- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.941
Nasılsınız canım? Elektrik kesildimigunaydin herkese
ben samsunda yasiyorum ve dun yol calismasinda dogalgaz ana borusu patlatildi.bu saat oldu hala dogalgaz yok.hava da soguk.elektrik sobasi ile isiniyoruZ.tedas da asiri yuklenme sebebiyle kisa surelerle elektrigi kesecekmis.saka gibi yani 2017 de cektigimiz eziyet
Merhaba canım benim oğlumda 7 aylık sabah lor yumurta sarısı hippin bebek ekmeğini bazen avokado yiyo arada yoğurt ikindi corba ama pek içmiyo aksamda bazen kasık mamaSlm kizlar. Oglum tam 7 aylik suan. Yogurt ve muz yemeyi cok sevio. Onun disinda hicbisey yediremiyorum.bana yardimci olun lutfen. Sebzeli irmik corbasi yaptim yemedi naptiysam. Bugun yogurt corbasi yapmayi dusunuyorum. Baska ne verebilirim. Mesela kahvalti ogunune ne koyabilirim. Bide gunde bi ogun mu sadece ek gida vermeliyim.
Lutfen yardimci olun
gunaydin herkese
ben samsunda yasiyorum ve dun yol calismasinda dogalgaz ana borusu patlatildi.bu saat oldu hala dogalgaz yok.hava da soguk.elektrik sobasi ile isiniyoruZ.tedas da asiri yuklenme sebebiyle kisa surelerle elektrigi kesecekmis.saka gibi yani 2017 de cektigimiz eziyet
Gecmis olsun.Günaydın annelerr
Biz biraz rahatsızız ertu da Boğaz ve kulak enfeksiyon olmuş öksürük De var.. zatürre çok yaygınmış hastaneler tıklım tıklım dolu
Dr önlem için iğne başlattı üç tane üç günde bitecek inşaallah
Hasta olunca memeyi reddediyor maalesef
Huzursuzluk Da var
Rabb im şifa versin şu kış hayırlısı ile bitsin
Yüzüstü iken kendini atmalara başladı
Sürekli oyun isteğimiz var
Pet şişelere inçi boncuk ve mercimek pirinç atıyorum. Farklı seslere bayılıyor
K validemler gitti.. bu gidişe alışamadık nedense.. saoldınlar çok yardımcı oldular.. hem oğluma arkadaş oldular hem bana..
Yalnızlıktan sıkılmışım ben evde tek olunca.. çevrede yakın aile arkadaşı da Yok gelip gideceğim.. herkes uzak.. zaten herkes kendi halinde dünyasında.. annemlere gidip gelirim artık azaltacağım onlar gelsin birazda.. annemler abimler vs..
Bu arada oğluma yelek başlamıştım 2-3 hafta oldu.. son kısımlardayım bugün örersem iki üç güne biter sanırım..
O Da bana bi dinlence oluyor kafam dağılıyor...
Hepinizi çok öpüyorum biz de durumlar böyle..
Sevgilerimle../
Allah kolaylık versin canım tez zamanda iyi olur inşallah, ben de 1 hafta annemlere gittim ne iyi geldi ihtiyaç duyuyor insan, gerçi oğluma sürekli bişeyler yapmaktan pek vakit olmuyor ama onun dışında sıkılıyorum:) ben d bişeyler örmek istiyordum ama egzamasi var oğlumun giydiremiyorumGünaydın annelerr
Biz biraz rahatsızız ertu da Boğaz ve kulak enfeksiyon olmuş öksürük De var.. zatürre çok yaygınmış hastaneler tıklım tıklım dolu
Huzursuzluk Da var
K validemler gitti.. bu gidişe alışamadık nedense.. saoldınlar çok yardımcı oldular.. hem oğluma arkadaş oldular hem bana..
Yalnızlıktan sıkılmışım ben evde tek olunca.. çevrede yakın aile arkadaşı da Yok gelip gideceğim.. herkes uzak.. zaten herkes kendi halinde dünyasında.. annemlere gidip gelirim artık azaltacağım onlar gelsin birazda.. annemler abimler vs..
Bu arada oğluma yelek başlamıştım 2-3 hafta oldu.. son kısımlardayım bugün örersem iki üç güne biter sanırım..
