2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

corbalari 3 gun vermedim ben.zaten iceriklerini onceden tek deniyoruz.2 gunde 1 farkli corba veriyorum ben

sabah 7 de anne sutu
10 gibi kahvalti(yumurta peynir zeytin pekmez meyve suyu ya da ihlamur)
12 gibi anne sutu
2 3 gibi corba yogurt kofte bulgur pilavi keskek vs ya da devam sutu
5 6 gibi anne sutu
9 meyve

geri kalanlar saatler emiyoruz.ben calistigim icin boyle uyguluyoruz.muhallebi hic vermedik.onun yerine cesitli yemekler deniyoruz

Bende her şeklini deniyorum ama yemiyor hiç açmıyor ağzını açken yeniyor sipa

Iki ayti tarhana denedim birini hiç yemedi diğerini de bir gün yedi daha yemiyor . Sebzeleri kesinlikle yemiyor . Mercimek yedi geçen gün diye bugün yine yaptım içine sarımsak soğan havuç patates koydum ama bugün kini yemedi . Ay bu çocuk beni parmağında oynatiyor

Canim Scss2016 yazmisti tarifi ama ben yine unuttum kafa bi milyon. Bir de sen yazar misin lor peynirini ölçüleri ile nasil yapabilrim
Canım ben yarım litre sütle deneme amaçlı yaptım, sütü kaynattım 2 yemek kaşığı yoğurt koydum hemen kesildi, 2 saat dinlendi süzdüm dolaba koydum, 3 gün yiyebilir. Şimdiden afiyet olsun yavruşuna :)

Merhaba kızlar.bebisine soğan yediren varmi.gecen et suyuna atmistim soğan çok gaz yaptı bebisi ağır geldi.

eline verince benimkide götürüyo ama kendi uzanmıyo cok tedirginim bu konuda
Uzanir canim tesvik et bizimki kumanda telefon gorunce elimizde atiliyo eline vermiyorum dahada cezbediyo sende ilgisini ne cekiyosa onu yakinina koy sonra az az uzaklastir yapamiyosa elinle kendin yavasca uzanmasini sagla

Oyy kuzum belki keyfi yoktu annesi ondan yemedi sen pes etme :) oynatirlar hemde nasil oynatirlar :))

Canim tesekkur ederim de küçük bi sorunum vardı onu unutup lor yapmaya kalkiyorum ya valla komigim yani. Ben daha yogurt yapamiyommmmm tefal yogurtcum da cok pahaliii yaa napcam profilonun var onu mu alsam ki

Canim tesekkur ederim de küçük bi sorunum vardı onu unutup lor yapmaya kalkiyorum ya valla komigim yani. Ben daha yogurt yapamiyommmmm tefal yogurtcum da cok pahaliii yaa napcam profilonun var onu mu alsam ki
isiyi ayarlamadan koyabilecegin bir marka olmasini tavsiye ederim.isiyla alakali problem yasiyorsan makinada da tutmama riski var.ben de cok arastirdim tefal yogurtcum aldim.sogut sut yogurt karistir oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…