- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.761
corbalari 3 gun vermedim ben.zaten iceriklerini onceden tek deniyoruz.2 gunde 1 farkli corba veriyorum benBizimde ev aldi başını gidiyor. Bir yere kalmaya gitmeyecem bir daha çamaşır birikti hep cok zorlandim poff :/ hala da bitmedi. Daha da ütü var :)))
Corba soran arkadaş tarhana ile baslayin bence.
Sonra mevsim sebzeleri ile devam.3 gün ayni corbayi verin.
Bizim beslenme
Kahvalti
Devam sütü
Meyve
Devam sütü
Yogurt /muhallebi/keci boynuzlu biskuvili muhallebi
Devam sütü
Sebze corbasi/kıymalı veya kiymasiz
Devam sütü
Uyku :))
Gece devam sütü
corbalari 3 gun vermedim ben.zaten iceriklerini onceden tek deniyoruz.2 gunde 1 farkli corba veriyorum ben
Bende her şeklini deniyorum ama yemiyor hiç açmıyor ağzını açken yeniyor sipaCanim ben ilikli kemik sogan pirasa sarimsak patates az kimyon kekik nane koydum pisirdim sonra sehriye koydum blendrdan gecirdim bayilarak yedi ayni corbaya kemik suyu yerine kiyma koydum ve havuc ilave ettim biraz zorlandi yerken belki toktu bilmiyorum aclik tokluk etkiliyo cunku dun cok guzel kahvaltisini yapti bugun mama vermistim 1 saat once ne verdiysem ittirdi bende zorlamadim
Yoğurt çorbası denemedim canım birde onu deneyeceğim bende artık veriyorum az salca ali tuZsu yemeklerden napimtarhana,karisik sebze,sehriye,yogurt vs corbalari yapiyorum.doktorumuz cok cok az tuzlu ve salcali kendi corbalarimizdan verebilecegimizi soyledi
Iki ayti tarhana denedim birini hiç yemedi diğerini de bir gün yedi daha yemiyor . Sebzeleri kesinlikle yemiyor . Mercimek yedi geçen gün diye bugün yine yaptım içine sarımsak soğan havuç patates koydum ama bugün kini yemedi . Ay bu çocuk beni parmağında oynatiyorBizimde ev aldi başını gidiyor. Bir yere kalmaya gitmeyecem bir daha çamaşır birikti hep cok zorlandim poff :/ hala da bitmedi. Daha da ütü var :)))
Corba soran arkadaş tarhana ile baslayin bence.
Sonra mevsim sebzeleri ile devam.3 gün ayni corbayi verin.
Bizim beslenme
Kahvalti
Devam sütü
Meyve
Devam sütü
Yogurt /muhallebi/keci boynuzlu biskuvili muhallebi
Devam sütü
Sebze corbasi/kıymalı veya kiymasiz
Devam sütü
Uyku :))
Gece devam sütü
Canım ben yarım litre sütle deneme amaçlı yaptım, sütü kaynattım 2 yemek kaşığı yoğurt koydum hemen kesildi, 2 saat dinlendi süzdüm dolaba koydum, 3 gün yiyebilir. Şimdiden afiyet olsun yavruşuna :)CanimScss2016 yazmisti tarifi ama ben yine unuttum kafa bi milyon. Bir de sen yazar misin lor peynirini ölçüleri ile nasil yapabilrim
corbalarina koyuyorum arpacik soganMerhaba kızlar.bebisine soğan yediren varmi.gecen et suyuna atmistim soğan çok gaz yaptı bebisi ağır geldi.
Uzanir canim tesvik et bizimki kumanda telefon gorunce elimizde atiliyo eline vermiyorum dahada cezbediyo sende ilgisini ne cekiyosa onu yakinina koy sonra az az uzaklastir yapamiyosa elinle kendin yavasca uzanmasini saglaeline verince benimkide götürüyo ama kendi uzanmıyo cok tedirginim bu konuda
Yer canim acele etme zamanladamak tatlari gelisir ben tadina bakiyorum guzel velirse oglumda severek yiyo yogurt corbasi yaptim yedi tarhanayi denemedim onuda yapicamBende her şeklini deniyorum ama yemiyor hiç açmıyor ağzını açken yeniyor sipa
Iki ayti tarhana denedim birini hiç yemedi diğerini de bir gün yedi daha yemiyor . Sebzeleri kesinlikle yemiyor . Mercimek yedi geçen gün diye bugün yine yaptım içine sarımsak soğan havuç patates koydum ama bugün kini yemedi . Ay bu çocuk beni parmağında oynatiyor
Sogan pisince cok gaz yapmaz aslinda cig yenilirse yapar ben corbalarina koyuyorum gaz yapiyosa az koy yarisini yada daha az koyabilirsinMerhaba kızlar.bebisine soğan yediren varmi.gecen et suyuna atmistim soğan çok gaz yaptı bebisi ağır geldi.
Merhaba kızlar.bebisine soğan yediren varmi.gecen et suyuna atmistim soğan çok gaz yaptı bebisi ağır geldi.
Afiyet olsun kuzuya yarasın canımm :)Scss2016
Canlar lor peyniri denemem yoğurt ile başarıya ulaştı, oğluşta çok sevdi şlak şşlak diye sesler çıkardı yerken :)) kahvaltılarımızın vazgeçilmezi olacak artık yumurta sarısı ve lor peyniri
Canim tesekkur ederim de küçük bi sorunum vardı onu unutup lor yapmaya kalkiyorum ya valla komigim yani. Ben daha yogurt yapamiyommmmm tefal yogurtcum da cok pahaliii yaa napcam profilonun var onu mu alsam kiCanım ben yarım litre sütle deneme amaçlı yaptım, sütü kaynattım 2 yemek kaşığı yoğurt koydum hemen kesildi, 2 saat dinlendi süzdüm dolaba koydum, 3 gün yiyebilir. Şimdiden afiyet olsun yavruşuna :)
isiyi ayarlamadan koyabilecegin bir marka olmasini tavsiye ederim.isiyla alakali problem yasiyorsan makinada da tutmama riski var.ben de cok arastirdim tefal yogurtcum aldim.sogut sut yogurt karistir oldu bittiCanim tesekkur ederim de küçük bi sorunum vardı onu unutup lor yapmaya kalkiyorum ya valla komigim yani. Ben daha yogurt yapamiyommmmm tefal yogurtcum da cok pahaliii yaa napcam profilonun var onu mu alsam ki
Kızlar yatarak emzirme zararlı mıdır bu aralar çok yapıyoruzda
Biz deKızlar yatarak emzirme zararlı mıdır bu aralar çok yapıyoruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?