Sevgilerimle../
Benim oğlumda yoğurt dışında severek yediği bişey yok yumurta da dokundu biraz ara verdim zorla yediriyordum oyunla falan ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir de çok kilolu da değilGünaydın arkadaşlar, benim oğluş yoğurttan başka bişeyi fazla yemiyor 4-5 kaşık ancak. Yumurtayı yediğin gün kusuyor, nasıl doyuracam way halime
Canım büyüdüler artık memeyle doymuyorlar, tatsız tutsuz geliyor herhalde. Yada yoğurt soğuk diye seviyorlar sanırım. Yeni tatlar deneyelim sürekli, doyurmak lazım bu yavruları yoksa uyumuyor huzursuz oluyorlarBenim oğlumda yoğurt dışında severek yediği bişey yok yumurta da dokundu biraz ara verdim zorla yediriyordum oyunla falan ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir de çok kilolu da değil
Geçmiş olsun canım,Günaydın annelerr
Huzursuzluk Da var
Sevgilerimle../
Ay canım biz dede var aynısı ya yumurta verince kusuyorGünaydın arkadaşlar, benim oğluş yoğurttan başka bişeyi fazla yemiyor 4-5 kaşık ancak. Yumurtayı yediğin gün kusuyor, nasıl doyuracam way halime
Geçmiş olsun canım,
Benim oğlumda 20 gündür hasta. 6 tane iğne verdi bize de. Bitince de antibiyotik devam ettirdi ama ben şurubu yarıda kestim. Çünkü içemiyor, kusuyor ve iyileşme de göstermiyor.
Burnu tıkalı, geniz akıntısı çok fazla. İlk başta kuru öksürük vardı, şimdi balgamlı öksürüğe dönüştü. Ciğerlerinde birşey yok dedi geçen hafta ama oğlum hala çok kötü.
Geçen gün yemyeşil balgam kustuakıntı olduğu için hep yutmuş ve onu kustu
Moralim çok bozuk. Bir de bunlar yetmezmiş gibi üst dişleri çıkmaya başladıçok zor geçiyor bizim için günler ve geceler.
Yarın Mersin sistemdeki esat bey e götüreceğim. Bakalım o ne diyecek
Tekrar geçmiş olsun size de. Öpüyorum kuzuyu ve seni
Süpersin canım ellerine sağlık ben de yapacağım inşallah şimdilik yorduğumuz varKizlarrrrrr
Sizden allah razi olsun. Sonunda basardim.firini isttim sütü iyice katnatip soguttum su bardagina koydum veeeeeee
Uygar eymenin annesi yogurt yapmayi başardı. Dahasi lor bile yaptim
Tarif veren destek olan tummmmm topige teşekkürü borc bilirim
Sizi seviyorummm canlarrrr
Gecmis olsun.
Allah kolaylık versin canım tez zamanda iyi olur inşallah, ben de 1 hafta annemlere gittim ne iyi geldi ihtiyaç duyuyor insan, gerçi oğluma sürekli bişeyler yapmaktan pek vakit olmuyor ama onun dışında sıkılıyorum:) ben d bişeyler örmek istiyordum ama egzamasi var oğlumun giydiremiyorum
Insallah hasta olmadan bebisin halledilir su dogalgazkizlar sehre verilmeye baslandi ama gelmedi eve daha dogalgaz.beklemedeyiz
Gecmis olsun canim bir an önce iyileşir insGeçmiş olsun canım,
Benim oğlumda 20 gündür hasta. 6 tane iğne verdi bize de. Bitince de antibiyotik devam ettirdi ama ben şurubu yarıda kestim. Çünkü içemiyor, kusuyor ve iyileşme de göstermiyor.
Burnu tıkalı, geniz akıntısı çok fazla. İlk başta kuru öksürük vardı, şimdi balgamlı öksürüğe dönüştü. Ciğerlerinde birşey yok dedi geçen hafta ama oğlum hala çok kötü.
Geçen gün yemyeşil balgam kustuakıntı olduğu için hep yutmuş ve onu kustu
Moralim çok bozuk. Bir de bunlar yetmezmiş gibi üst dişleri çıkmaya başladıçok zor geçiyor bizim için günler ve geceler.
Yarın Mersin sistemdeki esat bey e götüreceğim. Bakalım o ne diyecek
Tekrar geçmiş olsun size de. Öpüyorum kuzuyu ve seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?