- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.721
Canım nasıl bir bağırma benimde devamlı iiiiii diyip duruyor ama devamlı ya mizirdanma şeklinde cok bunaldinYetişin kızlar, benimki 3 gündür yeni bir huy edindi düdük gibi bağırıyor sürekliAllahım beynimize işliyor resmen, uyanık olduğu her saniye huysuz ve sürekli bu şekilde bağırıyor, kalıcı olmasından korkuyorum Diş mi çıkarıyor acaba gecede sürekli uyanıyor
Tam tahilli olursa iyide hazirlarda bugday unu kullaniyorlar bildigim kadariylaCanım ben envai çeşit ekmek denedim :) en sevdiği şu bildiğimiz somun ekmek oldu :) ben de tam tahıllı alıyorum normal fırından, onu eline alıp yiyiyor. Kahvaltı ve çorbasında da hipp organik bebek ekmeği kullanıyorum
zeytini aksamdan suya koyup sabah kabuklarini soydum parcaladim yedikatre_366 zeytini nasıl veriyorsun canım, ezerek mi?
ben verdim.hamsi ve istavrit7. Ayımızı dolduruncamsf2407 balık verebilirmiyim bacım :))
Hipp in ekmegini gordum ebebekte ama almadim bugday unu var diyeBen tam buğday ekmeği verdim bi kaç kez canım bizim de favori somun birde hipp organik ekmek sipariş verdim henüz elime ulaşmadı bakalım :)
Ben daha vermedim ama vermeyi dusunuyorum somon cok faydali beyin gelisimi icin7. Ayımızı dolduruncamsf2407 balık verebilirmiyim bacım :))
Benimki de oyle surekli ilgi istiyo kafami cevirince mizirdiyoCanım nasıl bir bağırma benimde devamlı iiiiii diyip duruyor ama devamlı ya mizirdanma şeklinde cok bunaldin
Evet canım, yüzey balıkları. Dip balıkları vermeyin ama. 8 den sonra da haftada 2 keze çıkarabilirsin. 7 de haftada 17. Ayımızı dolduruncamsf2407 balık verebilirmiyim bacım :))
Evet canım buğday unu kullanılıyor. Annem geldiğinde eline ekmek vermiş, baktım sevmiş. Ben de vermeye devam ettim. Görünürde alerjik bir tepki de yok o yüzden veriyorumTam tahilli olursa iyide hazirlarda bugday unu kullaniyorlar bildigim kadariyla
zeytini aksamdan suya koyup sabah kabuklarini soydum parcaladim yedi
Canım biz Asaf ın ilk 3 ayında tam 6 kez uçağa bindik :S ilki 10 günlüktü çok bişey anlamadı ama sonrasında mahvetti beni. En son çareyi uçak havalandıktan sonra ayağa kalkıp dolaşmakta buldum. Hosteslerle de kanka olmuştukYarın evimize dönüyoruz.. mecburen uçağa binicez ama çok korkuyorum. Geçen sefer bütün yol ağladı nerdeyse ve hasta oldu. . Dua edin kızlar... hayırlısı ile ve kolaylıkla evimize gidelim.
Canım benimkide bildiğin düdük sesiCanım nasıl bir bağırma benimde devamlı iiiiii diyip duruyor ama devamlı ya mizirdanma şeklinde cok bunaldin
Benimki giderken uyudu gelirken ilkbasta bende biraz kotu oldum oglumda da biraz skinti oldu agladi ama cok surmedi sarkilar soyledim mama verdim altina baktim neyseki sakinlesti inerkende tum ucak oglumu sevdi ve sukur evimize geldikYarın evimize dönüyoruz.. mecburen uçağa binicez ama çok korkuyorum. Geçen sefer bütün yol ağladı nerdeyse ve hasta oldu. . Dua edin kızlar... hayırlısı ile ve kolaylıkla evimize gidelim.
Ben burdaki tarifle yapmadim biraz sert olmus islatip veriyorum yiyoKızlar burdan aldığım cici bebe tarifini oğluma yaptım. Boğazına takıldı midesi bulandı yiyemedi. Başına gelen var mı? Sizinkiler yiyo mu??
Kızlar uçakta ağlayan bebeklerin ağzına memeyi tıkıyosunuz ben öle yaptım :)Benimki giderken uyudu gelirken ilkbasta bende biraz kotu oldum oglumda da biraz skinti oldu agladi ama cok surmedi sarkilar soyledim mama verdim altina baktim neyseki sakinlesti inerkende tum ucak oglumu sevdi ve sukur evimize geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?