2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım nasıl bir bağırma benimde devamlı iiiiii diyip duruyor ama devamlı ya mizirdanma şeklinde cok bunaldin

Tam tahilli olursa iyide hazirlarda bugday unu kullaniyorlar bildigim kadariyla
katre_366 zeytini nasıl veriyorsun canım, ezerek mi?
zeytini aksamdan suya koyup sabah kabuklarini soydum parcaladim yedi

Kızlar burdan aldığım cici bebe tarifini oğluma yaptım. Boğazına takıldı midesi bulandı yiyemedi. Başına gelen var mı? Sizinkiler yiyo mu??

Bu aralar benim oğlumda sürekli çığlık atıyor ve köpürte köpürte tükürüyo. Diş çıkartıyo galiba. .

Tam tahilli olursa iyide hazirlarda bugday unu kullaniyorlar bildigim kadariyla
zeytini aksamdan suya koyup sabah kabuklarini soydum parcaladim yedi
Evet canım buğday unu kullanılıyor. Annem geldiğinde eline ekmek vermiş, baktım sevmiş. Ben de vermeye devam ettim. Görünürde alerjik bir tepki de yok o yüzden veriyorum

Yarın evimize dönüyoruz.. mecburen uçağa binicez ama çok korkuyorum. Geçen sefer bütün yol ağladı nerdeyse ve hasta oldu. . Dua edin kızlar... hayırlısı ile ve kolaylıkla evimize gidelim.
Canım biz Asaf ın ilk 3 ayında tam 6 kez uçağa bindik :S ilki 10 günlüktü çok bişey anlamadı ama sonrasında mahvetti beni. En son çareyi uçak havalandıktan sonra ayağa kalkıp dolaşmakta buldum. Hosteslerle de kanka olmuştuk yapacak bir şey yok. Kalkıp geziyordum. D veya E koltuk aldım, koridor yani. Oturup kalkmam rahat olsun diye.

Günaydın uykusuz yorgun ama mutlu anneler

Herkes iyi mi nasılsınız kuzular da inşallah

Bizde çok şükür iyiyiz ertuğrulumla zaman nasıl geçiyor anlamakta zorlanıyorum birkaç gecedir çok iyi uykusu fakat bu gece çok sık uyandı çünkü gazlandı dün kuru fasülye yemiştim hemen etki etti gece boyunca huzursuzdu oğlum

Ek gıda ise güzel gidiyor şimdilik ama dün çok yedi sınırını bilmiyor istiyor sonrada midesi bulanıyor beyefendinin kustu mideyi boşaltınca rahatladı

En büyük mutluluğu da dışarı çıkmak kuşlar tavuklar kendi gölgesi Ve güneş hayranı

Bizde durumlar böyle kızlar kendinize iyi bakın çok Öpüyorum hepinizi

Canım nasıl bir bağırma benimde devamlı iiiiii diyip duruyor ama devamlı ya mizirdanma şeklinde cok bunaldin
Canım benimkide bildiğin düdük sesi şimdilik çıkardığı her ses kulağıma hoş geliyor ama kalıcı olmasından korkuyorum, sürekli bağırıyor. Beynimize işliyor.

Yarın evimize dönüyoruz.. mecburen uçağa binicez ama çok korkuyorum. Geçen sefer bütün yol ağladı nerdeyse ve hasta oldu. . Dua edin kızlar... hayırlısı ile ve kolaylıkla evimize gidelim.
Benimki giderken uyudu gelirken ilkbasta bende biraz kotu oldum oglumda da biraz skinti oldu agladi ama cok surmedi sarkilar soyledim mama verdim altina baktim neyseki sakinlesti inerkende tum ucak oglumu sevdi ve sukur evimize geldik

Benimki giderken uyudu gelirken ilkbasta bende biraz kotu oldum oglumda da biraz skinti oldu agladi ama cok surmedi sarkilar soyledim mama verdim altina baktim neyseki sakinlesti inerkende tum ucak oglumu sevdi ve sukur evimize geldik
Kızlar uçakta ağlayan bebeklerin ağzına memeyi tıkıyosunuz ben öle yaptım :)
Daha uçak kalkmadan uyuyolar uyumasalar bile basıncın etkisini ortadan kaldırıyomuş emmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…