2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Esat farkı
Çok geçmiş olsun kuzum benim
Tedavisini buldunuz inşallaj

Esat farkı
Çok geçmiş olsun kuzum benim
Tedavisini buldunuz inşallaj
Sağol canım. Asaf ım maalesef hem bakteriye bağlı hem viral bir enfeksiyon geçiriyor çok ağır geçirdi çok iğneler bakteri kısmını halletmiş ama hala sedim CRP çok yüksekti. Viral kaynaklı enfeksiyon hala devam ediyor yani bir de alerjik bir durum söz konusu. Ama neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz. Geçen hafta kullandığımız ilaçlardan birine olabilir çünkü Asaf a bepanthol krem de alerji yapıyor meselâ.

Farklı ilaçlar verdi, haftaya yine kontrol.

Bu arada " benim beslenme stilim biraz farklıdır diyetisyen hanım haftaya da bunu konuşuruz " diyerek bana 2 tane kitap verdi. Benim üniversite hocamla beraber yazmışlar. Bunları oku, haftaya görüşelim dedi :) Zaten Asaf çok iştahsız ve son 2.5 aydır 7 kilo. Hiç kilo almadı. Diş, hastalık ve şuan tekrar diş olayı çocuğumu mahvetti.

Öyle yani, bakalım yavrum ne zaman iyileşip düzene girecek

Kızlar bu kitap nasıl sizce önerir mısınız

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-14-08-13-11.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
Eslemak ben okuyup uygulayamayanlardanım, çünkü çocuk orada yazan şekilde gelişmiyor. 20 dk emzirin diyordu mesela, benim oğlum 3 dk :) hooop bütün düzen yerle bir :)

Şuan minnoşum ayaklarımda o yüzden alıp bakamıyorum ama :) sanırım 280-310 arası bir sayfadaydı :)))

Ben CD li setini aldım hatta

Müsait olduğum ilk an göndereceğim :) boşuna 40-50 tl verme.

Şuan minnoşum ayaklarımda o yüzden alıp bakamıyorum ama :) sanırım 280-310 arası bir sayfadaydı :)))

Ben CD li setini aldım hatta

Müsait olduğum ilk an göndereceğim :) boşuna 40-50 tl verme.
Sağol canım buradan atamazsan face veya Instagram varsa oradan da atabilirsin

msf2407 gecmis olsun canim düzelir annesi asaf en kisa zamanda insallah.. Biraz sabir yakinda gulucukler atmaya emeklemeye anne demeye baslar insallah sorunu bulmuşsunuz çözüm de bulunur. Guzel günler cok yakinda asafin guzel annesi

Çok teşekkür ederiz teyzesi, Allah çocuklarımızı esirgesin korusun. Çok zor geçiyor.
Uzaktan öpüyoruz sizi, bulaştırmayalım sonra virüsleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…