- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.981
Annem bakıyor canım, kızıma 5 yıl baktı şimdi oğluma bakıyor. Allah razı olsun
Ay çok güldüm yazıklarına yaaaa :) Hele tam kapıdan çıkarken hırsız gibi yakalamana koptum :)))))Kızlar birşey soracağım, ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
KV bizde 20 gündür. Sağolsun her işime el atıyor. Yemek, çamaşır, bulaşık, ütü vb. Ama ısrarla Asaf' ın onun yanında yatmasını istiyor. Ben de istemiyorum. Çünkü şuan zaten Asaf çok hasta, kv salonda yatıyor ve gece serin oluyor. Klimayı da pek açmıyor sevmediği için. Kalorifer de gece öyle aşırı ısıtmıyor. İkincisi bu çocuk gece emiyor, ayrıca diyelim ki ağladı yatmak için direniyor, kv hemen sen oynamak istiyorsun diyip çocuğun uykusunu bölüp oynatmak istiyor. Bana da zorla uyutuyorsun çocuk oynamak istiyor diye kızıyor. Bahsettiğim saat, gece 2-3-4 gibi. Ben de haliyle sinir oluyorum.
Bu gece de Asaf yine çok ağladı, ben çok yorgun düştüm. Sağolsun geldi bir saat salladı uyuttu. Beni uyuyorum sanıyor. Ve ben geldiğinde odadan dışarı çıkarmaması konusunda uyardım. Asaf da uyuyunca baktım gizlice götürmeye çalışıyor
Tam kapıdan çıkacakken annecim Asaf ı yatağına koyar mısın, diyip aldım.
Ya bilmiyorum bir insan 6 aylık bebeği nasıl gece annesinden ayırır. Çok şükür elim ayağım tutuyor niye bırakayım. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bir de bu benim ilk çocuğum, ilk hevesim. Belki 3.-4. Olsa bir ihtimalama şuan hayatta vermem.
Kp geldiğinde de kaç kez teklif ettiler hayır dedim. Bıkmıyorlar da mübarek :)
Ya çok komik gerçekten değil miAy çok güldüm yazıklarına yaaaa :) Hele tam kapıdan çıkarken hırsız gibi yakalamana koptum :)))))
Kesinlikle haklısın ben olsam bende aynı şeyi hissederdim
Keşke ses çıkarmadan peşinden gitseydin omzuma dokunup korkutsaydın :)))))))))))Ya çok komik gerçekten değil mive cidden tam kapıdan çıkarken yakaladım. Ben de dalmak üzereydim, yön değiştireyim derken bir baktım uyuyan çocuğu almış gidiyor
Geçmiş olsun canım, öksürük ve hırıltı çoksa doktora danışarak buhar al derim. Aynı gün faydasını görüyorsunGünaydın herkese,
Oğlum beni çok korkutuyorgeceden beri göğsünde bir hırıltı bugün doktora gideceğiz tekrar. Umarım korktuğum başıma gelmez
Kesinlikle haklısın canım, yaşlandıkça başka dünyada yaşıyorlar. Ne diyiim Allah sağlık sıhhat, akıl fikir versinKızlar birşey soracağım, ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
KV bizde 20 gündür. Sağolsun her işime el atıyor. Yemek, çamaşır, bulaşık, ütü vb. Ama ısrarla Asaf' ın onun yanında yatmasını istiyor. Ben de istemiyorum. Çünkü şuan zaten Asaf çok hasta, kv salonda yatıyor ve gece serin oluyor. Klimayı da pek açmıyor sevmediği için. Kalorifer de gece öyle aşırı ısıtmıyor. İkincisi bu çocuk gece emiyor, ayrıca diyelim ki ağladı yatmak için direniyor, kv hemen sen oynamak istiyorsun diyip çocuğun uykusunu bölüp oynatmak istiyor. Bana da zorla uyutuyorsun çocuk oynamak istiyor diye kızıyor. Bahsettiğim saat, gece 2-3-4 gibi. Ben de haliyle sinir oluyorum.
Bu gece de Asaf yine çok ağladı, ben çok yorgun düştüm. Sağolsun geldi bir saat salladı uyuttu. Beni uyuyorum sanıyor. Ve ben geldiğinde odadan dışarı çıkarmaması konusunda uyardım. Asaf da uyuyunca baktım gizlice götürmeye çalışıyor
Ya bilmiyorum bir insan 6 aylık bebeği nasıl gece annesinden ayırır. Çok şükür elim ayağım tutuyor niye bırakayım. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bir de bu benim ilk çocuğum, ilk hevesim. Belki 3.-4. Olsa bir ihtimalama şuan hayatta vermem.
