- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.841
Benimkide yapiyo bazen gogsumude sIKIyo acitiyo dus cikariyo bayagi kabardiBenimki de öyle yapıyor çok acıtıyor inanamıyorum hatta nasıl okdr sıkıyorsun diyorum bide geçen cenemi emdi mosmor yaptı bide acidi ya iyki gogsum acimiyor öyle.s sanırım çıkartacak cikaramiyorlar bizimkinde damaklarda beyazlama da yok
Lierac kullandım kuzum ama ne faydaaaaa
Merhaba yorgun ve guclu annisler iki gundur oglum huzursuz gunduzleri surekli mizmizlaniyo bigece once 3 u geciyodu uyudugunda dun gecede aglayarak sik sik uyandi usuttu galiba hic keyfi yok haliyle bende kotuyum Allah yardimcimiz olsun biran once gecsin skintisi tum bebisler iyi olsun
Canım sıcak tut onu ama terletmemeye çalış, havalar soğuk teri soğudumu hemen nezle oluyor birde nezle geriye gidince boğazda balgam falan yapıyor. Dişle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama salyaları akıpta göğsünü ıslatmış üşümüşse bilmiyorumKızlar benim oğlan hem diş çıkartıyor bir de üstune biraz nezle oldu maalesef
Gündüzleri iyiyiz de, geceleri uykuya geçerken çok zorlanıyor yavrum, boğazı balgamlı, huysuzluk had safhada, ağlaması bile değişti şu 2-3 günde.
Ama en önemlisi memeyi redediyor günduzleri. Yani ayık kafayla veremiyorum bi turlu, uyku sersemliğini yakalamam gerek. Hasta olmasa iyice acıkmasını beklerim ama nezleyken ve boğazı bu durumdayken sıvı alımı çok önemli, gönlüm el vermiyor bekletmeye. Günde sabah ve aksam yatmadan olmak üzere 2 kez sağar oldum. Biberondan gayet rahat içiyor. Diğer öğunleri dediğim gibi hep uykuyla birlikte memeden veriyorum.
Sizce geçici bi durum mu, var mı dişle ya da nezleyken böyle birsey yasayan? Endişeleniyorum artık memeyi veremeyeceğim diye.
Canım her bebek farkıyla geliyor, kızımda bacaklarım çatladı sadece oğlumda karnım çatladıBende lierac ve babe kullandim. karnimda yok ama bacak ve arka tarafim felaket.
İkinci bebekye catlamayiz belki ha o kadar catlagimiz
Canım olan olmuştur 37ye kadar, son ay kilo alımı duruyor zaten çatlaklar kök salmış oluyorBen de mustela kullandim 3. Aydan itibaren.bir de son aylarda beyaz vazelin sürdüm hic catlagim yok şükür ama şaşkınım valla nasik catlamadim igne batirsan fiisssss sönecektim sanki o kadar sistim ki inanamadim catlamadigima. Uygarim 37 haftalik doğdu belki de ondandir
Ama benim de karnimdaki o koyu cizgiden popomdan baslayip topuguma kadar da oluştu ve hala tam okarak gecmedi. Arkadan amele yanigi gibi duruyo popom ve bacaklarim
Emzirmeyi sakın bırakma. Benim oğlum da diş çıkarma sürecinde emmeyi bıraktı, dişleri çıktı sonrasında da çok hasta oldu, boğaz enfeksiyonu. Emmeyi dişten itibaren reddetti. Sadece gece emmeye başladı, gündüz önce sağıp biberonla verdim. Sağma, emme gibi olmadığı için sütüm makineyle sağılmayacak duruma geldi yani azaldı. Ve artık gündüzleri sadece mama ile besleniyor. Geceleri en iyi ihtimalle 3 kez 5-6 dk emme şeklinde ilerliyoruz. Gündüz her mamadan önce meme veriyorum tekrar alışır diye belki ama 2 dk emip bırakıyor. Ve şuan maalesef üst dişler geliyor şimdi de. Köpekler hafif gözüküyor ilginç bir şekilde. Yani bizde yine emme iptal. Hatta şuan biberonu bile reddediyor.Kızlar benim oğlan hem diş çıkartıyor bir de üstune biraz nezle oldu maalesef
Gündüzleri iyiyiz de, geceleri uykuya geçerken çok zorlanıyor yavrum, boğazı balgamlı, huysuzluk had safhada, ağlaması bile değişti şu 2-3 günde.
