2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

A
Aynı durum biz de de yaşanıyor ama ben ağlasa bile ilk önce altını değiştiriyorum dediğin durumdan ötürü, bir de altını önce alınca emerken de daha rahat ediyor, hem de altının bekleyip pişmesini istemiyorum olabildiğince hızlı halletmeye çalışıyorum umarım sana da yardımcı olur

Canım bi de aklıma sonradan geldi ben çok ağlıyor bazen o zaman ağlatmaya kıyamıyorum tek göğsümü verip açlığını yatıştıyorum sonra diğer emmeye geçmeden altını halledip sonra devam ediyoruz

Aynısı biz de oluyor gaz çıkarmaya çalışırken kusuyor bir çözümü var mı bilmiyorum
Ya benim kızım ağzından gaz cikarmazdi kusmazdida gazdan neler çektik oğlum gazını ağızdan çıkarıo ve kusuo yeni emdiyse gaz cikarirken canım bende takmıyorum gazını cikarsinda kussun napıyım durduk yere kussa sıkıntı gaz cikarirken kusmasi sakinca yokmus

Mide agzinda darlik buyuk oglumda da vardi burnundan gelirdi kusunca. Simdi minik oglumda fiskirtarak kusuyor. Bazen ne kadar sut varsa hepsi cikiyor. Gecmesini bekliyorum.

Canım bana da kayınvalidem dedi ama hiç denemedim

Canim biz de sunnet yaptirmaya karar verdik. Abisinin pipisi sisti bugun cocuk cerrahina goturduk. On gun sonra ikisini birden sunnet yapacak. Cesaret verdin bize de.
Küçük için çok kolay olucak canım gorceksin inşallah cihanda kolaycacik aglamadan olur genel anestezimi yapıcak cihan a

Bizim hemsiremizde onceden verme diyor. Cihanda da hep uyardi atesi yukselirse verirsin verip gelme asiya diye canim.
Ya ben ıdilde aşı oldu eve geldik fitil verdim hemen hiç ateş olmadı yani beni korkutuo ateş şimdide uygulucam 2. Ay aşı si ateş yapar dedi hemşire çıkmasını beklemicem ya

Gunaydinlar bebegim emerken 5_6 kere cekip dinleniyordu hizli hizli nefes aliyordu... dil bağı varms 2 aylikken kesiliyormus anesteziye gerek yok dediler kucuk oldugu icin.
Canim ben gecenlerde sana mi soylemistim dil bagi olabilir diye. Yine bi arakadas bundan sikayet etmisti sanirim. Peki her emdiginde mi ayni durum oluyor yoksa bazen gayet guzel emiyor mu?
Cok gecmis olsun merak etme saniyelik bi kesi aticaklar hic bi sıkıntı yasatmiyor bebeğe

insanbuL bu arada bebis nasil gazlı mi merak ettim canım ilkinden çok çekince ben bunda rahat şimdilik inşallah da böyle gider

Canım dediğin doğrudur bir de emdiğini çıkarınca tekrardan emek istiyor kısır döngü oluyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…