- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.901
Canım pirinci makinede dövelim pirinç unu olmazmı :)Pirinc unu katmasam olur herhalde degil mi ?
Hahah :) kabızlığı yeni atlattık ya o yüzden pirinç şuan sevmiyoruz :)Canım pirinci makinede dövelim pirinç unu olmazmı :)
Benimki de avent, damlatmaz bardak. Dediğin gibi hazır değil demek ki :) içer yakında annesi merak etme :)Maşallah kuzuma :) bizim ki boguluyor ya anlamıyorum:) su veriyorum bende bazende bitki cayi .avent kullanıyorum. Belki de hazır değil 1 hafta sonra tekrar deneyeceğim
Bizim ki yutamıyo öyle pütürlü ben daha bekliycem sanırım canım omlet tarifi verirmisiniyi aksamlar arkadaslar
instagram kullanan varsa arinlihayat kullanicisinin cok guzel tarifleri var.ozellikle bebe buskuvisi cok tutuluyor.
ben bastan beri puturlu veriyorum herseyini.etli bulgur pilavi verdim 2 gundur yogurtla karistirdim cok guzel yedi.kahvaltida lorlu,ispanakli,labneli cesit cesit omlet veriyorum.cesitli corbalar kofte vs hepsini veriyorum
Uygar biberonu hic almadi şimdi ben evde olmadigimda calistigimda bile biberonla içeremiyoruz. Suyu da bardakla iciyo özellikle bizim cay kupalarımızla icmeye bayiliyor döke döke öğüre öğüre bogazinda kala kala da olsa bardakla icmeyi seviyoHmm anladim doğru haklısın. Peki alıştırma bardagiyla mi veriyorsunuz suyu? Yani cekebiliyor mu onu bebekler?
Yoğurt suyu şart değil kıvam vermek için bende bazen koymuyorum veya 1 kaşık falan koyuyorum. Sade denemedim ama oda olur heraldeCanım teşekkür ederim tarifin için, yoğurt suyu yerine ne olabilir ki? normal un ile sade denedinmi?
Ben hep pirinç unlu yaptım ama olmasa da olur bencePirinc unu katmasam olur herhalde degil mi ?
yumurta sarisini iyice cirpiyorum cok az tuz serpiyorum.tavaya az tereyagi koyup eritiyorum. ne ile omlet yapacaksam onu koyuyorum(lor ispanak vs).en son ustune yumurtayi dokuyorum.cok kurutmamaya dikkat ediyorum yutma slklntlsi olmasin diye.Bizim ki yutamıyo öyle pütürlü ben daha bekliycem sanırım canım omlet tarifi verirmisin
Ben ilk pekmezli zeytinyağlı denemiştim hiç güzel olmadı çok ağır oldu yada ben yapamadım bilmiyorum.sonradan öğrendim de Pekmezin ısıya maruz kalmaması gerekiyormuş.Kizlar keçi boynuzlu bebe bisküvi tarifi varsa elinizde süper olur
4yk tereyagi 2 cay bardagi tambugday unu 1 cay bardagi pirinc unu 2 yk yogurt 3 yk pekmez istege bagli elma ceviz konulabilir ben birtanede yumurta sarisi koydum. 170 derecede alti kizarana kadar pisirilirAynen canım bende senin gibi düşünüyorum yaptığın tarifi alabilir miyim mumkunse
Ben ilk pekmezli zeytinyağlı denemiştim hiç güzel olmadı çok ağır oldu yada ben yapamadım bilmiyorum.sonradan öğrendim de Pekmezin ısıya maruz kalmaması gerekiyormuş.
Canım diş patladıktan sonra rahatlamıyor mu ki biz cıkarken sıkıntı cekiyoruz cıktıktan sonra rahat eder sanıyodumGünaydın kızlar. İyi bir hafta sonu olsun hepimiz için :)
Benim minnoşumun üst dişleri patladıaşırı iştahsız çok zor geçiyor erken çıkması hiç iyi bir şey değil. Henüz dişi çıkmamış olanlar, çıkmasına heveslenmeyin :) öyle daha iyi :)
Canım dört diş şişmiş durumda. Baya kabarmış. Ama bunlardan sadece 1 i patladı. Çok hafif ucu gözüküyor. O yüzden sıkıntı devam ediyorCanım diş patladıktan sonra rahatlamıyor mu ki biz cıkarken sıkıntı cekiyoruz cıktıktan sonra rahat eder sanıyodum
Tuz yasak diyorlardı canım 1 yaşına kadar, sindiremiyormuşyumurta sarisini iyice cirpiyorum cok az tuz serpiyorum.tavaya az tereyagi koyup eritiyorum. ne ile omlet yapacaksam onu koyuyorum(lor ispanak vs).en son ustune yumurtayi dokuyorum.cok kurutmamaya dikkat ediyorum yutma slklntlsi olmasin diye.
Aaa canım sizin üst dişler mi önce çıktı? Hayırlı olsunGünaydın kızlar. İyi bir hafta sonu olsun hepimiz için :)
Benim minnoşumun üst dişleri patladıaşırı iştahsız çok zor geçiyor erken çıkması hiç iyi bir şey değil. Henüz dişi çıkmamış olanlar, çıkmasına heveslenmeyin :) öyle daha iyi :)
Gecmis olsun canım alttakiler çıktı dimi bizim altta iki tane var üstler daha mı zor çıkıyormuş öyle bir yazı okumuştumGünaydın kızlar. İyi bir hafta sonu olsun hepimiz için :)
maşallah bizde hiç belirti yok kabarma beyazlama ne zaman çıkacak merak ediyorumCanım dört diş şişmiş durumda. Baya kabarmış. Ama bunlardan sadece 1 i patladı. Çok hafif ucu gözüküyor. O yüzden sıkıntı devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?