2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet canım 300 TL. Asaf iyi olsun da gerisi önemli değil.
Hayır indirim yaptıramıyoruz muhtemelen. İlk defa gideceğiz zaten.

Bize sadece Ortadoğu hastanesi indirimli. %50, ama oradaki çocuk doktorunu hiç beğenmedim.

Kızlar, oğlum o kadar iştahsız ki anlatamam. Yemek yedirirken güldürmeye çalışıyorum ağzı açılınca koyayım diye, bunu anladığı için ağzını açarak gülmüyor mmmmm mmmm diye gülüyor. Yok böyle birşey ya.
Yine aynısını şurup içerken yapıyor. Ama bu sefer ağlama versiyonu ile. Ağlıyor ama şurubu vermeyeyim diye ağzı kapalı ağlıyor.

Sanki kilitlemişsin ağzını. Ne birşey yiyiyor, ne de ilaçlarını içiyor. N'apcağımı da bilmiyorum. Şaşırdım kaldım valla.

Benim kızım labne peyniri seviyo.bebe bisküvisi verebilirsin sabahlari.ev yapimida yapalirsin hippn organik bisküvisi güzel hazır düşünürsen.patates havus püresı denedin mı?
Ben paketlenmis seyleri vermk istemiorum canim. Bebe biskuvisi labneyi faln.. evet pureleri yaptim corba yaptim. Sevmedi hicbirini. Yogurt ve muzu bayila bayila yiyo. Ilkkez bugun kahvaltida yumurta sarisini zorlamadan yedi. Cokk mutlu oldum. Galiba alisma surecinde. Cunku suana kadar hic yemiosu onuda

Bende 5 ayliktan beri yogurt ve muz veriorum canim. 6 da corbalara gectim sevmeyince zorlamiyim daha erken dedim ama hala sevmio yemio.

Shirine-alish canım benim oğlum da muzu sevmiyordu. Sebze meyve emziği var bebedorun belki görmüşsündür ona koyup verdim bayıla bayıla yedi. Sen de havuç patates gibi sebzeleri biraz haşlayıp ya da buharda pişirip fileye koyup verebirsin kendi yerse belki hoşuna gider. :)

çorbalarına da biraz yoğurt katabilirsin.

Günaydın arkadaşlar, benim oğluş yoğurttan başka bişeyi fazla yemiyor 4-5 kaşık ancak. Yumurtayı yediğin gün kusuyor, nasıl doyuracam way halime
Tarhanayida sevdi benimki birde ben oyun yaparak yediriyorum ne kadar doğru bilmem ama öyle yiyor.yavas yavaş alışırlar ya.çokta ek gıda verirsek sutumuzde azalır en önemlisi sut simdilik

Geçer inşallah çabucak canım emmeyi demi istemiyor

Bende 5 ayliktan beri yogurt ve muz veriorum canim. 6 da corbalara gectim sevmeyince zorlamiyim daha erken dedim ama hala sevmio yemio.
Ah canım bizimki de zorla ağzını açıyor çok uğraşıyorum yemesi için hoşuma giderek yapıyorum yemeklerini yemeyince bütün heyecanım gidiyor düzelirler inşallah

Canim bebe bisküvisini sen yap hatta labneyi bile yapabilirsin ben de çok dikkat ediyorum

Tarhanayida sevdi benimki birde ben oyun yaparak yediriyorum ne kadar doğru bilmem ama öyle yiyor.yavas yavaş alışırlar ya.çokta ek gıda verirsek sutumuzde azalır en önemlisi sut simdilik
Canım benimki sütümle doymuyor artık sanki, uzun uyumuyor sık sık uyanıp huzursuzlanıyor

Erken başladım da tattırmalara ama beyimiz sevmedi mi yemiyor, seçiyor. Değişik tatlar deneyeceğiz ve yemediklerini bir süre sonra tekrar deneyeceğiz canım. Artık büyüdüler ek gıda süt kadar önemli oldu, ben çalışıyorum sütüm de azaldı doymuyor. Devam sütüde daha çok vereceğim. 7ay5günlük olduk.
Benimki de öyle Gecede çok uzun emiyor ama çok yemiyor ek gıdayı. Kiloda pek almadı gibi zayifca.napsak kii

Erken başladım da tattırmalara ama beyimiz sevmedi mi yemiyor, seçiyor. Değişik tatlar deneyeceğiz ve yemediklerini bir süre sonra tekrar vereceğiz canım. Artık büyüdüler ek gıda süt kadar önemli oldu, ben çalışıyorum sütüm de azaldı doymuyor. Devam sütüde daha çok vereceğim. 7ay5günlük olduk.
Benimki de öyle Gecede çok uzun emiyor ama çok yemiyor ek gıdayı. Kiloda pek almadı gibi zayifca.napsak kii

Benimki de 7ay 8 günlük.8. aya kadar anne sütü yada devam sutu daha önemli biliyorum sevdiririz inş. Bebise kim bakıyor canım

Ne diyeceğimi bilemedim canım ya umarım hemen atlatır sınız bu süreci.

Günaydın herkese,

Oğlum beni çok korkutuyor geceden beri göğsünde bir hırıltı bugün doktora gideceğiz tekrar. Umarım korktuğum başıma gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…