- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.921
yok cnm cok cok az kullan artik dedi doktorumuz.vucudun tuz ihtiyaci da var artik dedi.seker ve cicibebeye yasak var bizde.salca bile azcik koy artik dediTuz yasak diyorlardı canım 1 yaşına kadar, sindiremiyormuş
Altlar 1 ay önce çıktı canımAaa canım sizin üst dişler mi önce çıktı? Hayırlı olsun
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım, beraber atlatacak ikisini üzülmeAltlar 1 ay önce çıktı canımsonra oğlum çok fena hasta oldu, daha iyileşemeden üst diş sıkıntısı
Canım ne biliim her doktor farklı bişey söylüyor bizde şaşırdık iyiceyok cnm cok cok az kullan artik dedi doktorumuz.vucudun tuz ihtiyaci da var artik dedi.seker ve cicibebeye yasak var bizde.salca bile azcik koy artik dedi
Ben kendime yakın olanı yapıyorum rahatliyormCanım ne biliim her doktor farklı bişey söylüyor bizde şaşırdık iyice
En iyisini yapıyorsun canımBen kendime yakın olanı yapıyorum rahatliyorm
aynen bende.cok az atiyorum zaten hic belli olmuyor icinde:)Ben kendime yakın olanı yapıyorum rahatliyorm
Kızlar ben şimdi lor peyniri yapmaya karar verdim :) denemek için yarım litre sütle denicem.
1.süt kutu sütü olur mu?
2.yarım litreye yarım limon yeter mi?
3.sütü iyice kaynatıp limonu ekleyip ne kadar beklicem?
4.tülbent yok süzgeçle süzsem olur mu?
Şimdiden teşekkürler. ..
Canım ben yoğurtla yapıyorum bi kutu süt cok fazla hemen bozuluyor zaten 1 bucuk bardak sütle yapsan iki üç tatlı kaşığı yoğurtla kestirip tülbent yoksa temiz bi bezde olurKızlar ben şimdi lor peyniri yapmaya karar verdim :) denemek için yarım litre sütle denicem.
1.süt kutu sütü olur mu?
2.yarım litreye yarım limon yeter mi?
3.sütü iyice kaynatıp limonu ekleyip ne kadar beklicem?
4.tülbent yok süzgeçle süzsem olur mu?
Şimdiden teşekkürler. ..
Valla ben kötü bir ornegum ama 1 hafta önce istifa ettim
Banada çok tatsız geliyor bazn çorbalar bende atiyorum.mercimek yedirdinmi canım[/QUOTE]QUOTE="_oceanshine_, post: 50092421, member: 327385"]aynen bende.cok az atiyorum zaten hic belli olmuyor icinde:)
Benim kv şehir dışında yaşıyor 3 aydır bizde kalıyordu bebek için ama ev ev üstüne olmuyor düzgün bir bakicı da bulamadım ben de çıktım işten . Bizimde araba kredimiz var ama allah yardım. Edecek inşallahmalesef benim şuan için öyle bi şansım yok.ev kredisi ödüyoruz.sen neden istifa ettin
Amin canım insallah.allah kolaylık versin.bende dayanabildigim yere kadar dayanıcam artık.daynamadim yerde cıkıcam.baska is bakiyorum.benimde kayın validem 4 gün bende kalıyo kızıma bakmak icin.süt iznimi tam gün kullanıyorum.senin icin bebegine bakmak daha hayirlidir belki.bol bol öpüp koklarsınBenim kv şehir dışında yaşıyor 3 aydır bizde kalıyordu bebek için ama ev ev üstüne olmuyor düzgün bir bakicı da bulamadım ben de çıktım işten . Bizimde araba kredimiz var ama allah yardım. Edecek inşallah
Benim kızım labne peyniri seviyo.bebe bisküvisi verebilirsin sabahlari.ev yapimida yapalirsin hippn organik bisküvisi güzel hazır düşünürsen.patates havus püresı denedin mı?Slm kizlar. Oglum tam 7 aylik suan. Yogurt ve muz yemeyi cok sevio. Onun disinda hicbisey yediremiyorum.bana yardimci olun lutfen. Sebzeli irmik corbasi yaptim yemedi naptiysam. Bugun yogurt corbasi yapmayi dusunuyorum. Baska ne verebilirim. Mesela kahvalti ogunune ne koyabilirim. Bide gunde bi ogun mu sadece ek gida vermeliyim.
Lutfen yardimci olun
Benimki 7bucuk aylık canım ben sabah kahvaltı öğlen çorba ikindi yoğurt akşam muhallebi veriyorum sütüm az olduğu için öncesi ve sonrası emziriyorum ne zaman başladın ek gıdaya bilmiyorum ama biz 5 aylıkken başladık yeni başladıysan öğün olarak değil de tadımlık ver canım, benimki de yogurdu ve çorbasını severek yiyor diğerlerini oyunla şarkıyla yiyor cicibebeyi sevmedi özellikle tadı da güzel ama belki de sıkıldı bilmiyorum, kahvaltıya gelince ben cicibebeyi devam sutuyle karıştırıp veriyorum yanında lor yumurta sarısı bazen pekmez bunları veriyorum, çorba olarak dönüşümlü sebze(patates havuç brokoli pırasa balkabağı) çorbaları yoğurt tarhana çorbası falan yediriyorumSlm kizlar. Oglum tam 7 aylik suan. Yogurt ve muz yemeyi cok sevio. Onun disinda hicbisey yediremiyorum.bana yardimci olun lutfen. Sebzeli irmik corbasi yaptim yemedi naptiysam. Bugun yogurt corbasi yapmayi dusunuyorum. Baska ne verebilirim. Mesela kahvalti ogunune ne koyabilirim. Bide gunde bi ogun mu sadece ek gida vermeliyim.
Lutfen yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?