- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.001
ben koydum buzluga.1 ay kadar saklarim diye dusunuyorumKızlar peynir altı suyunu buzluğa koyabilir miyim veya dolapta ne kadar süre saklanabilir
Ay kızlar sabah doktora gittik, 550 TL verdim. Ama sanırım sorunun kaynağını bulduk. Bu zamana kadar yaklaşık 8 doktor gördü çocuğumu. Hepsine aynı şikâyetleri anlattım. Ama sağolsun bugünkü doktorumuz baktı ve gördü. Yavrumun geniz eti varmışve ben bunu bundan önce bütün doktorlara sordum. Baba tarafından genetik çünkü. Eşimin ailesi hep geniz etli.
Çocuğum bu zamana kadar ne emebildi, ne düzgün beslenebildi kıyamam yavruma ya. Uyurken de ağzı açık uyuyordu. Ara sıra da horluyordu. Varsa böyle şikayetleriniz, dikkat edin arkadaşlar.
Akşama doğru bütün sonuçlarımız çıkacak, bakalım ne diyecek.
Sağol canım. Asaf ım maalesef hem bakteriye bağlı hem viral bir enfeksiyon geçiriyorEsat farkı
Çok geçmiş olsun kuzum benim
Tedavisini buldunuz inşallaj
Evet canım öneriyorum, hatta hamile iken okunsa çok daha iyi olurdu :)Kızlar bu kitap nasıl sizce önerir mısınız
Ya hemen alayım o zaman özellikle uyku sorunu mahvetti beniEvet canım öneriyorum, hatta hamile iken okunsa çok daha iyi olurdu :)
:) Doğrudur canım inşallah boşuna almamış olurum :)Eslemak ben okuyup uygulayamayanlardanım, çünkü çocuk orada yazan şekilde gelişmiyor. 20 dk emzirin diyordu mesela, benim oğlum 3 dk :) hooop bütün düzen yerle bir :)
Ya hemen alayım o zaman özellikle uyku sorunu mahvetti beni
İstersen merak ettiğin bölümleri çekip göndereyim buradan, hoşuna giderse al.:) Doğrudur canım inşallah boşuna almamış olurum :)
Ay canım ne iyi olur uyku ve ek gıdayı merak ediyorum bir de kaç sayfa bu kitapİstersen merak ettiğin bölümleri çekip göndereyim buradan, hoşuna giderse al.
Sağol canım buradan atamazsan face veya Instagram varsa oradan da atabilirsinŞuan minnoşum ayaklarımda o yüzden alıp bakamıyorum ama :) sanırım 280-310 arası bir sayfadaydı :)))
Ben CD li setini aldım hatta
Müsait olduğum ilk an göndereceğim :) boşuna 40-50 tl verme.
Sağol canım buradan atamazsan face veya Instagram varsa oradan da atabilirsin
Tamam canım farketmez buradan özelden atabilirsin zahmet olmazsaMaalesef canım, hiçbir sosyal medya ağında yokum :S
Tamam Canım, gün içinde atarım ben.Tamam canım farketmez buradan özelden atabilirsin zahmet olmazsa
msf2407 gecmis olsun canim düzelir annesi asaf en kisa zamanda insallah.. Biraz sabir yakinda gulucukler atmaya emeklemeye anne demeye baslar insallah sorunu bulmuşsunuz çözüm de bulunur. Guzel günler cok yakinda asafin guzel annesi
Kizlar @Ayln1107 uzun süredir görünmüyo haberlesen var mi aylinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?