- 22 Mayıs 2013
- 699
- 886
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.741
Günaydın uykusuz yorgun ama mutlu anneler
Herkes iyi mi nasılsınız kuzular da inşallah
Bizde çok şükür iyiyiz ertuğrulumla zaman nasıl geçiyor anlamakta zorlanıyorum birkaç gecedir çok iyi uykusu fakat bu gece çok sık uyandı çünkü gazlandı dün kuru fasülye yemiştim hemen etki etti gece boyunca huzursuzdu oğlum
Ek gıda ise güzel gidiyor şimdilik ama dün çok yedi sınırını bilmiyor istiyor sonrada midesi bulanıyor beyefendinin kustu mideyi boşaltınca rahatladı
En büyük mutluluğu da dışarı çıkmak kuşlar tavuklar kendi gölgesi Ve güneş hayranı
Bizde durumlar böyle kızlar kendinize iyi bakın çok Öpüyorum hepinizi
gunluk sutle yaptigim yogurt sebze ve meyve pureleri.sonra onlari birlestire birlestire karisimlarKızlar 6 aylıkken bebeklerinize ne basladiniz ek gıda?
Emzik verdim bende basinctan etkilenmesin diye bebegim yikken bebekli bir bayanla yolculuk ettim o zaman ogrendim bendeKızlar uçakta ağlayan bebeklerin ağzına memeyi tıkıyosunuz ben öle yaptım :)
Daha uçak kalkmadan uyuyolar uyumasalar bile basıncın etkisini ortadan kaldırıyomuş emmek.
Ay ben bugün bittim ya hiç durmad ı o ses artık dayanamadım calpol verdim galiba ağrıdı varCanım benimkide bildiğin düdük sesişimdilik çıkardığı her ses kulağıma hoş geliyor ama kalıcı olmasından korkuyorum, sürekli bağırıyor. Beynimize işliyor.
Canim yogurt meyve(elma armut kayisi muz) sebze pureleri (havuc kabak patates )teker teker 2 -3gun deneyerek sonra muhallebi yumurta sarisi peynir pekmez simdi et suyuna corba yada biraz kiyma ekliyorum corbasinaKızlar 6 aylıkken bebeklerinize ne basladiniz ek gıda?
Canim dis mi acaba calpol yerine dislerine jel suruyorum mecbur kalirsam oda bitkisel masaj yapiyorum tabiki sen bebegini en iyi bilirsin ama calpol agri ates olursa mecbur kalmadikca vermemek gerekAy ben bugün bittim ya hiç durmad ı o ses artık dayanamadım calpol verdim galiba ağrıdı var
Canım jel de sürdüm ama geçmedi doktor sakinlesmezse calpol ver eğer o da olmazsa fitile kadar verebilirsin demişti . Galiba ağrı da yapıyor dış çıkarken calpol verince uyudiCanim dis mi acaba calpol yerine dislerine jel suruyorum mecbur kalirsam oda bitkisel masaj yapiyorum tabiki sen bebegini en iyi bilirsin ama calpol agri ates olursa mecbur kalmadikca vermemek gerek
Canım, benim Ertuğrul'um da öyle. Ama kanımca yediği seyden çok kaşığın ağzına girmesi hoşuna gidiyor benimkinin. Su verirken de aynısını yapıyor çünkü. Kendince oyun sanıyor ya da dislerini mi kaşıyor bilemiyorum. Evdeysem püresi bitince mızmızlık yaparsa hemen kucağıma alıp unutturuyorum. Ama başkasının yanîndaysam hemen 'ay bu doymadı ay biraz daha ver' baskısı altında kalıyorum. Sanki ben oğlumun ne zaman doyacağını bilmiyorumGeçenlerde maalesef başkasnın lafına uydum ve çok olduğunu bile bile verdim. Sonuç: her gün aynı saatte düzenli kaka yapan çocuk 2 gündur yapamıyor. Belki de çok yüklendik bağırsaklara.
Canim ben ilikli kemik sogan pirasa sarimsak patates az kimyon kekik nane koydum pisirdim sonra sehriye koydum blendrdan gecirdim bayilarak yedi ayni corbaya kemik suyu yerine kiyma koydum ve havuc ilave ettim biraz zorlandi yerken belki toktu bilmiyorum aclik tokluk etkiliyo cunku dun cok guzel kahvaltisini yapti bugun mama vermistim 1 saat once ne verdiysem ittirdi bende zorlamadimGüzel annişler ben kizima sebze püresi ve çorba kesinlikle yediremiyorum aç duruyor gene de ağzını açmıyor yoğurt muhallebi ve meyve seviyor başka birşey istemiyorum. Geçen gün kendimize yaptığım mercimek çorbasına verdim tuzsuz salcasizdi bitek onu yedi . Siz nasıl çorbalar veriyorsunuz
tarhana,karisik sebze,sehriye,yogurt vs corbalari yapiyorum.doktorumuz cok cok az tuzlu ve salcali kendi corbalarimizdan verebilecegimizi soylediGüzel annişler ben kizima sebze püresi ve çorba kesinlikle yediremiyorum aç duruyor gene de ağzını açmıyor yoğurt muhallebi ve meyve seviyor başka birşey istemiyorum. Geçen gün kendimize yaptığım mercimek çorbasına verdim tuzsuz salcasizdi bitek onu yedi . Siz nasıl çorbalar veriyorsunuz
Benimki oyuncaklari eline alip agzina goturuyo isirmaya calisiyo yada yaliyo donebiliyo emeklemiyo benden kaynakli olabilir yere koymuyorum dislerimizde kabardi yeri belli ama hala cikmadiSizin bebekleriniz neler yapabiliyor benimki oyuncaklara cok ilgisiz oynamak istemiyor hic birseye elini uzatmıyor eline zorla verdiğimde geri atıyor ve kalça çıkıklığı var henüz dönemiyor aparat takıyoruz disimizde yok normal mi sizce
eline verince benimkide götürüyo ama kendi uzanmıyo cok tedirginim bu konudaBenimki oyuncaklari eline alip agzina goturuyo isirmaya calisiyo yada yaliyo donebiliyo emeklemiyo benden kaynakli olabilir yere koymuyorum dislerimizde kabardi yeri belli ama hala cikmadi
CanimScss2016
Canlar lor peyniri denemem yoğurt ile başarıya ulaştı, oğluşta çok sevdi şlak şşlak diye sesler çıkardı yerken :)) kahvaltılarımızın vazgeçilmezi olacak artık yumurta sarısı ve lor peyniri
isikli muzikli ses cikaran oyuncaklara ilgimiz cok.buldugu herseye elini uzatiyor.kumandaya bayiliyor.disimiz yok henuz biximde 7+7 bugun.yerde oldugunda donuyor ve surunuyor.her bebegin gelisimi ayni olmaz ama.sende mumkun oldugunca yere birak.yerde olmasi faydaliSizin bebekleriniz neler yapabiliyor benimki oyuncaklara cok ilgisiz oynamak istemiyor hic birseye elini uzatmıyor eline zorla verdiğimde geri atıyor ve kalça çıkıklığı var henüz dönemiyor aparat takıyoruz disimizde yok normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?