Pardon da geve uyansa kendi memesini mi verecek çocuğa? ? Zaten bi tek geve uyku arasında emiyor. Onun yanında uyansa uykusu açılsa, oynatsa yani onu.. sen gidene kadar bi daha emmez ki.. bence yardım alma geceleri. . Kapıyı da kapat. . Sorarsa anne sesinden rahatsız olma diye kapattım de..Kızlar birşey soracağım, ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
Gecmis olsun canim ins kolay atlatırsınız bizi de haberdar et dr ne derseGünaydın herkese,
Oğlum beni çok korkutuyorgeceden beri göğsünde bir hırıltı bugün doktora gideceğiz tekrar. Umarım korktuğum başıma gelmez
Keşke ses çıkarmadan peşinden gitseydin omzuma dokunup korkutsaydın :)))))))))))
Canım gündüz ne kadar uyuyor. Ben onun çözümünü küçükken gözlerini kapatarak uyutmakta buldum açıkçası. Uyansa bile gözlerini açamadığı için, tekrar yatmak zorunda kalıyor. Ama tabi kalkmak istediğinde hiçbir şey kar etmiyor çığlık atıyor o da ayrı :)))Birkaç gundur bizimki gece uyanıyor 1 saat uyumuyor konuşup duruyor neden olabilir ya.?emziriyorum dalıyor tekrar uyanıyor oyun oynamak istiyor gülüp duruyor hiç konusmuyorum tabi bu arada bide geç yattı uykusunu aldı desem neyse geçen günde erken yatmıştı aynısı oldu yine.bi düzen yok şu uyku saatlerinde çok sinir bozucu
..
geçmiş olsun canımAy kızlar sabah doktora gittik, 550 TL verdim. Ama sanırım sorunun kaynağını bulduk. Bu zamana kadar yaklaşık 8 doktor gördü çocuğumu. Hepsine aynı şikâyetleri anlattım. Ama sağolsun bugünkü doktorumuz baktı ve gördü. Yavrumun geniz eti varmışve ben bunu bundan önce bütün doktorlara sordum. Baba tarafından genetik çünkü. Eşimin ailesi hep geniz etli.
Çocuğum bu zamana kadar ne emebildi, ne düzgün beslenebildi kıyamam yavruma ya. Uyurken de ağzı açık uyuyordu. Ara sıra da horluyordu. Varsa böyle şikayetleriniz, dikkat edin arkadaşlar.
Akşama doğru bütün sonuçlarımız çıkacak, bakalım ne diyecek.
canım ikisini kullanmana gerek yok bence birde yarım kase çok olmuş fazla ekşitir belki ben 2 kaşık koydum hemen kesildiKızlar bende peynir yaptım. Önce 3 bardak sütü kaynattım. Yarım kase yoğurt ve yarım limon sıktım. Kesilmesini bekledim.Önce süzgeçle suyunu aldım. Şimdi de bi beze koyup lavabonun üstüne astım. Peynir altı suyunu da sebze çorbasına koydum. Yarın kahvaltıda da yediririm inş.
Dün tvde şansa Sahrap Soysal diye aşçı bir kadın var. O bu şekilde yaptı bende azaltarak uyguladım. Tadı güzel oldu. Tuzsuz bi peynir. .canım ikisini kullanmana gerek yok bence birde yarım kase çok olmuş fazla ekşitir belki ben 2 kaşık koydum hemen kesildi
Bugun yogurt corbasi yaptim yogutdu sevio belki yer dedim. Onuda yemedi. Yogurdu sade yiyoShirine-alish canım benim oğlum da muzu sevmiyordu. Sebze meyve emziği var bebedorun belki görmüşsündür ona koyup verdim bayıla bayıla yedi. Sen de havuç patates gibi sebzeleri biraz haşlayıp ya da buharda pişirip fileye koyup verebirsin kendi yerse belki hoşuna gider. :)
çorbalarına da biraz yoğurt katabilirsin.
Bnde cok severek yapiorum ama dedigin gibi yemeyince heves kalmio. Oylede guzel yemek tabaklari kaaiklari aldim ki bi hevesle ama bosunaAh canım bizimki de zorla ağzını açıyor çok uğraşıyorum yemesi için hoşuma giderek yapıyorum yemeklerini yemeyince bütün heyecanım gidiyor düzelirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?