- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.701
Canım bir süre ara verin yumurtaya. Bir de herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? O da bulantı yapıyor olabilirKızlar ya canım çok sikkin klbiz ek gıdaya heceli 3 hafta oldu 3 günde bir yarim yumurta sarısı yiyor ama son iki seferdi bur sıkıntı var. Geçen hafta işten koştum geldim çok kusmus 1 haftadır vermedim bugün yedi birkac saaat sobra gene kustu ama tabili normal bir kusma değil ogurerek fiskirarak. AcaBa yumurta tesadüf mümsf2407 canım bana bir el at
Yok canım sadece d vitamini veriyorum çok teşekkür ederimCanım bir süre ara verin yumurtaya. Bir de herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? O da bulantı yapıyor olabilir
Aslında yumurtanın sebep olacağı birşey değil. ama kontrollü gitmekte fayda var. 2 hafta kadar ara verin. Bir de sırtına dikkat et. Terliyor olabilir. Tabi sen illa ki bakıyorsundur , yine de söyleyeyim dedim :) gece üşüyor da olabilirYok canım sadece d vitamini veriyorum çok teşekkür ederim
Canım terlemesin diye çok dikat edyorum gece de uyku tulumu giyiyor zaten bir kere kusuyor rahatlıyor acaba ağır mı geliyor yumurta diye düşündüm çok teşekkür ederim bundan sonra daha çok dikkat edecegimAslında yumurtanın sebep olacağı birşey değil. ama kontrollü gitmekte fayda var. 2 hafta kadar ara verin. Bir de sırtına dikkat et. Terliyor olabilir. Tabi sen illa ki bakıyorsundur , yine de söyleyeyim dedim :) gece üşüyor da olabilir
Maşallah minnağımıza :) afiyetle yesin herşeyi yeni dişleriyle inşallah :)Merhaba güzel Anneler ve evlatları <3
Oğlum 1 haftadan beri geceleri yatarken pek huzursuzdu. Kalöriferlerimiz sorunlu olduğu için geçici olarak ortamızda yatıyor, sürekli uyanıp dönüp duruyordu. Tekrar memede uyuyakalıyordu. Ben de aramızda rahat edemiyor gibi düşünmuştum. Meğer diş çıkartıyornuş kuzum, 2 gün önce ucu elime geldi maşallahAteşlenme olmadı çok sukur, ama huysuzluğu bariz belliydi. Büyüyor yavrularımız Allah'a bin şükür.
Ek gıda serüvenimiz de iyi gidiyor.
1 haftadır sebzeleri karıştırıp veriyorum. Tatlı Patatesle kabak karışımı verdim. Haftaya sebzenin içine bir parça et ya da tavuk haşlayıp püre haline getirip vermeyi düşunuyorum.
Bugün degişiklik olsun diye bebekler için organik etimeği sıcak suyla yumuşatıp içine armut püresi koydum. Afiyetle yedi yavrucuğum. Gün içinde artık bir öğünumuzü tamamen ek gıdaya çevirdik.
Her ne kadar gittiği yere kadar emzirmeyi düşunsem de bir yandan üzülüyorum oğlumun anne sütünden yavaş yavaş kopacağı için. İnşallah yalnız değilimdir bu konuda
Hahah :) bizde ayniyiz martı gibi sakiyor mubarek :)) diş artık bir çıksa gerçekten aynı durumdayız. Başka neden yapar ve uyanır ki bende dişe yoruyorumYetişin kızlar, benimki 3 gündür yeni bir huy edindi düdük gibi bağırıyor sürekliAllahım beynimize işliyor resmen, uyanık olduğu her saniye huysuz ve sürekli bu şekilde bağırıyor, kalıcı olmasından korkuyorum Diş mi çıkarıyor acaba gecede sürekli uyanıyor
Afiyet olsun bebise ben dun etsuyunda sebze pisirdim icine sehriye koydum oglum cok sevdi corbasini kiymada koyacagim corbalarina bizimde bir ogunumuz corba olacak bir ogunumuzde meyveli irmikli muhallebi sabah yumurta peynir zeyin veriyorum sabah doymuyo ekmek vermedim hic vermek istiyorum ama hangisini vermeliyim bilmiyorumMerhaba güzel Anneler ve evlatları <3
Oğlum 1 haftadan beri geceleri yatarken pek huzursuzdu. Kalöriferlerimiz sorunlu olduğu için geçici olarak ortamızda yatıyor, sürekli uyanıp dönüp duruyordu. Tekrar memede uyuyakalıyordu. Ben de aramızda rahat edemiyor gibi düşünmuştum. Meğer diş çıkartıyornuş kuzum, 2 gün önce ucu elime geldi maşallahAteşlenme olmadı çok sukur, ama huysuzluğu bariz belliydi. Büyüyor yavrularımız Allah'a bin şükür.
