- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.661
Eki Görüntüle 1947634 benim minnoşum ekmek delisi olup çıktı :) hiçbir şey yemiyor bir tek ekmek yiyor :) nasıl da kemiriyor yaaa :) ben o kadar muhallebiler, et suları ile çorbalar hazırlayayım, o gitsin kuru ekmek kemirsin :)
3ideal 3iyidir 3 guzel :))))1 çok erken benim için :) 2 istiyorum doğduğunda da aralarında 3 yaş olacak, Asaf kreşe minik de bana :)))
Korkuyosun ya simdi biraksan simdi olur obenim gönlümden geçen aralarının 2buçuk yas olması aslında ama bir yandan da 2. hemen olmazsa diye korkuyorum. Salih paşayı 2 yila yakin bekledik de :) hayırlısı bakalim hepimiz için canım...
Ekmek candır teyzesi kılıklı kemir kemirEki Görüntüle 1947634 benim minnoşum ekmek delisi olup çıktı :) hiçbir şey yemiyor bir tek ekmek yiyor :) nasıl da kemiriyor yaaa :) ben o kadar muhallebiler, et suları ile çorbalar hazırlayayım, o gitsin kuru ekmek kemirsin :)
Lise mi cok uzun degil miVoiice bende uzun yıllar anneyle yatanlardanim. nezaman lisede kocacigima aşık oldum o zaman bıraktım illa birine baglanacagim yanii. bakalım kızım benim gibi olacak mı
Uzun tabiki annem bn uykuya dalana kadar yanımda yatıyordu hoşuma gidiyorduLise mi cok uzun degil mi
Canan karatay beni annelikten men eder :) hem ekmek veriyorum hem meyve suyu :) meyve suyu çocukların alkolüdür diyor ya bir de :)))amannnn Canan Karatay görmesin
liseye kadar değil belki ama (ortaokulda pek değil) okul öncesi ve ilkokulda uykuya dalana kadar çok alıkoymuşumdur ben de annemi yanımda. çok çabuk korkardım ben. benim gibi korkusu çok olursa odasını da 4-5 yaşına kadar ayırmam diye düşünüyorum. bir süre sonra insana bazı korkuları anlamsız gelmeye başlıyor, zaman tanırım minnoşuma ben de Allah nasip ederse.Uzun tabiki annem bn uykuya dalana kadar yanımda yatıyordu hoşuma gidiyordu
Zaten kuru kemik, kemirebilirsin rahat rahat :))))
Cok ayıp cok gör bak nasıl utandırcak seni şapur şupur yiyecek verdiklerinden :)Zaten kuru kemik, kemirebilirsin rahat rahat :))))
Voiice bende uzun yıllar anneyle yatanlardanim. nezaman lisede kocacigima aşık oldum o zaman bıraktım illa birine baglanacagim yanii. bakalım kızım benim gibi olacak mı
Eki Görüntüle 1947634 benim minnoşum ekmek delisi olup çıktı :) hiçbir şey yemiyor bir tek ekmek yiyor :) nasıl da kemiriyor yaaa :) ben o kadar muhallebiler, et suları ile çorbalar hazırlayayım, o gitsin kuru ekmek kemirsin :)
Günaydın kizlar
Bu kez de biz dışarı cikalim dedik sanirim abarttik gezmeyi bebegim hasta oldu. Vicdan azabım tarif edilemez burnu akıyo ve nefesi hiril hiril ne yapmaliyim offfff yine hapsurdu valla hasta ettim uygarimi. Ihlamur verenler vardi nasil veriyosunuz çiçeği var bende onu mu vereyim yoksa yaprak mi aldirayim ne kadar vereyim. Baska ne yapabilirimmmmm cok üzgünüm
Tesekkur ederimdoldukça burun aspiratörüyle temizle burnunu canim. Ben yastığına kıyafetine cold mix damla damlattigimda rahat nefes alabiliyordu. Bir de yuksek yastıkta yatırdım. Odanın nemli olmasına dikkat et. Ateşi çıkarsa mutlaka doktora götür. Emiyorsa bol bol emzir. Tarhana çorbası varsa ondan da içsin şifa olur inşallah.
Kendini boş yere suçlama ben evden cikmadigim halde burnu akıyor salihin. Hatta dun aksam banyo yatıracaktım üşendim sabah bir baktım burnu akıyor. Dedim ki gece yıkasam benim yuzumden hasta oldu diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?