Ama en önemlisi memeyi redediyor günduzleri. Yani ayık kafayla veremiyorum bi turlu, uyku sersemliğini yakalamam gerek. Hasta olmasa iyice acıkmasını beklerim ama nezleyken ve boğazı bu durumdayken sıvı alımı çok önemli, gönlüm el vermiyor bekletmeye. Günde sabah ve aksam yatmadan olmak üzere 2 kez sağar oldum. Biberondan gayet rahat içiyor. Diğer öğunleri dediğim gibi hep uykuyla birlikte memeden veriyorum.
Sizce geçici bi durum mu, var mı dişle ya da nezleyken böyle birsey yasayan? Endişeleniyorum artık memeyi veremeyeceğim diye.
Benim ikinci sezaryenım. Birinci dikişimi kesip atmamış ya.. üstüne yapmış. Eski dikiş azcık belli sinir oluyorum. ..Benimki de cok sinir bozucu hortum gibi kalin kalin valla. Bi de sagolsun dr yamuk kesmiş valla bak yine aklima geldi saydiriyorum dra
Canım her bebek farkıyla geliyor, kızımda bacaklarım çatladı sadece oğlumda karnım çatladı
Ben de mustela kullandim 3. Aydan itibaren.bir de son aylarda beyaz vazelin sürdüm hic catlagim yok şükür ama şaşkınım valla nasik catlamadim igne batirsan fiisssss sönecektim sanki o kadar sistim ki inanamadim catlamadigima. Uygarim 37 haftalik doğdu belki de ondandir
Ama benim de karnimdaki o koyu cizgiden popomdan baslayip topuguma kadar da oluştu ve hala tam okarak gecmedi. Arkadan amele yanigi gibi duruyo popom ve bacaklarim
Kızlar ben bio oil kullandım hiç çatlağım olmadı. Bacaklarıma sürmemiştim, sürmediğim yer çatladı.iç bacak. Ama doğumda çatladı :S
Bende göğüslerime karnıma ve kollarıma sürdüm :)) üst kola :) bacaklarıma niye sürmediysem :)Demek ki etkiliymis ne güzel. Bacak catlagini düşünemedim ki bende sürmedim
Canım uçak yolcuğu nasıl geçti kuzu iyi miBen yeter ki zayıflıyim bütün çatlak patlaklara razıyım...
Canım sıcak tut onu ama terletmemeye çalış, havalar soğuk teri soğudumu hemen nezle oluyor birde nezle geriye gidince boğazda balgam falan yapıyor. Dişle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama salyaları akıpta göğsünü ıslatmış üşümüşse bilmiyorum
Emzirmeyi sakın bırakma. Benim oğlum da diş çıkarma sürecinde emmeyi bıraktı, dişleri çıktı sonrasında da çok hasta oldu, boğaz enfeksiyonu. Emmeyi dişten itibaren reddetti. Sadece gece emmeye başladı, gündüz önce sağıp biberonla verdim. Sağma, emme gibi olmadığı için sütüm makineyle sağılmayacak duruma geldi yani azaldı. Ve artık gündüzleri sadece mama ile besleniyor. Geceleri en iyi ihtimalle 3 kez 5-6 dk emme şeklinde ilerliyoruz. Gündüz her mamadan önce meme veriyorum tekrar alışır diye belki ama 2 dk emip bırakıyor. Ve şuan maalesef üst dişler geliyor şimdi de. Köpekler hafif gözüküyor ilginç bir şekilde. Yani bizde yine emme iptal. Hatta şuan biberonu bile reddediyor.
Çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?