2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hmm anladim doğru haklısın. Peki alıştırma bardagiyla mi veriyorsunuz suyu? Yani cekebiliyor mu onu bebekler?

Kızlar bende yoğurt yapamıyordum ama şimdi süper oluyor fark ettim ki kavanoz kalın olmalı. İnce kaplarda çabuk soğuyor ve tutmuyor . Ben lor peynirini limon damlatarak yapıyorum süt tadı oluyor

Kızlar ben de dün akşam oğluma ilk defa balık çorbası yaptım çok sevdi :) bir kaşık tam buğday ununu bir bardak suyla kaynattım içine daha önceden ızgara yapılmış balığın etlerinden didikleyip koydum. Blenderdan geçirip verdim.

Bu arada ben pirinç unuyla yaptığım muhallebiye piştikten sonra muz, pekmez ya da anne sütü katıyorum besleyici olsun diye. Belki size de fikir verir.

Alıştırma bardaginda boğuluyor cocugum ya biberonla vermeyim diyorum ama yutamiyor bunla .kasikla cok guzel yiyor ama is bardaga gelince yutamiyor.kizlar alistirma bardagi kullanan var mi ?

Hiç evde cici bebe kurabiye deneyen var mi acaba paketli gıda vermek istemiyorum
Ben hep kendim yapıyorum güzel oluyor.
3 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı yoğurt
3-4yemek kaşığı yoğurt suyu
1 yemek kaşığı irmik
1 elma rendesi
Buğday unu ve pirinç unu yaklaşık 1er çay bardağı kıvam tutana kadar sırayla koyuyorum azar azar
170 derece fırında 20 25 dk pisiriyorum
1 hafta yetiyor bize dolapta saklıyorum

Çok teşekkür ederim muhakkak deniycem

Pirinc unu katmasam olur herhalde degil mi ?

Canım teşekkür ederim tarifin için, yoğurt suyu yerine ne olabilir ki? normal un ile sade denedinmi?

Alıştırma bardaginda boğuluyor cocugum ya biberonla vermeyim diyorum ama yutamiyor bunla .kasikla cok guzel yiyor ama is bardaga gelince yutamiyor.kizlar alistirma bardagi kullanan var mi ?
Ben kullanıyorum canım. Gayet güzel içiyor. Ben sadece su veriyorum. Yiyecek vermiyorum.
Yemeklerini kaşıkla yediriyorum

3 aydır kayinvalide m bakıyor canın o da sıkıldı evine gitti bende bakicı bulamadınlm istifa ettim
Yaa canım kıyamam dünyanın en güzel duygusudur bence torun sevgisi, nasıl sıkılınır ki, şartları bilemiyorum ama benim annem kızıma baktı 5 sene şimdide oğluma bakıyor sırf maddi zorluk çekmeyeyim diye. 2 çocukla çok masraflı oluyor hayat gerçekten ben hiçbir zaman çalışan annenin çocuğunu ihmal ettiğini düşünmüyorum en önemli olan verimli vakit geçirebilmektir. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben kullanıyorum canım. Gayet güzel içiyor. Ben sadece su veriyorum. Yiyecek vermiyorum.
Yemeklerini kaşıkla yediriyorum

Maşallah kuzuma :) bizim ki boguluyor ya anlamıyorum:) su veriyorum bende bazende bitki cayi .avent kullanıyorum. Belki de hazır değil 1 hafta sonra tekrar deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…