Ek gıda serüvenimiz de iyi gidiyor.
1 haftadır sebzeleri karıştırıp veriyorum. Tatlı Patatesle kabak karışımı verdim. Haftaya sebzenin içine bir parça et ya da tavuk haşlayıp püre haline getirip vermeyi düşunuyorum.
Bugün degişiklik olsun diye bebekler için organik etimeği sıcak suyla yumuşatıp içine armut püresi koydum. Afiyetle yedi yavrucuğum. Gün içinde artık bir öğünumuzü tamamen ek gıdaya çevirdik.
Her ne kadar gittiği yere kadar emzirmeyi düşunsem de bir yandan üzülüyorum oğlumun anne sütünden yavaş yavaş kopacağı için. İnşallah yalnız değilimdir bu konuda
Canim yogurt yapma konusunda cok basarisiz oldum. Valla iki ayri kavanoza koyuyorum esit miktarda sütü yoğurtları da ben ayarliyorum sadece birini eşim karistirdi digerini ben. İkisini de sardim petegin altina koydum. Benimki su gibiydi eşiminki tutmuştu. Valla anlayamiyorum niye olmuyo
Canim rica etsem oranlarini yazabilir misin yogurdun tam olarak
Canım ben envai çeşit ekmek denedim :) en sevdiği şu bildiğimiz somun ekmek oldu :) ben de tam tahıllı alıyorum normal fırından, onu eline alıp yiyiyor. Kahvaltı ve çorbasında da hipp organik bebek ekmeği kullanıyorumKizlar bebislere ekmek veriyor musunuz veriyorsaniz hangisi katkisiz ve daha iyi evde mi yapiyosunuz?
Canım kucağımdan indiği an basıyor çığlığı, bende başka bir sebep bulamıyorum. Dediğin gibi çıksa şu diş, Allah başka dert vermesinHahah :) bizde ayniyiz martı gibi sakiyor mubarek :)) diş artık bir çıksa gerçekten aynı durumdayız. Başka neden yapar ve uyanır ki bende dişe yoruyorum
tam bugday verebilirsin.ben corbalarina da koyuyorum ekmekAfiyet olsun bebise ben dun etsuyunda sebze pisirdim icine sehriye koydum oglum cok sevdi corbasini kiymada koyacagim corbalarina bizimde bir ogunumuz corba olacak bir ogunumuzde meyveli irmikli muhallebi sabah yumurta peynir zeyin veriyorum sabah doymuyo ekmek vermedim hic vermek istiyorum ama hangisini vermeliyim bilmiyorum
tuzu alinmis zeytini ezerek veriyorum ben.ilk verdigimde kucuk kucuk parcalayip vermistim kakasinda aynen cikti:)))katre_366 zeytini nasıl veriyorsun canım, ezerek mi?
Ben tam buğday ekmeği verdim bi kaç kez canım bizim de favori somun birde hipp organik ekmek sipariş verdim henüz elime ulaşmadı bakalım :)Kizlar bebislere ekmek veriyor musunuz veriyorsaniz hangisi katkisiz ve daha iyi evde mi yapiyosunuz?
Canım kucağımdan indiği an basıyor çığlığı, bende başka bir sebep bulamıyorum. Dediğin gibi çıksa şu diş, Allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?