2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım, benim Ertuğrul'um da öyle. Ama kanımca yediği seyden çok kaşığın ağzına girmesi hoşuna gidiyor benimkinin. Su verirken de aynısını yapıyor çünkü. Kendince oyun sanıyor ya da dislerini mi kaşıyor bilemiyorum. Evdeysem püresi bitince mızmızlık yaparsa hemen kucağıma alıp unutturuyorum. Ama başkasının yanîndaysam hemen 'ay bu doymadı ay biraz daha ver' baskısı altında kalıyorum. Sanki ben oğlumun ne zaman doyacağını bilmiyorum Geçenlerde maalesef başkasnın lafına uydum ve çok olduğunu bile bile verdim. Sonuç: her gün aynı saatte düzenli kaka yapan çocuk 2 gündur yapamıyor. Belki de çok yüklendik bağırsaklara.

Kızlar uçakta ağlayan bebeklerin ağzına memeyi tıkıyosunuz ben öle yaptım :)
Daha uçak kalkmadan uyuyolar uyumasalar bile basıncın etkisini ortadan kaldırıyomuş emmek.
Emzik verdim bende basinctan etkilenmesin diye bebegim yikken bebekli bir bayanla yolculuk ettim o zaman ogrendim bende

Ay ben bugün bittim ya hiç durmad ı o ses artık dayanamadım calpol verdim galiba ağrıdı var
Canim dis mi acaba calpol yerine dislerine jel suruyorum mecbur kalirsam oda bitkisel masaj yapiyorum tabiki sen bebegini en iyi bilirsin ama calpol agri ates olursa mecbur kalmadikca vermemek gerek

Canim dis mi acaba calpol yerine dislerine jel suruyorum mecbur kalirsam oda bitkisel masaj yapiyorum tabiki sen bebegini en iyi bilirsin ama calpol agri ates olursa mecbur kalmadikca vermemek gerek
Canım jel de sürdüm ama geçmedi doktor sakinlesmezse calpol ver eğer o da olmazsa fitile kadar verebilirsin demişti . Galiba ağrı da yapıyor dış çıkarken calpol verince uyudi

Ah ertuğrullar pek hassaslar
Mideye aşırı yüklenmemek gerek bunj çok iyi anladım valla
Benimki de o olaydan beri yapmadı yani iki gündür
Bekliyorum yapınca rahatlıyor yavrum
Ya bu başkaları neden her şeye karışıyor aceeeeeeepppppp

Güzel annişler ben kizima sebze püresi ve çorba kesinlikle yediremiyorum aç duruyor gene de ağzını açmıyor yoğurt muhallebi ve meyve seviyor başka birşey istemiyorum. Geçen gün kendimize yaptığım mercimek çorbasına verdim tuzsuz salcasizdi bitek onu yedi . Siz nasıl çorbalar veriyorsunuz

O kadar hızlı gelisiyorlar ki her yeni gün farklı birşey görüyoruz biz de
Daha bilinçli daha hareketli ve enerjik sürekli ilgi sürekli oyun istiyor yaşım 26 ama geç mi kalmışım bebek sahibi olmakta diyorum kendi kendime resmen bitkin düşüyorum bütün anım onunla geçiyor Allahtan gece uykuyu seçen bir bebek bir de uykusuzluk çekseydim ne olurdu bilemiyorum

Canim ben ilikli kemik sogan pirasa sarimsak patates az kimyon kekik nane koydum pisirdim sonra sehriye koydum blendrdan gecirdim bayilarak yedi ayni corbaya kemik suyu yerine kiyma koydum ve havuc ilave ettim biraz zorlandi yerken belki toktu bilmiyorum aclik tokluk etkiliyo cunku dun cok guzel kahvaltisini yapti bugun mama vermistim 1 saat once ne verdiysem ittirdi bende zorlamadim

tarhana,karisik sebze,sehriye,yogurt vs corbalari yapiyorum.doktorumuz cok cok az tuzlu ve salcali kendi corbalarimizdan verebilecegimizi soyledi

Sizin bebekleriniz neler yapabiliyor benimki oyuncaklara cok ilgisiz oynamak istemiyor hic birseye elini uzatmıyor eline zorla verdiğimde geri atıyor ve kalça çıkıklığı var henüz dönemiyor aparat takıyoruz disimizde yok normal mi sizce

Benimki oyuncaklari eline alip agzina goturuyo isirmaya calisiyo yada yaliyo donebiliyo emeklemiyo benden kaynakli olabilir yere koymuyorum dislerimizde kabardi yeri belli ama hala cikmadi

Canim Scss2016 yazmisti tarifi ama ben yine unuttum kafa bi milyon. Bir de sen yazar misin lor peynirini ölçüleri ile nasil yapabilrim

Bizimde ev aldi başını gidiyor. Bir yere kalmaya gitmeyecem bir daha çamaşır birikti hep cok zorlandim poff :/ hala da bitmedi. Daha da ütü var :)))

Corba soran arkadaş tarhana ile baslayin bence.
Sonra mevsim sebzeleri ile devam.3 gün ayni corbayi verin.

Bizim beslenme
Kahvalti
Devam sütü
Meyve
Devam sütü
Yogurt /muhallebi/keci boynuzlu biskuvili muhallebi
Devam sütü
Sebze corbasi/kıymalı veya kiymasiz
Devam sütü
Uyku :))
Gece devam sütü

isikli muzikli ses cikaran oyuncaklara ilgimiz cok.buldugu herseye elini uzatiyor.kumandaya bayiliyor.disimiz yok henuz biximde 7+7 bugun.yerde oldugunda donuyor ve surunuyor.her bebegin gelisimi ayni olmaz ama.sende mumkun oldugunca yere birak.yerde olmasi faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…