- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.681
Canım çok geçmiş olsun yaprak olandan veriyorum ben her gün kahvaltı sında göğsünü sıcak tut sıcak havlu koy allah şifa versin inşallah en kısa zamandaGünaydın kizlar
Bu kez de biz dışarı cikalim dedik sanirim abarttik gezmeyi bebegim hasta oldu. Vicdan azabım tarif edilemez burnu akıyo ve nefesi hiril hiril ne yapmaliyim offfff yine hapsurdu valla hasta ettim uygarimi. Ihlamur verenler vardi nasil veriyosunuz çiçeği var bende onu mu vereyim yoksa yaprak mi aldirayim ne kadar vereyim. Baska ne yapabilirimmmmm cok üzgünüm
Geçmiş olsun canım. 1 tatlı kaşığı pekmezin içinde az bişey tereyağı eritip verebilirsin. Ihlamuru da elinde ne varsa ondan ver. Benim oğlum pek içmiyor ama sen de içiremiyorsan enjektörle deneyebilirsin. Bi de muhallebilerine az az toz zencefil koyabilirsin. Tazesini de ıhlamur la kaynatıp verebilirsin. Ama tadına bak acı olmuşsa pekmez ile tatlandırGünaydın kizlar
Bu kez de biz dışarı cikalim dedik sanirim abarttik gezmeyi bebegim hasta oldu. Vicdan azabım tarif edilemez burnu akıyo ve nefesi hiril hiril ne yapmaliyim offfff yine hapsurdu valla hasta ettim uygarimi. Ihlamur verenler vardi nasil veriyosunuz çiçeği var bende onu mu vereyim yoksa yaprak mi aldirayim ne kadar vereyim. Baska ne yapabilirimmmmm cok üzgünüm
1 çay bardağı suya bir tutam çiçek kısmını koy canım demlensin şifa olur inşallahGünaydın kizlar
Benimki doğum günümü unuttu diye cezalı:) sen ne düşünüyorsun canımKızlar, eşine sevgililer günü için bir planı veya hediyesi olan var mı
Biz geçen yıl da bir şey yapmamıştık :) bu sene yapsam mı diye düşündüm, sonra vazgeçtim. Çünkü baktım eşimin aklına bile gelmiyor :) ben de boşverdim :) ama hemen sonrasında doğum günüm var, unutursa çok pis küserim :)))))Benimki doğum günümü unuttu diye cezalı:) sen ne düşünüyorsun canım
Benimki sevgililer gununde bisey yapmaz bende yapmicam canimdogum gunumde hediye alir mutlaka bu yil unuttu ama telafi ettiBiz geçen yıl da bir şey yapmamıştık :) bu sene yapsam mı diye düşündüm, sonra vazgeçtim. Çünkü baktım eşimin aklına bile gelmiyor :) ben de boşverdim :) ama hemen sonrasında doğum günüm var, unutursa çok pis küserim :)))))
Kızlar, eşine sevgililer günü için bir planı veya hediyesi olan var mı
biz 6 yildir tanışıyoruz hic sevgililer günü kutlamadık. Aksine esim çok karşıdır sevgililer gününe :)
Benim eşim de öyle :) sevmez 14 Şubatı ama ben her sene ufak da olsa ona birşeyler yaptım :) o da bana sadece 4 yıl önce ilk tanıştığımız yıl yapmıştı :) erkek milleti işteBizimkiler de iyi öğrenmiş bunlar kapitalizmin oyunları bla bla bla. Bizde hic kutlamayız hatta kocacm dogum günlerini bile sevmez. Uygar benim dogum günümde dogunca pastadan tasarruf ettim diye seviniyo yaaaa pis koca
Kızlar, eşine sevgililer günü için bir planı veya hediyesi olan var mı
Benim de 25 şubat :))))erken bir gunaydin:)
5te emen kizim simdi miziklayinca onu sallamaya kalktim mecbur;S
benim esim de sevgililer gunune karsi.benim de onem verdigim bir gun degil acikcasi.25 subat dogumgunum.o gun isyerime cicek gomdermeyi atlamaz.ben cok takintili diilim ozel gunlere.odun muyum neyim:))))
canımGünaydın herkese.kizlar adet oldum demiştim sanki sütum az doymuyor bebis gibi ya
Benimde her sene ondan önce gelir doğum günüm unuttuğu sene birdaha ki doğum günüme kadar cezalı, hiç hediye almam :)) 10 yıllık evliyiz böyle devam ediyor :))Biz geçen yıl da bir şey yapmamıştık :) bu sene yapsam mı diye düşündüm, sonra vazgeçtim. Çünkü baktım eşimin aklına bile gelmiyor :) ben de boşverdim :) ama hemen sonrasında doğum günüm var, unutursa çok pis küserim :)))))
Canım nerden anladın doymadığını, çişi azmı?Günaydın herkese.kizlar adet oldum demiştim sanki sütum az doymuyor bebis gibi ya
Başladik cnm memede pek doymuyor gibi geliyorcanım
Ek gida baslamadınız mı
3 saatte değişiyoruz bezi normal sanırım.gece uyandı 3 te bir saat uyutamadim belki de başka bir sıkıntıdirCanım nerden anladın doymadığını, çişi azmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?