2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayyy yanlıs alıntı yapmışım sana diyecektim canımm hangi tarifi soruyosun diye kafa gitti

Herkese iyi akşamlar güzel anneler ve yavruları epeydir giremedim buralara ek gıda seruvenimiz çok zor geçmeye başladı bebeğim 7 ayı bitirdi ama bayila bayila yediği hiç bişey yok acayip canım sıkılıyor sabah yumurta sarisiyla kendi yaptığım peynirden 1 çay kaşığı tereyagiyla pisirdim istemedi ben zorlayinca da kustu öğlen yine ev yapımı tarhana pisirdim kuzu kiymasiyla iki çay kaşığı zorla yedi bilmiyorum nasıl bi yol izlemem gerektigini sizler nasıl atlattiniz bu süreci ne onerirsiniz teşekkür ederim simdiden

Canım merhaba ben söyle yapıyorum bazen kaşıkla yemek istemiyor kendim parmaklarımla yediriyorum corbayı yoğurdu küçük mama kavanozuna koyup kendi içmek istiyo onları öyle veriyorum bizim kasıklarımızdan yemek istiyo bazen öyle veriyorum bazen yemek hiç istemiyo bende zorlamıyorum

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için korkuyorum hiç alisamayacak diye bende o şekilde deneyeyim o zaman ama genelde surati eksiyot ağzına verince zorlamak istemiyorum zorlamasam aklına geleceği yok bizdeki durumlar böyle

Hayırlı akşamlar arkadaşlarım...

K validemler sürpriz yapıp kilometreler ötesinden geldiler.. evimiz bi anda kalabalıklaştı.. oğlum çok mutlu bi babaannesi bi dedesi bi ben ..her birimize bakıp inceler durur...

Beni sorarsanız k validemler gelince rahatladım.. evimin işlerini yapıyorum rahatça ; banyoda daha uzun süre kalıyorum ne büyük nimetmiş anne olunca anladım
K babamla markete çıktık; pek düşüncelidir...
K validemle buzluda aynalık poça börekler yaptık : ana kız çok eğlendik .. işlerimi kolaylaştırdı saolsun..
Yarın da sevgili oğluşunun ütülerini yapacakmış.. büyük bi Arzu ve özenle..
Memleketten gelirken süt getirmişler.. torununa süt mayaladı oğluna da sütlaç yapacakmış..
Bir de bana yelek örüyor bitirmek üzere.. çok mutlu oldum..

Durumlar böyle bizde..
oğlum azıcık öksürüyor..
Şurubunu verdim bakalım..Rabb im şifa vErsin tüm yavrularımıza..

Hepinizi selam ve sevgi ile kucaklıyorum yoldaşlarım

Canim ne guzel anlatmissin sevgi ile Allah muhabbetinizi arttirsin iyilik karsilikli gercekten benim kayinvalideminde cok faydasi oldu sagolsun

Canim ne guzel anlatmissin sevgi ile Allah muhabbetinizi arttirsin iyilik karsilikli gercekten benim kayinvalideminde cok faydasi oldu sagolsun

Allah razı olsun
Düşünceli insanlar iş bitirici insanlar olsun yanıbaşımızda...
Karşılıklı iyilikle yaklaşım ve alttan alışlarla ilişkilerin saygısı samimiyeti daim oluyor...
Üç günlük dünya güzellikler görmeye çalışıp daha mutlu olabiliriz.:
Bin şükür halimize

h ah bendeki çatlak izlerine ne demeli

Onu saymıyorum bile karnimdaki iz daha sinir bozucu o kadar kremler yoook fayda etmedi bacım sen ne sürmüştün ?

Cok sevindim canım bidaha olmaz insallah

Aminnn canım Allah yaşatmasın bir daha cok zordu. Umarim tekrarlamayacak.

Benimki de cok sinir bozucu hortum gibi kalin kalin valla. Bi de sagolsun dr yamuk kesmiş valla bak yine aklima geldi saydiriyorum dra

Yamuk mu ? Nasil yapmis onu Allah bildiği gibi yapsın onu

Empati çok önemli kesinlikle kimse dört dörtlük degil ki ! Kaldı ki kendi annemle bile bozusuyoruz yeri geliyor. Babaanne önemli bir faktör bencede.ben gözüm kapalı emanet edebiliyorum.ama bu karşılıklı saygı ile ilgili kesinlikle illa sevmek gerekmiyor.Allah iyiliklerini versin böyle eş ailelerinin. Digerlerine ise Allah vicdan sahibi eylesin.
Ufak tefek şeylere takılırsak kendini yıpratmaktan başka hiç bir şey sağlamıyor. Herkesin iyi kötü yönleri veya seninle uyuşmayan yönleri illaki oluyor.

Lierac kullandım kuzum ama ne faydaaaaa

Lierac kullandım kuzum ama ne faydaaaaa
Bende lierac kullandım ayrıca zeytinyağlı krem bebe yağı az çatlağım var maşallah ama doğuma gitmeden hiç gözükmüyordu bisey doğumdan sonra bi baktım bunlar nerden geldi diyorum. Birazda vücutla alakalı ya kremler azaltır tabide ben bide 38 haftalık dogurdum 40a gidenlerin daha çok çatliyor

Kızlar oğlum yeni adet çıkardı. Gelip gidip burnumu çenemi ısırıyor acaba diş mi çıkaracak?

Kızlar oğlum yeni adet çıkardı. Gelip gidip burnumu çenemi ısırıyor acaba diş mi çıkaracak?
Benimki de öyle yapıyor çok acıtıyor inanamıyorum hatta nasıl okdr sıkıyorsun diyorum bide geçen cenemi emdi mosmor yaptı bide acidi ya iyki gogsum acimiyor öyle.s sanırım çıkartacak cikaramiyorlar bizimkinde damaklarda beyazlama da yok

evet ya çeneleri çok güçlü, hic de acımıyor annesine valla bizim alt çenede minnoş bir kabartı var ama bakalım bugün doktora gideceğiz diş mi değil mi öğreniriz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…