2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Teşekkürler kizlar yorumlariniz için :)

2 ,3 yıl çok uzun değil mi ? Ben araştırma yapayım detaylı kafam karıştı:))))))
Maksimum 1 bana gore :) buyudukce baglilik degil bagimlilik gelisir diye dusunuyorum. Ve buyudukce gosterdigi direnc daha da artacak hatta anne babanin yataginda yatmayan cocuk orda yatmak isteyecek odasini kabul etmeyecek.
Herseyden onemlisi mahrem bilincinin gelismesi icin cok gecikmemeli.anne babanin odasi onlarin ozel alanidir onun odasi onun ozel alani.
Hem evleri ayirmiyoruz ya canm alt tarafi odalar ayriliyo :)

Yatagina al canm bi an once..9-10yasinda hala anne babanin yataginda yatmak icin direten cocuklar var.
Bebekler bizden ayrilmaya hic bi zaman hazir olmazlarki.kurallari sen koycaksin en fazla 4-5gun aglar sonra kurallarina uyar.
Zaman gectikce ikiniz icinde dahada zorlasir hersey.
Nacizane fikrim bu benim ama tabiki annesi olarak en dogru karari sen verirsin benimki sadece bi fikir

Dur bacisko 1sene daha bekle 2 dolsun sonra birak birlikte topik acalim

canım önceki evimde denedim diretsek başaracaktık kendisi de yıpranmadan.
ben rahatsızlandım üç dört gün bir şey yiyemeyince süt azaldı iyice yapıştı bana
sonra geri düzelirken kendisi ve bende soğuk algınlığı gibi grip gibi belirtiler oldu ilaç içmeden atlatsın istedim sürekli emzirdim toparladı ama gene alıştı, sonra taşındım evi kuramadık annemlerde kaldık derken...
şimdi de soğuklar fena, ısınma sobayla, evim kuzey cephe. birkaç kez yatağında uyudu ama gece ağlayarak uyandı aldım yanıma çok üşümüş. bahara kadar idare edelim istiyorum. oda meselesinde acelem yok da yatağını benimsemeye başlasa iyi olur.

Soguklar hepimizi mahvetti (
Insallah yatagina cabuk alisir.
O zaman 2016 temmuz anneleri olarak 2019 a mi talip oluyoruz noluyo :)) ama lutfen burasi gibi terkedilmesin yeni topik

Aynen canım bende öyle düşünüyorum o yüzden odasına geçsin diyorum.alissin .

Eşime kalsa birak odasini yanimiza yatsın diyor kendi öyle yatmış 4 yıl deli

Maşallah canım yap kardeşi olsun tabi . Allahim gönlünüze göre versin. Dediğin gibi erken odasina geçirmen Salih için doğru olacaktir.

Tabii ki hazır olması da önemli odasına gecebilmesi için. Ben okuduğum yazi ve yorumlara gore 6.ay da odasını ayiran cogunlukta.merak ettim sizler de ayırdınız mi diye.ben de daha cesaret edemiyorum

Aksine ben kendi yatağıma geçirmeye başladım yapmamam gerek ama yapıyorum iste

Hahah :) kiyamam eşim 4 yil yatmış anne ve babasıyla birak yatsın yanimizda diyor ben odasinda diyorum adam yanımızda

Benim minnoşum da öyleydi. Şimdi alıştı, gözünü açtığında yanında ilgisini çeken bir nesne oluyor, oyuncak olabilir, telsizi falan :) ağlamadan onlarla oynamaya başlıyor. Ama tek parça ve ona zarar vermeyecek bir şey. Uyku arkadaşı gibi kısaca. Bir de üşümemesi için uyku tulumu deneyebilirsin.
Ama tabi sanırım şuan için halinizden memnunsunuz ana kız

msf2407
idare ediyoruz bakalım
kızım gayet memnun, benim de kendinden yana şikayetim yok ama bir kolum dışarda kalıyor hanımefendi karnını doyururken. her sabah kollarım uyuşuk uyanıyorum. benim çocukken korktuğumda annem odama gelir benim yanıma yatardı uyuyana kadar. anneme yaptığımı o bebekkenden bana yapıyor. şubat çıkınca inşaallah o kadar soğuk da kalmaz inşallah.

Bende suan icin erken diye dusunuyorum memeden kesince ayiririm belki ama aklim hep onda olur hep gozumun onunde olsun istiyorum bana bagimli olacak bu gidisle ama napayim 2-3yas bencede ideal

Aksine ben kendi yatağıma geçirmeye başladım yapmamam gerek ama yapıyorum iste
Misafirlikte iki gun beraber yattik oda uyuyamadi bende surekli yuzumu gidiklayan bir elsavina soluna dindu surekli rahat yatamadi bende eline koluna basarim diye rahat edemedim evimize geldik o besiginde misilmisil uyudu ben yatagimda

Dur bacisko 1sene daha bekle 2 dolsun sonra birak birlikte topik acalim

benim gönlümden geçen aralarının 2buçuk yas olması aslında ama bir yandan da 2. hemen olmazsa diye korkuyorum. Salih paşayı 2 yila yakin bekledik de :) hayırlısı bakalim hepimiz için canım...

benim gönlümden geçen aralarının 2buçuk yas olması aslında ama bir yandan da 2. hemen olmazsa diye korkuyorum. Salih paşayı 2 yila yakin bekledik de :) hayırlısı bakalim hepimiz için canım...
hakkımızda hayırlısı olsun
hemen de olabilir yalnız

arkadaşımın iki çocuk arasında 15 ay var
isteyerek mi diye sordum da
1. ve 2. arasında 4-5 yaş var, tedavi gerekmiş ikinci için
üçüncüyü istediğinde 1 yıl tedavi süresi olsa hemen olmazsa diye 6. ayda korunmayı bırakmış
7. ayda hamile kalmış

hic farketmez canım. Zahmet çekmeden olursa mutlu olurum aslında :) hayırlısı artik. Bu minnoslar vakitleri saatleri gelince korunmaya filan bakmadan geliyorlar zaten

Misafirlikte iki gun beraber yattik oda uyuyamadi bende surekli yuzumu gidiklayan bir elsavina soluna dindu surekli rahat yatamadi bende eline koluna basarim diye rahat edemedim evimize geldik o besiginde misilmisil uyudu ben yatagimda
Biz uyuyoruz tabi sabah alıyorum yanıma gece denemedim bolca yastık koyuyorum her tarafa dusmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…