde ayıramam gece 10 defa odadan odaya koşamam :) en az 6 saatlik kesintisiz uykuya sahipse ayırmak gerekiyormuş ayrıca.
Bende 2 veya 3 yasına kadar ayırmam sanırım
Ben en gec 2aya gecirirm diye dusunuyorum.cunku besigin kenarindan tutup kafayi kaldiriyo yakinda kendini de kaldirir iyice tehlikeli olur.
Tabi o gunler gelmeden odasindaki yataga alismasi lazim once eger usenmezsem gunduzleri alistirmaya baslamayi dusunuyorm.
Ben 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım veya 3.
Voiice Hatta Montessori 5 diyor bu konuda :) ben Montessori ciyim bebeklerin şaşalı odalara ihtiyacı yok, onların anne sıcaklığına, nefesine ihtiyacı var diyor. Sağlıklı psikolojik gelişim için 3-5 yıl diyor. Tabi ki bunun aksi görüş de oldukça fazla. Tracy hogg en geç iki ay içinde ayırın diyor. Ferber vs bunlar ayrılması gerekir diyor.
Bence herkes kendi çocuğunun hazır olup olmadığı zamanı az çok bilir ve ona göre hareket eder. Ben zaten şuan istesemde ayıramam gece 10 defa odadan odaya koşamam :) en az 6 saatlik kesintisiz uykuya sahipse ayırmak gerekiyormuş ayrıca.
Teşekkürler kizlar yorumlariniz için :)
2 ,3 yıl çok uzun değil mi ? Ben araştırma yapayım detaylı kafam karıştı:))))))
Kizlar bebegini kendi odasina geçiren oldu mu ? Artik odasinda yatsın diyorum ama bırakamıyorum . 6 buçuk aylik olduk artik.
Sizce ideali nedir ?
İki bebek buyutecegim diyorsun yanicanım ben Salih 1 yaşını doldurduktan sonra 2. Bebek için korunmayı bırakmayı düşünüyorum o yüzden 1 yaşına kadar odasını ayırmayı planlıyorum. Çünkü ikinci bebeği Allah nasip eder de hemen olursa ya iki küçük çocukla ayni odada kalacağız ya da bebek gelince Salihin odasını mecburen ayıracağız bu sefer de "bebek geldi, annem beni bıraktı" gibi bir hisse kapılacak...
Aksine ben kendi yatağıma geçirmeye başladım yapmamam gerek ama yapıyorum isteKizlar bebegini kendi odasina geçiren oldu mu ? Artik odasinda yatsın diyorum ama bırakamıyorum . 6 buçuk aylik olduk artik.
Sizce ideali nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?