- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.081
40imi bekliyorum 40 kanamanda gel dedi doktor spiral taktirCagim canım.Ben kocaya asla guvenmemKızlar özel olacak ama sormak istiyorum önemli bir konu nasıl korunuyorsunuz
Evde 4000 gr cikti kadın geldi tartıya 4900 çıktı canim baya fark ciktiAz çıktı dimi canım bizim 300gr eksik çıkmıştı
Evde 4000 gr cikti kadın geldi tartıya 4900 çıktı canim baya fark cikti
Aynı durum biz de de yaşanıyor ama ben ağlasa bile ilk önce altını değiştiriyorum dediğin durumdan ötürü, bir de altını önce alınca emerken de daha rahat ediyor, hem de altının bekleyip pişmesini istemiyorum olabildiğince hızlı halletmeye çalışıyorum umarım sana da yardımcı olurKızlar iyi nöbetlerrrbir sorum olacak. Ben bebeğimin karnı açken asla alt değiştiremiyorum ağlamaktan öksürmeye nerdeyse kusmaya geliyo okadar yırtıyo kendini önce emziriyorum memede uyuyo sonra altını temizleyince uyanıyo başa sarıyoruz. Buna nasıl çözüm bulabilirim? Hemşireler bana tokken altını değişirsen reflü olur demişti. Hem ondan korkuyorum hemde uyku filan kaçıyo uyutana kdr cnm çıkıyo
Canım bi de aklıma sonradan geldi ben çok ağlıyor bazen o zaman ağlatmaya kıyamıyorum tek göğsümü verip açlığını yatıştıyorum sonra diğer emmeye geçmeden altını halledip sonra devam ediyoruzKızlar iyi nöbetlerrrbir sorum olacak. Ben bebeğimin karnı açken asla alt değiştiremiyorum ağlamaktan öksürmeye nerdeyse kusmaya geliyo okadar yırtıyo kendini önce emziriyorum memede uyuyo sonra altını temizleyince uyanıyo başa sarıyoruz. Buna nasıl çözüm bulabilirim? Hemşireler bana tokken altını değişirsen reflü olur demişti. Hem ondan korkuyorum hemde uyku filan kaçıyo uyutana kdr cnm çıkıyo
Ayyy inşallah canimcim sünnet oldu ya onun etkisi oldu bence fazla alımındaSenin baya fark çıkmış canım.tosuncuk olucak Taha paşa desene :)
Ya benim kızım ağzından gaz cikarmazdi kusmazdida gazdan neler çektik oğlum gazını ağızdan çıkarıo ve kusuo yeni emdiyse gaz cikarirken canım bende takmıyorum gazını cikarsinda kussun napıyım durduk yere kussa sıkıntı gaz cikarirken kusmasi sakinca yokmusAynısı biz de oluyor gaz çıkarmaya çalışırken kusuyor bir çözümü var mı bilmiyorum
Bizim hemsiremizde onceden verme diyor. Cihanda da hep uyardi atesi yukselirse verirsin verip gelme asiya diye canim.Evet o civarda ve üç doz yapılacak beni aşıyor maalesefben hiç şurup ya da fitil vermedim şimdiye kadar ne yapsam alsammı acaba?
Canim biz de sunnet yaptirmaya karar verdik. Abisinin pipisi sisti bugun cocuk cerrahina goturduk. On gun sonra ikisini birden sunnet yapacak. Cesaret verdin bize de.Ayyy inşallah canimcim sünnet oldu ya onun etkisi oldu bence fazla alımında
Mide agzinda darlik buyuk oglumda da vardi burnundan gelirdi kusunca. Simdi minik oglumda fiskirtarak kusuyor. Bazen ne kadar sut varsa hepsi cikiyor. Gecmesini bekliyorum.Canım kusma problemi bizdede var fışkırtarak bile kusuyor bazen geçen sabaha karşı ağzından burnundan fışkırtarak kustu nefes alamadı çok ağladı hemen acile gittik ciğerlerime kaçtı diye çok korktum nefes alamayınca dr 8-9 aya anca düzelir mide kapağı gelişmediği için oluyormuş karnını doyurduktan sonra altını bile alamıyorum yatırdığım an kusuyor uyutamıyorum bende çok üzülüyorum uyumasına gelince gazı olmasa benimkisi de uyuyacak o kadar ama gaz sancısından uyuyamıyor galiba normal uyuması
Simdilik hic iliskiye girmeyerekKızlar özel olacak ama sormak istiyorum önemli bir konu nasıl korunuyorsunuz
Canım bana da kayınvalidem dedi ama hiç denemedimSelam hanimlarYunus Emre'm 53 günlük oldu bizim de burun tıkanıklığı sorunumuz var, serum fizyolojik,burun aspiratoriyle çekme denedik ama nafile.sizin bu konuda öneriniz var mı acaba
Komsum anne sütünü burnuna damla diuor hiç duyan var mı,geçenlerde yengem kulağı ağrıDigi için azıcık sütümü alıp kulağına damlatti ve geçmiş
Geçmiş olsun canım insanın da içi gidiyo bebişler ağlarkenBiz ikinci ay asilarimizi olduk kizlar.nasil icli agladi yavrum
Küçük için çok kolay olucak canım gorceksin inşallah cihanda kolaycacik aglamadan olur genel anestezimi yapıcak cihan aCanim biz de sunnet yaptirmaya karar verdik. Abisinin pipisi sisti bugun cocuk cerrahina goturduk. On gun sonra ikisini birden sunnet yapacak. Cesaret verdin bize de.
Ya ben ıdilde aşı oldu eve geldik fitil verdim hemen hiç ateş olmadı yani beni korkutuo ateş şimdide uygulucam 2. Ay aşı si ateş yapar dedi hemşire çıkmasını beklemicem yaBizim hemsiremizde onceden verme diyor. Cihanda da hep uyardi atesi yukselirse verirsin verip gelme asiya diye canim.
Canim ben gecenlerde sana mi soylemistim dil bagi olabilir diye. Yine bi arakadas bundan sikayet etmisti sanirim. Peki her emdiginde mi ayni durum oluyor yoksa bazen gayet guzel emiyor mu?Gunaydinlar bebegim emerken 5_6 kere cekip dinleniyordu hizli hizli nefes aliyordu... dil bağı varms 2 aylikken kesiliyormus anesteziye gerek yok dediler kucuk oldugu icin.
Canım dediğin doğrudur bir de emdiğini çıkarınca tekrardan emek istiyor kısır döngü oluyor birazYa benim kızım ağzından gaz cikarmazdi kusmazdida gazdan neler çektik oğlum gazını ağızdan çıkarıo ve kusuo yeni emdiyse gaz cikarirken canım bende takmıyorum gazını cikarsinda kussun napıyım durduk yere kussa sıkıntı gaz cikarirken kusmasi sakinca yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?