- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.821
Afiyet olsun canım bebiseBen de attım buzluğa bir gün önceden çıkarayım o zaman sağol canım
Ayyy yanlıs alıntı yapmışım sana diyecektim canımm hangi tarifi soruyosun diye kafa gittiYa işte ben de yoğurtla yaptım ekşi oldu :S sanırım sütle daha iyi oluyor. Bir de yoğurtla tarif veren arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam kaynayan süte limon değil de yoğurt katmaktan bahsediyorlardı. Yoğurttan kasıt buydu sanırım ama emin değilim :) yapınca yorumlarını bekliyorum o zaman :)
Canım merhaba ben söyle yapıyorum bazen kaşıkla yemek istemiyor kendim parmaklarımla yediriyorum corbayı yoğurdu küçük mama kavanozuna koyup kendi içmek istiyo onları öyle veriyorum bizim kasıklarımızdan yemek istiyo bazen öyle veriyorum bazen yemek hiç istemiyo bende zorlamıyorumHerkese iyi akşamlar güzel anneler ve yavruları epeydir giremedim buralara ek gıda seruvenimiz çok zor geçmeye başladı bebeğim 7 ayı bitirdi ama bayila bayila yediği hiç bişey yok acayip canım sıkılıyor sabah yumurta sarisiyla kendi yaptığım peynirden 1 çay kaşığı tereyagiyla pisirdim istemedi ben zorlayinca da kustu öğlen yine ev yapımı tarhana pisirdim kuzu kiymasiyla iki çay kaşığı zorla yedi bilmiyorum nasıl bi yol izlemem gerektigini sizler nasıl atlattiniz bu süreci ne onerirsiniz teşekkür ederim simdiden
Cok sevindim canım bidaha olmaz insallahKabızlığı 20 gün sonunda düzene koyduk oğlumla. keten tohumu yağı tavsiye ediyorum bire bir kızlar.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için korkuyorum hiç alisamayacak diye bende o şekilde deneyeyim o zaman ama genelde surati eksiyot ağzına verince zorlamak istemiyorum zorlamasam aklına geleceği yok bizdeki durumlar böyleCanım merhaba ben söyle yapıyorum bazen kaşıkla yemek istemiyor kendim parmaklarımla yediriyorum corbayı yoğurdu küçük mama kavanozuna koyup kendi içmek istiyo onları öyle veriyorum bizim kasıklarımızdan yemek istiyo bazen öyle veriyorum bazen yemek hiç istemiyo bende zorlamıyorum
h ah bendeki çatlak izlerine ne demeliSezeryan dikişlerimin izine sinir.oluyorum ne zaman gecer acaba hala net belli oluyor
Ne zaman beyazlar ki
Canim ne guzel anlatmissin sevgi ile Allah muhabbetinizi arttirsin iyilik karsilikli gercekten benim kayinvalideminde cok faydasi oldu sagolsunHayırlı akşamlar arkadaşlarım...
K validemler sürpriz yapıp kilometreler ötesinden geldiler.. evimiz bi anda kalabalıklaştı.. oğlum çok mutlu bi babaannesi bi dedesi bi ben ..her birimize bakıp inceler durur...
Beni sorarsanız k validemler gelince rahatladım.. evimin işlerini yapıyorum rahatça ; banyoda daha uzun süre kalıyorum ne büyük nimetmiş anne olunca anladım
K babamla markete çıktık; pek düşüncelidir...
K validemle buzluda aynalık poça börekler yaptık : ana kız çok eğlendik .. işlerimi kolaylaştırdı saolsun..
Yarın da sevgili oğluşunun ütülerini yapacakmış.. büyük bi Arzu ve özenle..
Memleketten gelirken süt getirmişler.. torununa süt mayaladı oğluna da sütlaç yapacakmış..
Bir de bana yelek örüyorbitirmek üzere.. çok mutlu oldum..
Durumlar böyle bizde..
oğlum azıcık öksürüyor..
Şurubunu verdim bakalım..Rabb im şifa vErsin tüm yavrularımıza..
Hepinizi selam ve sevgi ile kucaklıyorum yoldaşlarım
Canim ne guzel anlatmissin sevgi ile Allah muhabbetinizi arttirsin iyilik karsilikli gercekten benim kayinvalideminde cok faydasi oldu sagolsun
Benimki de cok sinir bozucu hortum gibi kalin kalin valla. Bi de sagolsun dr yamuk kesmiş valla bak yine aklima geldi saydiriyorum draSezeryan dikişlerimin izine sinir.oluyorum ne zaman gecer acaba hala net belli oluyor
Ne zaman beyazlar ki
h ah bendeki çatlak izlerine ne demeli
Cok sevindim canım bidaha olmaz insallah
Benimki de cok sinir bozucu hortum gibi kalin kalin valla. Bi de sagolsun dr yamuk kesmiş valla bak yine aklima geldi saydiriyorum dra
Allah razı olsun
Düşünceli insanlar iş bitirici insanlar olsun yanıbaşımızda...
Karşılıklı iyilikle yaklaşım ve alttan alışlarla ilişkilerin saygısı samimiyeti daim oluyor...
Üç günlük dünya güzellikler görmeye çalışıp daha mutlu olabiliriz.:
Bin şükür halimize
Onu saymıyorum bile karnimdaki iz daha sinir bozucuo kadar kremler yoook fayda etmedi bacım sen ne sürmüştün ?
Aminnn canım Allah yaşatmasın bir daha cok zordu. Umarim tekrarlamayacak.
Yamuk mu ? Nasil yapmis onu Allah bildiği gibi yapsın onu
Bende lierac kullandım ayrıca zeytinyağlı krem bebe yağı az çatlağım var maşallah ama doğuma gitmeden hiç gözükmüyordu bisey doğumdan sonra bi baktım bunlar nerden geldi diyorum. Birazda vücutla alakalı ya kremler azaltır tabide ben bide 38 haftalık dogurdum 40a gidenlerin daha çok çatliyorLierac kullandım kuzum ama ne faydaaaaa
Benimki de öyle yapıyor çok acıtıyor inanamıyorum hatta nasıl okdr sıkıyorsun diyorum bide geçen cenemi emdi mosmor yaptı bide acidi ya iyki gogsum acimiyor öyle.s sanırım çıkartacak cikaramiyorlar bizimkinde damaklarda beyazlama da yokKızlar oğlum yeni adet çıkardı. Gelip gidip burnumu çenemi ısırıyoracaba diş mi çıkaracak?
Benimki de öyle yapıyor çok acıtıyor inanamıyorum hatta nasıl okdr sıkıyorsun diyorum bide geçen cenemi emdi mosmor yaptı bide acidi ya iyki gogsum acimiyor öyle.s sanırım çıkartacak cikaramiyorlar bizimkinde damaklarda beyazlama da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?