2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

iyi aksamlar arkadaslar

instagram kullanan varsa arinlihayat kullanicisinin cok guzel tarifleri var.ozellikle bebe buskuvisi cok tutuluyor.

ben bastan beri puturlu veriyorum herseyini.etli bulgur pilavi verdim 2 gundur yogurtla karistirdim cok guzel yedi.kahvaltida lorlu,ispanakli,labneli cesit cesit omlet veriyorum.cesitli corbalar kofte vs hepsini veriyorum

Maşallah kuzuma :) bizim ki boguluyor ya anlamıyorum:) su veriyorum bende bazende bitki cayi .avent kullanıyorum. Belki de hazır değil 1 hafta sonra tekrar deneyeceğim
Benimki de avent, damlatmaz bardak. Dediğin gibi hazır değil demek ki :) içer yakında annesi merak etme :)

Bizim ki yutamıyo öyle pütürlü ben daha bekliycem sanırım canım omlet tarifi verirmisin

Hmm anladim doğru haklısın. Peki alıştırma bardagiyla mi veriyorsunuz suyu? Yani cekebiliyor mu onu bebekler?
Uygar biberonu hic almadi şimdi ben evde olmadigimda calistigimda bile biberonla içeremiyoruz. Suyu da bardakla iciyo özellikle bizim cay kupalarımızla icmeye bayiliyor döke döke öğüre öğüre bogazinda kala kala da olsa bardakla icmeyi seviyo

Bizim ki yutamıyo öyle pütürlü ben daha bekliycem sanırım canım omlet tarifi verirmisin
yumurta sarisini iyice cirpiyorum cok az tuz serpiyorum.tavaya az tereyagi koyup eritiyorum. ne ile omlet yapacaksam onu koyuyorum(lor ispanak vs).en son ustune yumurtayi dokuyorum.cok kurutmamaya dikkat ediyorum yutma slklntlsi olmasin diye.

Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum yaptığın tarifi alabilir miyim mumkunse
4yk tereyagi 2 cay bardagi tambugday unu 1 cay bardagi pirinc unu 2 yk yogurt 3 yk pekmez istege bagli elma ceviz konulabilir ben birtanede yumurta sarisi koydum. 170 derecede alti kizarana kadar pisirilir

Ben ilk pekmezli zeytinyağlı denemiştim hiç güzel olmadı çok ağır oldu yada ben yapamadım bilmiyorum.sonradan öğrendim de Pekmezin ısıya maruz kalmaması gerekiyormuş.

Aaa hadi ya olabilir tabii. Hazir var hunnap markanın da ben kendim yapayım dedim. keci boynuzu unu ile yapmak lazım o zaman

Canım diş patladıktan sonra rahatlamıyor mu ki biz cıkarken sıkıntı cekiyoruz cıktıktan sonra rahat eder sanıyodum

Canım diş patladıktan sonra rahatlamıyor mu ki biz cıkarken sıkıntı cekiyoruz cıktıktan sonra rahat eder sanıyodum
Canım dört diş şişmiş durumda. Baya kabarmış. Ama bunlardan sadece 1 i patladı. Çok hafif ucu gözüküyor. O yüzden sıkıntı devam ediyor

yumurta sarisini iyice cirpiyorum cok az tuz serpiyorum.tavaya az tereyagi koyup eritiyorum. ne ile omlet yapacaksam onu koyuyorum(lor ispanak vs).en son ustune yumurtayi dokuyorum.cok kurutmamaya dikkat ediyorum yutma slklntlsi olmasin diye.
Tuz yasak diyorlardı canım 1 yaşına kadar, sindiremiyormuş

Aaa canım sizin üst dişler mi önce çıktı? Hayırlı olsun

Gecmis olsun canım alttakiler çıktı dimi bizim altta iki tane var üstler daha mı zor çıkıyormuş öyle bir yazı okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…