2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

amannnn Canan Karatay görmesin

Uzun tabiki annem bn uykuya dalana kadar yanımda yatıyordu hoşuma gidiyordu
liseye kadar değil belki ama (ortaokulda pek değil) okul öncesi ve ilkokulda uykuya dalana kadar çok alıkoymuşumdur ben de annemi yanımda. çok çabuk korkardım ben. benim gibi korkusu çok olursa odasını da 4-5 yaşına kadar ayırmam diye düşünüyorum. bir süre sonra insana bazı korkuları anlamsız gelmeye başlıyor, zaman tanırım minnoşuma ben de Allah nasip ederse.

Kızımı 11den aşağı uyutamiyorum ya of 7bucuktada kalkıyor nerde hata yapıyorum yaa.7de 8de uykusu gelip uyutuyorum sonra tamamen nasıl uyanıyor anlayamıyorum

Ekmekteki tadi alamiyor başka bir şeyden demek ki annesi :)))

Maşallah ona yerim kuzumu Rabbim esirgesin

Günaydın herkese hayırlı cumalar ve mutlu hafta sonları diliyoruz ertuğrul um ile

ek gıda serüvenimiz pek yoğun ve eğlenceli geçiyor
Yeni tatlar denediğin de yüzündeki tepkiyi görmek beni çok mutlu ediyor brokoli yeşil fasülye hiç sevilmedi patates havuç kabak sarımsak soğan ve meyveler tabii ki çok sevildi beğenildi ve
bizim de favorilerimizden birisi İlk sırada yer alıyor ekmek
onu da köyde babam bazlama vermişti onunla alıştı hatta geçenlerde ince yumuşatıp damağını yapıştırmıştı zor aldım çığlık attı ağladı niye alıyorum diye

Genelde evdeyim ben de ev işi oğlum yemek derken nasıl akşam oluyor bazen hiç anlamıyorum mesela bu hafta nasıl geçtiğini anlamadık iyi hafta sonları var haftasına olunca evde bir bayram havası mailim babamız evde biraz sahil havası tabi güneş yüzümüze gülerse

Hepinizi öpüyoruz mutlu huzurlu hafta sonları

Günaydın kizlar
Bu kez de biz dışarı cikalim dedik sanirim abarttik gezmeyi bebegim hasta oldu. Vicdan azabım tarif edilemez burnu akıyo ve nefesi hiril hiril ne yapmaliyim offfff yine hapsurdu valla hasta ettim uygarimi. Ihlamur verenler vardi nasil veriyosunuz çiçeği var bende onu mu vereyim yoksa yaprak mi aldirayim ne kadar vereyim. Baska ne yapabilirimmmmm cok üzgünüm

doldukça burun aspiratörüyle temizle burnunu canim. Ben yastığına kıyafetine cold mix damla damlattigimda rahat nefes alabiliyordu. Bir de yuksek yastıkta yatırdım. Odanın nemli olmasına dikkat et. Ateşi çıkarsa mutlaka doktora götür. Emiyorsa bol bol emzir. Tarhana çorbası varsa ondan da içsin şifa olur inşallah.

Kendini boş yere suçlama ben evden cikmadigim halde burnu akıyor salihin. Hatta dun aksam banyo yatıracaktım üşendim sabah bir baktım burnu akıyor. Dedim ki gece yıkasam benim yuzumden hasta oldu diyecektim

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…